Helal olsun tabi kiSelam arkadaşlar ben ayrılıyorum aranızdan ramazanda Hatim de basladim bikac okunacagimda var hepsini bir yetistiremiyorum hakkınızı helal edin benden yana helal olsun dualariniz a benide katın inşallah. .Siz benim dualarimda olacaksiniz Allaha emanet olun
Tamam canım benimMerve için 15 okudm canım, Erva için de 15 yazmışsın bana kusura bakma okuyamam 15 yetiştiremem,Erwaaaa beni anlar hafızlık dersimi yetiştiremem :)
Amin canım sorun yokAllah daha iyi etsin. Birbirimizi tanımadığımız için hangi kelimelere takıldığımızı bilemeyiz. İçtenlikle söylemiştim. Sanalda daha esnek olmamız gerektiğini düşünüyorum. İnsanın canıda sıkkın olabilir dalgında olabilir tatilden gelip adapte olmamışta olabilir. Samimiyetime güvenmiş olduğunu düşünerek söyledim. Ben seni bilmeyerek sıkıntılarından mı vurdum bilmiyorum ama derin düşünerek demedim söylediklerimi. Açıkcası benim sıkıntılarım var zaten sıkıntısı olmayanın burada işi Yok diye düşünüyorum. Allah en kötü günümüzü böyle yapsın. Daha kötüsünü göstermesin.
Cümlemizden razı olsun sağolasın sizede kolay gelsin ❤❤Tamam canım benim
Kısmet böyle oldu
Allah razı olsun tekrardan
Kolay gelsin
Ah canım allah razı olsunnnn12 tane aldim canim kalirsa yine alirim
Alınan 31
Kalan 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?