- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.279
- 298
Maalesef Canım hayırlısı buymuş rabbimden hep hayırlısını diledim çünkü demekki buymuş hayırlısı rabbim sizlere nasip etsin dualarımla yanınızdayım
Hayırlısı olsun canım, üzülme..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef Canım hayırlısı buymuş rabbimden hep hayırlısını diledim çünkü demekki buymuş hayırlısı rabbim sizlere nasip etsin dualarımla yanınızdayım
R Rad-8 öznur için@Vayneymis Canım ben bugün inş banyo yapacağım kim için okuyacağız pek takip edemedim yazabilir misin
Sabah 2 tane demistim 5 tane daha ekliyorum toplam 7 tane okudumR Rad-8 nickli öznur arkadaşımız için Meryem suresi okuyoruz
okuyanların listesi
@selcanmehmetcan 1
@HemDeliHemAsik 3
gunes0101 (1)
nursevdi 3
@esrayg 1
ceymi 1
Tamam iki tane okundu demiştin ben de acaba toplam mı demek istiyor kendisi mi die muallak da kaldım düzeltirsin die düşündüm teşekkürlerSabah 2 tane demistim 5 tane daha ekliyorum toplam 7 tane okudum
Birbirimiz için okumamız ennn makbulü canımmm müminin mümin kardeşi için yaptığı dua herzaman daha çabuk kabul olur o yüzden elimizden geldiği kadar fazla okumaya çalışalımmm derim bennnTamam iki tane okundu demiştin ben de acaba toplam mı demek istiyor kendisi mi die muallak da kaldım düzeltirsin die düşündüm teşekkürler
Kendi sıranda daha çok okuman daha iyi olmuş
Daha etkili olur
Allah kabul etsin
Allah kabul etsin
OkudumSadece birer tane okuyup 41 tane kazanmak üzere size iki gün müddet
H hayalalemiveben
R4bi4 @Vayneymis A AsyaaAyazz
Cikolatalikurabiyem @nurtenn64
SEVDAM07 T Tatlianne20 L lionyez
B Burcinak Isimsiz 1
@papatya4680
[SIZE=4][COLOR=rgb(64, 64, 64)][USER=779076]@Mucizeolsakeske [/COLOR][/SIZE]