- 26 Ocak 2018
- 728
- 1.583
- 33
- 30
Hayirlisi canim allahin takdiri ne diyelim sikinti yok bak ben hala olmadim şişkinlikten patlicam yani hâline şükretOlur ama az kişiyiz yine de nasıl olucak
Ben regl olmasaydım 5-6 okuyabilirdim dediğin gibi bildiğimiz sure. Haftasonu hem de ama şans işte . Dün regl olmuştum 1 gün bile gecikmeden gece
Gece sahura kalktığımda garanti olucam dedim eşime . Çünkü 1 gün şaşmaz
Şaşmadı da
Bişey demiyorum bak gerçekten
Hayırlı değilse olmasın diyorum
Ama olduğum zaman .... orasını sorma
Ah canım haklısınHayirlisi canim allahin takdiri ne diyelim sikinti yok bak ben hala olmadim şişkinlikten patlicam yani hâline şükret
AminnnYok canim yaa keske olsa arada boyle olur ama en fazla 6-7. Gun gecerdi bu cok uzadi ne diyelim hayirlisi
Ramazan da ara veriyoruz sadece canım bitince devam edicez inşaallah şuan çok az kişiyiz okumakta zorlanıyoruz bende yetişemiyorum mukabele okuyorum sınava çalışıyorum biyandan zor oluyoBen anlamadım okumayacak mıyız
Evet canım ara veriyoruz .azaldık çünkü . Ramazan’dan sora devam inşallahBen anlamadım okumayacak mıyız
Kim için okumuştun :)) allah kabul etsinBen okumuştum bir tane.Mazeretim bitmişti..Siz ne derseniz uyarim kızlar.Yasine de varim.❤❤❤
Günlerdir araştırıyorumSen iciyormusun canim tadi nasil nasil kaynatiyorsun
AminnnnnTamam canim allah safi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda olur
Repse M mavimilena_ Mavimilena B berra000
limelemon D ddenizyildizii S seray ay Aleynanur41 @Mirketcik A Alya_sura88
G Gzd92 E emel-y V vals_dancer P Psikolazzz
İnşaşşah sizlere de şifa olur
İki tane mavimilena varCanim benim cok sagol ama almayayim ben henuz evli degilim
İki tane mavimilena var
Biri çizgili biri çizgisiz :)) yanlışlık oldu herlade
Canım hindistan cevizine benzettim ben bunu, adı ne ki meyvenin? Şuan hacda olan tanıdığım yokRepse M mavimilena_ Mavimilena B berra000
limelemon D ddenizyildizii S seray ay Aleynanur41 @Mirketcik A Alya_sura88
G Gzd92 E emel-y V vals_dancer P Psikolazzz
İnşaşşah sizlere de şifa olur
Aminnnn allah razı olsunAynen yanlislikla olmus ama vardir bir hayir.
Belki bende sizler icin dua etmeliyim ki karsilastik burda :)
Insallah bebisleriniz olur Aminnn Seneye bu aylar bebislerle tatile gidersiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?