Canım sıkıntı yokİnanamıyorum ya
Oruçtan oldu galiba
Ama kimse de anlamadı mı kidur
Zaten iki kişi okudu şuAn
Erwaaaa @Dil-i bitab kızlar yaaa liste bitmiş sıra @Erwaaaa daymış
Kime niyet ettiniz
Tühh söylemesemiydim neİnanamıyorum ya
Oruçtan oldu galiba
Ama kimse de anlamadı mı kidur
Zaten iki kişi okudu şuAn
Erwaaaa @Dil-i bitab kızlar yaaa liste bitmiş sıra @Erwaaaa daymış
Kime niyet ettiniz
Helal olsun cnm ben bikez okudum ama niyet edilmiş ve okunmuş artık değişmez senin nasibinmiş canım Rabbim kabul etsin inşaallah Mübarek Ramazan-ı Şerifin niyetineErwaaaa Dil-i bitab ikinci okumalarınızı kime niyet ettiniz canım. Bana niyet ettiyseniz söyler misiniz? Niyet değiştiriliyor mu bilmiyorum ama değiştirilmiyorsa hakkınızı helal edin lütfen sizler okuduktan sonra ben fark ettim.
Amin canım çok sağol nasip böyleymiş demek ki. Kaç tane okudun ben üzerini tamamlayayım o zaman. Allah kabul etsin.Helal olsun cnm ben bikez okudum ama niyet edilmiş ve okunmuş artık değişmez senin nasibinmiş canım Rabbim kabul etsin inşaallah Mübarek Ramazan-ı Şerifin niyetine
Canım sıkıntı yokDil-i bitab için 15 Saklicennet için de 15 okudum farkettim yanlışlık olduğunu senin başa dönmeni bekliyodum döndün sanırım:)
Niyet değişmez kızErwaaaa Dil-i bitab ikinci okumalarınızı kime niyet ettiniz canım. Bana niyet ettiyseniz söyler misiniz? Niyet değiştiriliyor mu bilmiyorum ama değiştirilmiyorsa hakkınızı helal edin lütfen sizler okuduktan sonra ben fark ettim.
Allah kabul etsin canımSanırım sıra erwaaaa arkadasimiydaymis.
Onun adına 2 tane okudum. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?