• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Allah kabul etsin canım
Joker hakkı gibisin :) jokerimiz
Elimden geldiği kadar okumaya çalışıyorum bu hafta baya yoğun geçiyo evde duramıyorum pek önümüzdeki hafta hepimizin adına niyetine hatim okiycam inşaallah rabbim kabul ederse inşaallah eder niyetim 2 günde bitirmek bakalım :dua::dua::dua::KK200::anneadayı:

Elimden geldiği kadar okumaya çalışıyorum bu hafta baya yoğun geçiyo evde duramıyorum pek önümüzdeki hafta hepimizin adına niyetine hatim okiycam inşaallah rabbim kabul ederse inşaallah eder niyetim 2 günde bitirmek bakalım :dua::dua::dua::KK200::anneadayı:
Canımm ya yine ağlatıcaksın sen beni ne diyeceğimi şaşırıyorum
Eğer duamıZ kabul olursa senden bilicem bak ;)

Canımm ya yine ağlatıcaksın sen beni ne diyeceğimi şaşırıyorum
Eğer duamıZ kabul olursa senden bilicem bak :KK66:
Canım rabbim hayırlısıyla kabul etsin inşaallah başka bi dileğim yok yalnız bi ricam var ben heran başlayabilirim hatime ama arkadaşların nick leriylemi niyetlenim yoksa isimleriylemi herkez ismini söylesin öyle istiyolarsa nasıl arzu ederlerse

Canım rabbim hayırlısıyla kabul etsin inşaallah başka bi dileğim yok yalnız bi ricam var ben heran başlayabilirim hatime ama arkadaşların nick leriylemi niyetlenim yoksa isimleriylemi herkez ismini söylesin öyle istiyolarsa nasıl arzu ederlerse
Reyhan burçin

Sana öyle bi dua edicem ki
Allah bin kere razı olsun
Ve unutma hep kıymetini bilicem
Bence herkes ismini yazsın
Benim adım ışıl
Deki .... isimli kullarının hayırlısı ile hamile kalsınlar . sağlıklı ve hayırlı evlatları olsun
(Çoğul kullan illa tek olmasın :)) )

Birbirimiz için okumamız ennn makbulü canımmm müminin mümin kardeşi için yaptığı dua herzaman daha çabuk kabul olur o yüzden elimizden geldiği kadar fazla okumaya çalışalımmm derim bennn

Allah razı olsun yüreğine saglık öncelikle..
Sanırım genel söyledin ama bn kendi adıma yaptığımı söyleyeyim örnek olarak ;
bende aynen senin gibi düşündüm Rabbim kimin duasıni vesile sayar bilinmez diyerek daha çok kişi okusun
ve sonucum perş belli olacak burada 41 i hızlıca tamamlamak güç oluyor diye
dışardan yüreğine inandığım insanlardan da 1 er tane isteyip kendiminkine ekledim..
Mevlam kabul buyursun inşallah.

bende aynen senin gibi düşündüm Rabbim kimin duasıni vesile sayar bilinmez diyerek daha çok kişi okusun
dışardan yüreğine inandığım insanlardan da 1 er tane isteyip kendiminkine ekledim..
Amin canım inşaallah

Amin inşallah olumlu sonuçlar alırsın

Back