5 yazarmısın tatlım gün içinde okicamAkşama hatta geceye kadar müddet bu sefer son kararım
Geceye kadar bildirim yapmayanları listeden çıkarıyorum
Tamam canım5 yazarmısın tatlım gün içinde okicam
Tamam canımVayneymis ve kızlar bişey soylucem ben normal yoldan hasta olamıyorum ilaç ile oluyorum. Bu ay sadece 3 gün oldu şimdi bitti abdestlendim şimdilik bişey yok 1 tanede meryem suresi okudum arkadaşımız için ama yine olursam beni yanlış anlamayın olurmu okumamak için falan yapıyor diye aklınıza gelmesin diye s oyeleme gereği duydum bilginiz olsun
ben okudum listede yazılmamış okuğum.adım kadriye. onuda listeye yazarmısınızy @vaynesmisokudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnn
Tamam canım benim kusura bakma takmamaya çalış bak hamile kalıcaz hayırlısıyla ama hayırlısıysa olsun sağlıklı ve hayırlı@Vayneymis canim sana mesaj atmistim ama almadin sanirim. 2 gundur bende okuyamiyorum maalesef. Senin deyiminle bende mazeretliyim. 2 gundur çok üzgünüm .Kafami toparlamaya calisiyorum. Durumum biter bitmez devam edecem inşallah...
Canım şimdiki kişiye okudun mu seni yazmıştım bi önceki kişi içinben okudum listede yazılmamış okuğum.adım kadriye. onuda listeye yazarmısınızy @vaynesmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?