Sana kayılıyorum canım bende elimden geldiği kadar hızlandırıcam inşaallah topiği 15 yazdım fazlası olur ama eksiği olmaz Allah’ın izniyleArkadaşlar mazeretli olmayıp da 41 Meryem suresi tamamlandığı zaman , en az 1 tane Meryem suresi okumayanlar bir sonraki zincire katılmayacaklardır (ikinci fırsat yok çünkü toplu 41 sure okunacak zamanda bir kişinin boş geçmesi adil değil) bunu yapmamın sebebi karşılık kavramı değil. Gruptaki herkesin okumasını istiyorum . Hepimiz dualı olalım ki işlerimiz daha tez zamanda ve hayırlı olsun.
katıldığını hissettim sana güveniyoruz :))Sana kayılıyorum canım bende elimden geldiği kadar hızlandırıcam inşaallah topiği 15 yazdım fazlası olur ama eksiği olmaz Allah’ın izniyle
Herzaman canımm
Canım bence 1 olsun
Benim için farketmez çoğunluk ne derse uyarım ben :)
:) çoğunluk oluşamadı henüz :))Benim için farketmez çoğunluk ne derse uyarım ben :)
Canım bence 1 olsun
Bugün cumartesi millet uyuyodur belki canım anca bakarlar olsun:) çoğunluk oluşamadı henüz :))
EkledimBenim bat 3 Şubat tatlım ekle
EvetBugün cumartesi millet uyuyodur belki canım anca bakarlar olsun
@Vayneymis,Kızlar liste böyle olduğu gibi kalsın mı sıralama böyle mi olsun ayarlamak zor olucak zaten herkes ayda bir adet oluyor çok da takılmayalım bence (sonuçta biz okumaya başlayınca Allah bat tarihine göre yardım edicek die kural yok) hatta siz başka arkadaşınıza okurken de Allah sizin hamileleliğiniz için yardım etmeye başlar die düşünüyorum ama siz bilirsiniz ortak bir karar alalım
Liste ilk sayfadaki gibi olsun diyenler 1 desin
Bata göre sıralayalım diyenler 2 desin
Demokratik olalım her zaman
@Vayneymis, 2. Sırada beni alacağını söylemiştin. Transfer yapilmusti bana Test gunu mu bekliyurum. Bu yuzden 2. Sıraya alalim demistin. Değişti mi acaba.Kızlar liste böyle olduğu gibi kalsın mı sıralama böyle mi olsun ayarlamak zor olucak zaten herkes ayda bir adet oluyor çok da takılmayalım bence (sonuçta biz okumaya başlayınca Allah bat tarihine göre yardım edicek die kural yok) hatta siz başka arkadaşınıza okurken de Allah sizin hamileleliğiniz için yardım etmeye başlar die düşünüyorum ama siz bilirsiniz ortak bir karar alalım
Liste ilk sayfadaki gibi olsun diyenler 1 desin
Bata göre sıralayalım diyenler 2 desin
Demokratik olalım her zaman
Doğru diosun bi kişiye söz vermiştim hatta başka isteyene demiştim dolu die tamam kusura bakma hemen düzeltiyorum@Vayneymis,
@Vayneymis, 2. Sırada beni alacağını söylemiştin. Transfer yapilmusti bana Test gunu mu bekliyurum. Bu yuzden 2. Sıraya alalim demistin. Değişti mi acaba.
Canım açtım bileKızlar bişey daha isticem ama zorunlu değil tabi
Hani biz şimdi bebek sahibi olmaya çalışıyoruz ya aramızdan bir kişi bebek isteyenlerin beslenme topiği diye biz de oraya hergün yediğimiz faydalı yiyecekleri ve içtiklerimizi yazsak hem kafamız dağılır hem motive oluruz. Nasıl fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?