- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Bişey diilTamam canım teşekkür ederim ♡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişey diilTamam canım teşekkür ederim ♡
Buradayım (rahmi kızı öznur bende) okuyorum bir yandan bana devam ederseniz çok mutlu olurum çarş yada perş sonuç alacağım diğer arkadaşın ki bitmiş herhalde Allah kabul etsin inşallahŞuan bunu konuşmak için biraz erken ama listemizin 3ncü sırasındaki R Rad-8 57 dak önce aktif ama sesi çıkmıyor
Tesadüf olarak turuncusemsiye rica etti üçüncü kişi olmak için
Yarına kadar ses çıkmazsa sileceğim ses çıkarsa da isterse yer değişikliği yapacağım turuncusemsiye ile
Canim ben sana demistim ya kendim icinde baslamistim ama baskasi icinde niyet edip omurum diye sorun olurmuki ayri ayri okuyorum bisey olurmuKızlar altını çizerek söylüyorum
Şakın bi arkadaşın haftasında kendinize de niyet etmeyin ben de etmiyorum
Her hafta bir isim için olucak
Melekler de bize dua eder merak etmeyin
41 Meryem suresinin tamamı için niyetimiz
Mehmet kızı melek nicki ise @hayalalemivebenkızlar Çarşamba günü sonuçlarını alacak inşallah olumlu olur
İnşallah amin
@ceymi (AYSEL) 1
@Umudumallahtan okumadı
@Erwaaaa 10
@HemDeliHemAsik 3
@R4bi4 (okumadı)
@Vayneymis 2
@AsyaaAyazz (okumadı)
@Cikolatalikurabiyem izinli
@selcanmehmetcan (okumadı)
@meha123 (okumadı)
@nurtenn64 1
@SEVDAM07 1
@Durbidk (okumadı)
@nursevdi(1)
@Tatlianne20 1
@elsin1 (okumadı)
@lionyez (1)
@Fatmae20 (okumadı)
@Burcinak 5
@Karak87 (okumadı)
@Hllkl (okumadı)
@pembehayaller06 (okumadı)
@hayalalemiveben 2
@Isimsiz 1 (1)
@papatya4680 2
@miyaww__ mazeretli
@Fenomenal (okumadı)
@polyanna_30 (okumadı)
@Rad-8 1
@Mucizeolsakeske 3
@KaPrisLiPazen (çocukları var bizler için okuyor)
@Ssy8491 1
@Rose_marie 1
@turuncusemsiye okumadı
@gunes0101 (2)
@mhnds_ okumadı
@Vavin okumadı
@Lilly2008 okumadı
PINARXXX okumadı
Allah razi olsun tüm vesile olanlardan..R Rad-8 canım ilk duamızda zaten listede yoktun
İkinci dua zincirinde bir tane okumuştun
Bunları gözönünde bulundurarak tamam sıra sende kalsın değişmesin madem öyle istiyorsun
Tamam bugün diğer arkadaşlar bitirsin o zaman olmazsa en geç yarın başlarız iki tane kaldı
Ama niyetler sadece bir kişi için unutma bir hafta sadece bir kişi
İnşallah canım allah kabul etsin dualarımızıAllah razi olsun tüm vesile olanlardan..
Bu hafta olumlu bi sonucum olmasa da okunmus durur benim icin Rabbim katinda..sizler bizler vesileyiz yola devam edecegiz insaĺah..
bende herkes icin okumaya devam etmeye çalışacağım Allahın izni ile..
Ayrı olur evetCanim ben sana demistim ya kendim icinde baslamistim ama baskasi icinde niyet edip omurum diye sorun olurmuki ayri ayri okuyorum bisey olurmu
ceymi canım anlıyorum ama siz de beni anlayın hepimizin iyiliği için en az sizler kadar çabalıyorum . Nerdeyse tüm taleplere olumlu cevap veriyorum . Aciliyeti olanlar için listeyi kaydırdım. Sıra tam ikinci kişiye gelio örnek veriyorum başkası istiyo kaydırıyorumGerçekten okumaya niyetli arkadaş hergün bir açıp bakarsa buraya takip etmiş olur kusura bakmayın ama ben önce bana okuyan arkadaşların hakkını vermek istiyorum öncelikli onlara okumak istiyorum@vayneymis
Amin canım sadece bir tane kaldı bugün okuruz sorun değil ama test sonuçları Çarşamba die acele etmedik yarın da arkadaşımızın duası devam etsin diyeH hayalalemiveben . Icin 1 meryem suresi okudum Rabbim kabul etsin