Yanlış oldu canım :)Boş mesaj
Bana 20 yaz canım okundu bilgin olsunAlınan 31
Kalan 10
Ah canım yaaaBana 20 yaz canım okundu bilgin olsun
Kalan 5 i de alıyorum cnm akşam okicam sana geçelim yinedeAlınan 36
Kalan 5
Canım yaa allah raZı olsunnnKalan 5 i de alıyorum cnm akşam okicam sana geçelim yinede
Evt çok az kişi kaldık sıra bende oruçlu oruçlu kimseyi yormak istemem olsun bu ara zor yetişiyorum geceleri okuyabiliyorum anca mukabeleye gittiğim için gündüz vaktim olmuyoCanım yaa allah raZı olsunnn
azacık kişi kaldık
Resmen 3-4 kişi okuyoruz
Utanıyorum , üzülüyorum
Yarısını sizler okuyısunuz
Yük oluyosa bak söyleyin bu şekilde devam etmek istemeseniz de darılmamYasmin42423 ikiniz okuyosunuz zaten hepsini nerdeyse Dil-i bitab da gitti. Yoğun çünkü haklı... şimdi böyle nasıl olucak.
Öyle şey mi olur
İçim rahat etmiyo
Çok iyi anlıyorum canımEvt çok az kişi kaldık sıra bende oruçlu oruçlu kimseyi yormak istemem olsun bu ara zor yetişiyorum geceleri okuyabiliyorum anca mukabeleye gittiğim için gündüz vaktim olmuyo
Allah razı olsun kızlar Rabbim şu mübarek günlerde oruçlu ağzımızla okuduğumuz Kur’an’ı Kerimleri ettiğimiz duaları niyetlerimizi kabul etsin inşaallahErwaaaa için allah kabul etsin
Amin canım benimAllah razı olsun kızlar Rabbim şu mübarek günlerde oruçlu ağzımızla okuduğumuz Kur’an’ı Kerimleri ettiğimiz duaları niyetlerimizi kabul etsin inşaallahBizlere hayırlı tez vakitte hayırlı salih evlatlar nasib etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın hiç kimseye aratmasın Rabbim
AminnnHayirlisi olsun canim sen daha iyi bilirsin allah hepimize tez zamanda hayirli evlatlar versin inşallah
Olur ama az kişiyiz yine de nasıl olucakCanlar kabul ederseniz bu donuşlük hepimize 41 yasini serif okuyalim mi hem herkesin bildigi bir sure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?