- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hacdan gelen meyve demiştim ya geçenlerdeOnce onun ne oldugunu soyle ona gore soyleyelim
Bilmiyordum öğrendim değişmiyormuş. Diğer arkadaşta bana 15 okuduysa 30 oluyor galiba.Niyet değişmez kız
Şanslı insan
İnşallah canım benimBaktim canim inşallah faydasini gorursun sen dene hamile kalirsan bende denerim allah yuzumuze baksin inşallah bu gunun hurmetine tez zamanda versin
İnşallah ...Bana da geldi meryem ana eli bakalim denicem hayirlisi allahtan allah goruyor ugrasiyoruz istiyoruz
Sıkıntılarım yok bi kere daha totem falan demiştin önceden sıkıntılarım vardı evet@S I_nurseven canım sen dalgınsın veya sıkıntıların mı var Yada tatilin etkisinden çıkamadın. :)
Ben mazeretiyim bir de bu turda yokum sınavlarım var maalesef.
Allah daha iyi etsin. Birbirimizi tanımadığımız için hangi kelimelere takıldığımızı bilemeyiz. İçtenlikle söylemiştim. Sanalda daha esnek olmamız gerektiğini düşünüyorum. İnsanın canıda sıkkın olabilir dalgında olabilir tatilden gelip adapte olmamışta olabilir. Samimiyetime güvenmiş olduğunu düşünerek söyledim. Ben seni bilmeyerek sıkıntılarından mı vurdum bilmiyorum ama derin düşünerek demedim söylediklerimi. Açıkcası benim sıkıntılarım var zaten sıkıntısı olmayanın burada işi Yok diye düşünüyorum. Allah en kötü günümüzü böyle yapsın. Daha kötüsünü göstermesin.Sıkıntılarım yok bi kere daha totem falan demiştin önceden sıkıntılarım vardı evet
Boşuna demiyorlar sıkıntını söyleme, sıkıntından vururlar die ... Allah’a şükür gram sıkıntım yok
Nöbet haftam ... eskstra çalışıp yoruluyorum ve oruçken kafam çalışmıyo pek...zorlanıyorum hem iş ..hem nöbet ...hem ev ...hem oruç ... bi çok insan gibi ... yani ben bana sıkıntısını anlatan hiç bi insana normal zamanında sıkıntın mı var demem.
Sınav zamanı evet demiştin
Diğer tırda yoktun ama unutmam normal
Çünkü istisnai bir durum bu
Pardon yine de...
Sana bi örnek veriyim
Birlikte çalıştığım biri bana normal zamanında bile sıkıntın mı var
Yok iyi gözükmüyorsun demişti
Evet sene geçti
Eşimden ayrılmıştım
Kafayı yiyodum
Kendimi toparladığımda bile
Sıkıntın mı var dedikçe kasılıyodum
Bi gün o hiç bişeyi takmayan kişinin de başına geldi
Ben de şakayla karışık dedim
Aaa hiç iyi görünmüyorsunuz
Nasılmış dedim
İnsana öyle diyince daha kötü hissediyormuş evet dedi
İnsan başına gelmeyince bilemiyomuş ve yöneticim benim
Kızmadım
Açıkladım sadece
Merve için 15 okudm canım, Erva için de 15 yazmışsın bana kusura bakma okuyamam 15 yetiştiremem, Erwaaaa beni anlar hafızlık dersimi yetiştiremem :)Sanırım Saklicennet için 15 fazla okundu
:)) allah kabul etsin
Bildiğiniz beynim çalışmıyor açıkçası :))
Üzüldüğüm konu Dil-i bitab inşallah ikinci kez okumamıştır Saklicennet e çünkü gitmeden 15 istedim o da yanlış olmasın :)))
Allah kabul etsin tekrardan
CANım o 15i benim için mi okudun. Küçük bir karışıklık olmuş bana fazla okundu hakkını helal et lütfen.Merve için 15 okudm canım, Erva için de 15 yazmışsın bana kusura bakma okuyamam 15 yetiştiremem, Erwaaaa beni anlar hafızlık dersimi yetiştiremem :)
Evet canım senin için okudum helal olsun ne demekCANım o 15i benim için mi okudun. Küçük bir karışıklık olmuş bana fazla okundu hakkını helal et lütfen.