Cümlemizden inşaallah canımAy canım benim allah razı olsun senden. 1 okuyup bin alırsın inşallah. Bizler için yapmış olduğun dualarının bin katını rabbim sana versin. Gönlü zengin arkadaşım. Böyle insanların varlığı beni çok mutlu ediyor.
Allah bin kere razı olsuno iyiliğini önüne koysun.@ceymi @hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsikR4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz @Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan @nurtenn64 @SEVDAM07 @nursevdi @lionyez @Burcinak @turuncusemsiye @Isimsiz 1 @papatya4680 @miyaww__ @Rose_marie @Ssy8491 @gunes0101 @Vavin @Lilly2008 @PINARXXX @esrayg @aselatilgan PamukDeniz @pembehayaller06 @Durbidk @Hayalimdi gercek oldu @Gmaez gmaez @Gokkusagi80 @mayissinegi @Mfsg @Gullbahcemm Yariiimm sevgili arkadaşlarım bende isimleri olanları isimleriyle olmayanları nick leriyle niyetlenip hatime başladım Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞAALLAH
@ceymi @hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsikR4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz @Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan @nurtenn64 @SEVDAM07 @nursevdi @lionyez @Burcinak @turuncusemsiye @Isimsiz 1 @papatya4680 @miyaww__ @Rose_marie @Ssy8491 @gunes0101 @Vavin @Lilly2008 @PINARXXX @esrayg @aselatilgan PamukDeniz @pembehayaller06 @Durbidk @Hayalimdi gercek oldu @Gmaez gmaez @Gokkusagi80 @mayissinegi @Mfsg @Gullbahcemm Yariiimm sevgili arkadaşlarım bende isimleri olanları isimleriyle olmayanları nick leriyle niyetlenip hatime başladım Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞAALLAH
aminnnnnnnn canımAminnnn kızlarrrr rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla hayırlı zamanda versin inşaallah müminin mümin kardeşi için ettiği dua geri çevrilmezmiş Rabbim görüyo duyuyo en kısa zamanda hepimize nasib etsin inşaallah
Allah razı olsun canım benimBu arada 1 tane daha okudum canım onuda eklersin insallah kısa sürede arkadaşımız hamile kalır ve biz insallah
Not aldım cnmmmAllah bin kere razı olsuno iyiliğini önüne koysun.
Allah bin kere razı olsun.gokkusagi80 nickim adım kadriye
Allah razı olsun..Güzel yüregıne göre versin Rabbim@ceymi @hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsikR4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz @Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan @nurtenn64 @SEVDAM07 @nursevdi @lionyez @Burcinak @turuncusemsiye @Isimsiz 1 @papatya4680 @miyaww__ @Rose_marie @Ssy8491 @gunes0101 @Vavin @Lilly2008 @PINARXXX @esrayg @aselatilgan PamukDeniz @pembehayaller06 @Durbidk @Hayalimdi gercek oldu @Gmaez gmaez @Gokkusagi80 @mayissinegi @Mfsg @Gullbahcemm Yariiimm sevgili arkadaşlarım bende isimleri olanları isimleriyle olmayanları nick leriyle niyetlenip hatime başladım Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞAALLAH
Allah razı olsun kuzum amin inşallah. Bu arada adım Elif cnm.@ceymi @hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsikR4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz @Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan @nurtenn64 @SEVDAM07 @nursevdi @lionyez @Burcinak @turuncusemsiye @Isimsiz 1 @papatya4680 @miyaww__ @Rose_marie @Ssy8491 @gunes0101 @Vavin @Lilly2008 @PINARXXX @esrayg @aselatilgan PamukDeniz @pembehayaller06 @Durbidk @Hayalimdi gercek oldu @Gmaez gmaez @Gokkusagi80 @mayissinegi @Mfsg @Gullbahcemm Yariiimm sevgili arkadaşlarım bende isimleri olanları isimleriyle olmayanları nick leriyle niyetlenip hatime başladım Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞAALLAH
Not aldım tatlımAllah razı olsun kuzum amin inşallah. Bu arada adım Elif cnm.
allah razı olsun canım :)@ceymi @hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsikR4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz @Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan @nurtenn64 @SEVDAM07 @nursevdi @lionyez @Burcinak @turuncusemsiye @Isimsiz 1 @papatya4680 @miyaww__ @Rose_marie @Ssy8491 @gunes0101 @Vavin @Lilly2008 @PINARXXX @esrayg @aselatilgan PamukDeniz @pembehayaller06 @Durbidk @Hayalimdi gercek oldu @Gmaez gmaez @Gokkusagi80 @mayissinegi @Mfsg @Gullbahcemm Yariiimm sevgili arkadaşlarım bende isimleri olanları isimleriyle olmayanları nick leriyle niyetlenip hatime başladım Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞAALLAH
Yazdıysan tabiki de eklemişmdir@Vayneymis merhaba canım ben en sonErwaaaa için okumuştum. onu ekledin mi bilmiyorum o kadar çok mesaj gelmişki hafta sonu giremedim şimdide işteyim. Okuyamadım hepsini kafamda karıştı şimdi kimin için okuycaz. ayrıca sanırım okuma süresi 1 haftadan kısa oluyor ben pek yetişemiyorum böyle olunca takip ediyorum ama çok hızlısınız maşallah
Aminnnn Allah razı olsun@ceymi @hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsikR4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz @Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan @nurtenn64 @SEVDAM07 @nursevdi @lionyez @Burcinak @turuncusemsiye @Isimsiz 1 @papatya4680 @miyaww__ @Rose_marie @Ssy8491 @gunes0101 @Vavin @Lilly2008 @PINARXXX @esrayg @aselatilgan PamukDeniz @pembehayaller06 @Durbidk @Hayalimdi gercek oldu @Gmaez gmaez @Gokkusagi80 @mayissinegi @Mfsg @Gullbahcemm Yariiimm sevgili arkadaşlarım bende isimleri olanları isimleriyle olmayanları nick leriyle niyetlenip hatime başladım Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞAALLAH
Inşallah canım ya korkuomT Tatlianne20 inş sorun yoktur canım lekelenme bazı hamileliklerde oluyormuş sorun olmaz inşaşşah Allah’ın izniyle
İlk sayfada kurallar yazıyor canım iki üç günde bir bir tane okuma gücün varsa katılabilirsinKonu tam olarak nedir?
Meryem Suresini, belli gün ve saatte mi okuyorsunuz?
Ayrıntılı bilgi alabilirsem şayet, her hafta olmasa da, müsait olduğum haftalar da, bende okuyabilirim.
aah ahh rahat olmaya çalışInşallah canım ya korkuom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?