Allah bağışlasın@Vayneymis Canim hamileyim ben listeye katilabiliyormuyum. Eger katilamazsam bile ben sizlere okurum bana okunmasi sart degil
1 tane okudum yine okurum inşallahKızlar listenin son güncel halini gönderiyorum eğer eksiklik veya fazlalık varsa bakalım
Aysel için okuyoruz cumaya kadar toplam 41 Meryem suresi niyetimiz AYsel için kızlar
ceymi (AYSEL) (4 tane okudu)
U Umudumallahtan okumadı)
Erwaaaa (3 tane okudu)
R4bi4 (2 tane okudu)
@Vayneymis (1 tane okudu)
A AsyaaAyazz
@selcanmehmetcan (okumadı
M meha123 (okumadı
@nurtenn64 1 tane okudu
@SEVDAM07(okumadı
D Durbidk (okumadı
@nursevdi(okumadı
T Tatlianne20 1 tane okudu
@Fatmae20 (okumadı)
@Burcinak (okumadı)
K Karak87 1 tane okudu
Hllkl (okumadı)
Cikolatalikurabiyem (haftaya)
P pembehayaller06 1 tane okudu)
H hayalalemiveben (1 tane okudu)
Isimsiz 1 1 tane okudu
@papatya4680 (haftaya)
miyaww__ (1 tane okudu)
F Fenomenal okumadı
R Rad-8 okumadı
@Mucizeolsakeske okumadı[/USER][/USER][/USER][/USER]
36 oldu çok şükür
Allah kabul etsin inşallah pozitif olur sonucunuz1 tane okudum yine okurum inşallah
Ben aşılama oldum ilk kez 9.günüm bir kaç güne netleşecek
Rabbim dualarımiźı kabul buyursun inşallah
Tamm canım allah isteyen herkese versin inşallahOoo çok sevindim :))) Allah bağışlasın hamile yazıyorum sana ama okumaya devam :))
Amin :)Tamm canım allah isteyen herkese versin inşallah
Test sonucu ben bekliyorum. Transferimin 8. Günü bugün çarşamba test günümTest sonucu bekleyen arkadaş kimdi? Sonuçlar Çarşamba günü mü belli olucak?
TamamTest sonucu ben bekliyorum. Transferimin 8. Günü bugün çarşamba test günüm
Dün toplamda 17 okudum canımErwaaaa canım baya okumuşsun maşallah allah razı olsun toplam 10 mu okudun 14 mü 14 yazdım ama kontrol eder misin
Canım benim yaa inanamıyorum maşalllah zor olmadı mı. Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun yaaDün toplamda 17 okudum canım
Cümlemizden canımm ben hafızım no problem yaniCanım benim yaa inanamıyorum maşalllah zor olmadı mı. Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun yaa
Maşallah ya :)) ben 1 tanesini 45 dakikada okuyorum yavaşlıktan ve çok iyi okuyamıyorum kuranı zorlanıyorum sadece Yasin’i hızlı o da alıştığım içinCümlemizden canımm ben hafızım no problem yani
Bugün ben evde değilim canım geç saatte gelirim eve ama gece okurum inşaallah1-ceymi (AYSEL)
2- U Umudumallahtan bat 19 şubat
3-Erwaaaa bat 14 şubat
4- @HemDeliHemAsik
5-R4bi4
6- @Vayneymis Bat 14 şubat
7- A AsyaaAyazz
8-Cikolatalikurabiyem
9 @selcanmehmetcan
10- M meha123
11- @nurtenn64
12-SEVDAM07
13- D Durbidk
14-nursevdi
15- T Tatlianne20
16-@elsin1
17-@lionyez
18-@Fatmae20
19-@Burcinak bat 20 şubat
20- K Karak87
21-Hllkl
22- H hayalalemiveben
23- P pembehayaller06
24-Isimsiz 1
25- @papatya4680
26-miyaww__
27-polyanna_30
28- F Fenomenal
28- @Mucizeolsakeske
29- R Rad-8
Kızlar durun bugün diğer arkadaşa geçebiliriz 1 tane kaldı onu da okuyup bugün bağışlayalım aysel için
Bende tekrar yapmaya başladım canım fırsat buldukçada okudum devam edicem inşaallah gündüz okuyamicam ama gece okurum inşaallahMaşallah ya :)) ben 1 tanesini 45 dakikada okuyorum yavaşlıktan ve çok iyi okuyamıyorum kuranı zorlanıyorum sadece Yasin’i hızlı o da alıştığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?