Merhaba bende geldim :) ne yapmam gerekiyor anlatır mısınız?
Aa ben okuyamam sanırım hamilelik için olduğunu düşünmemiştim bekarım ben
Anladım.. Allahım sizlere hayırlı bereketli bebekler nasip etsinn sevgiler dua ile kalın:)Evet bebişler için. :)
Anladım.. Allahım sizlere hayırlı bereketli bebekler nasip etsinn sevgiler dua ile kalın:)
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inş. Hepinizden güzel haberler bekliyoruz :))
Allah senden de razı olsun cümle okuyanlardan inşallah :)Allah razı olsun bundan sonra dualarım sizinle
Amin canım amin cümlemizin inş.....Amin inşallah. :)
Sizde hayırlısıyla kucağınıza alın evladınızı inşallah.
Ceymi seni diger topiktede gormustum kacinci denemen sorun nedir senin adina inan uzuldum cunku sende uzun suredir sanirim cabaliyorsun rabbim insallah bi dahaki sefere bebek nasip eder olumsuz olunca ben cok etkileniyorum bu yolda maddi manevi yipraniyoruz insallah bidahakine senin hamilelik haberini duyarim dondurulmusun varmiydi tekrar ne zaman denersinSağol canım allah razı olsun herkesten benim olmadı rabbim hepinizin kucaklarını doldursun dualarımla buradayım inşallah
Tamam haftaya eklerim sizi@Vayneymis
Canım diğer topikte gördüm yazınızı bende katılırım inşallah ama şuan hastayım.
Sonuç ne canım çıktımı varmı bebiş ???Allah razı olsun bundan sonra dualarım sizinle
Maalesef Canım hayırlısı buymuş rabbimden hep hayırlısını diledim çünkü demekki buymuş hayırlısı rabbim sizlere nasip etsin dualarımla yanınızdayımSonuç ne canım çıktımı varmı bebiş ???
Üzülme canım benim bu sefer olmadı diye hiç bi zaman olmicak diye bişiy yok Allah ın izniyle olucakMaalesef Canım hayırlısı buymuş rabbimden hep hayırlısını diledim çünkü demekki buymuş hayırlısı rabbim sizlere nasip etsin dualarımla yanınızdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?