Bencede haklisiniz ceymiye okunurken ornegin ben yoktum sonradan dahil oldum ve siz kime omunacak diyorsaniz o kisiye okuyorum benim burda dahabonce olmamam ve o arkadasa okuyamamam bu benim sucummu o zaman bende diyorumki bana gercekten icinden dua okumak geliyorsa okumak isteyenler okusun kimse zoraki okumasin zaten kabul olmaz ben bile sana ne dedim oncelik olanlari acil olanlari okuyalim beni sona alsanda olur dedim cunku benim transferime daha var neyse sen cok haklisin soylediklerinde canimceymi canım anlıyorum ama siz de beni anlayın hepimizin iyiliği için en az sizler kadar çabalıyorum . Nerdeyse tüm taleplere olumlu cevap veriyorum . Aciliyeti olanlar için listeyi kaydırdım. Sıra tam ikinci kişiye gelio örnek veriyorum başkası istiyo kaydırıyorum
Normalde kural kuraldır yapmamam lazım aslında . Bu senin isteğin kurallara aykırı
İlk sayfada zaten kurallar var . Niçin bana başka başka taleplerle geliniyor . Ben şimdi yine mi 41 kişiyi düzenleyeyim İnan’ öğle arası yemek yemedim eve gelmeme rağmen çabalıyorum ama biraz boşa gidiyor anladığım kadarıyla ...
Ben zaten okumayanları silicem bu yeni bir topik daha ikinci kişi bitmedi
Ben zaten silerim onları
Tamam sen istediğin kişiler adına oku başkaları da kafasına göre okusun
AminBende kan verdim bakalım hayırlısı olsun
Teşekkürler canımBencede haklisiniz ceymiye okunurken ornegin ben yoktum sonradan dahil oldum ve siz kime omunacak diyorsaniz o kisiye okuyorum benim burda dahabonce olmamam ve o arkadasa okuyamamam bu benim sucummu o zaman bende diyorumki bana gercekten icinden dua okumak geliyorsa okumak isteyenler okusun kimse zoraki okumasin zaten kabul olmaz ben bile sana ne dedim oncelik olanlari acil olanlari okuyalim beni sona alsanda olur dedim cunku benim transferime daha var neyse sen cok haklisin soylediklerinde canim
İnşallah hayırlı sonuçlarını bekliyoruzBende kan verdim bakalım hayırlısı olsun
Sağol canım allah razı olsun herkesten benim olmadı rabbim hepinizin kucaklarını doldursun dualarımla buradayım inşallahİnşallah hayırlı sonuçlarını bekliyoruz
CANIM sen oku bunu engelleyen yok burada haklı yada haksız da aramıyoruz polemik olsun diye söylemedim bu benim düşüncem sadece saygı duyun yeter burada olmayada devam edeceğim ama önceliğimi söyledim nesi yanlış bununBencede haklisiniz ceymiye okunurken ornegin ben yoktum sonradan dahil oldum ve siz kime omunacak diyorsaniz o kisiye okuyorum benim burda dahabonce olmamam ve o arkadasa okuyamamam bu benim sucummu o zaman bende diyorumki bana gercekten icinden dua okumak geliyorsa okumak isteyenler okusun kimse zoraki okumasin zaten kabul olmaz ben bile sana ne dedim oncelik olanlari acil olanlari okuyalim beni sona alsanda olur dedim cunku benim transferime daha var neyse sen cok haklisin soylediklerinde canim
R Rad-8 için 3 tane okudum hayırlı haberlerini alırız insallahmerhaba arkadaşlar
Lütfen kuralları dikkatlice okuyunuz
Topiğimize sadece hamile adayları değil hamile olanları da bekliyoruz
Kurallar:
1) duamızın her zincirinde sadece bir kişi için niyet edip 41 Meryem suresi okunacak (bu dönem okuma gücümüze göre farklılık gösterebilir bildirimlerden takip ediniz)
2) mazeretli olmayıp da 41 Meryem suresi tamamlandığı zaman , en az 1 tane Meryem suresi okumayanlar bir sonraki zincire katılmayacaklardır (ikinci fırsat yok çünkü toplu 41 surenin okunduğu süre zarfında bir kişinin boş geçmesin adil değil) bunu yapmamın sebebi karşılık kavramı değil. Gruptaki herkesin okumasını istiyorum . Hepimiz dualı olalım ki işlerimiz daha tez zamanda ve hayırlı olsun.
3) editörlerimizin de belirttiği üzere sohbet yasaktır
Listemize girdikten sonra hamile olan arkadaşların isimlerinin yanında hamilelik emojisi vardır. Hepimize umut olsun
R Rad-8 için okuyoruz
1-ceymi (AYSEL)
2- H hayalalemiveben bat 14 şubat
6-@HemDeliHemAsik Hatice kızı Hanife bat 3 şubat
7-R4bi4
8- @Vayneymis (ışıl)Bat 14 şubat
9- A AsyaaAyazz
10-Cikolatalikurabiyem
12 @meha123
13- @nurtenn64
14-SEVDAM07
15- listeden çıkarıldı
16-nursevdi
17- T Tatlianne20 [/USER]
18 listeden çıkarıldı
19 L lionyez
20 F Fatmae20
21 B Burcinak bat 20 şubat
22 listeden çıkarıldı
23 listeden çıkarıldı
24 P pembehayaller06
25Isimsiz 1
26 @papatya4680
27miyaww__ [/USER]
29 listeden çıkarıldı
30 @Mucizeolsakeske topiğe katılmadan önce hamile olmıştu
31 [USER=718256]@KaPrisLiPazen[/USER] çocukları var bizler için okuyor )
32 R Rose_marie
33- @Ssy8491
34-turuncusemsiye
35-gunes0101
36-mhnds_
37- V Vavin
38-Lilly2008
39-PINARXXX
40-DlnOrhn [/USER][/USER]
Rabbim hayırla sağlıkla kucağını doldursun arkadaşım :)Bende kan verdim bakalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?