ceymi canım anlıyorum ama siz de beni anlayın hepimizin iyiliği için en az sizler kadar çabalıyorum . Nerdeyse tüm taleplere olumlu cevap veriyorum . Aciliyeti olanlar için listeyi kaydırdım. Sıra tam ikinci kişiye gelio örnek veriyorum başkası istiyo kaydırıyorum
Normalde kural kuraldır yapmamam lazım aslında . Bu senin isteğin kurallara aykırı
İlk sayfada zaten kurallar var . Niçin bana başka başka taleplerle geliniyor . Ben şimdi yine mi 41 kişiyi düzenleyeyim İnan’ öğle arası yemek yemedim eve gelmeme rağmen çabalıyorum ama biraz boşa gidiyor anladığım kadarıyla ...
Ben zaten okumayanları silicem bu yeni bir topik daha ikinci kişi bitmedi
Ben zaten silerim onları
Tamam sen istediğin kişiler adına oku başkaları da kafasına göre okusun
Araya memnuniyetsizlik girecekse ben rahatsız olurum lütfen isteyenlerle devam edin hak geçmesin üzerime..Allah razı olsun emegi gecenlerden benim dualarım tüm evlat gözleyenlerle inşallah -her çabanın nasibine düşen hakk'ın takdir ettiği kadardır..ceymi canım anlıyorum ama siz de beni anlayın hepimizin iyiliği için en az sizler kadar çabalıyorum . Nerdeyse tüm taleplere olumlu cevap veriyorum . Aciliyeti olanlar için listeyi kaydırdım. Sıra tam ikinci kişiye gelio örnek veriyorum başkası istiyo kaydırıyorum
Normalde kural kuraldır yapmamam lazım aslında . Bu senin isteğin kurallara aykırı
İlk sayfada zaten kurallar var . Niçin bana başka başka taleplerle geliniyor . Ben şimdi yine mi 41 kişiyi düzenleyeyim İnan’ öğle arası yemek yemedim eve gelmeme rağmen çabalıyorum ama biraz boşa gidiyor anladığım kadarıyla ...
Ben zaten okumayanları silicem bu yeni bir topik daha ikinci kişi bitmedi
Ben zaten silerim onları
Tamam sen istediğin kişiler adına oku başkaları da kafasına göre okusun