Sen düzelt onu canım arkadaş bekliyomuş 20 okumaya çalışıcam pazartesiye bitiririm inşaallah diğer arkadaşlarda katılınca kısa sürede biter hayırlısıylaDoğru diosun bi kişiye söz vermiştim hatta başka isteyene demiştim dolu die tamam kusura bakma hemen düzeltiyorum
Mazeretimin bitmesini dört gözle bekliyorum insallahSen düzelt onu canım arkadaş bekliyomuş 20 okumaya çalışıcam pazartesiye bitiririm inşaallah diğer arkadaşlarda katılınca kısa sürede biter hayırlısıyla
Biter canım aramıza katılırsın sende inşaallahMazeretimin bitmesini dört gözle bekliyorum insallah
Canım açtım bile
Tesekkur ederim. Allah Razi olsun. Diger arkafaslarda haklarini helal etsinler. Inanin bu surec cok zor bir surec. Butun o tedavilerin ignelerin ardindan en zoru iste bu bekleme sureci. Bu 2. Tedavim. Ve çok heyecanlıyım. Rabbim tüm herkese gönlünün muradını tez zamanda versin. Hepimize katından salih evlatlar nasip etsin.Doğru diosun bi kişiye söz vermiştim hatta başka isteyene demiştim dolu die tamam kusura bakma hemen düzeltiyorum
Geldim bitanemHercai91 Canım sen de gel buraya
Geldim bitanem
Estağfirullah canım Benim dalgınlığımTesekkur ederim. Allah Razi olsun. Diger arkafaslarda haklarini helal etsinler. Inanin bu surec cok zor bir surec. Butun o tedavilerin ignelerin ardindan en zoru iste bu bekleme sureci. Bu 2. Tedavim. Ve çok heyecanlıyım. Rabbim tüm herkese gönlünün muradını tez zamanda versin. Hepimize katından salih evlatlar nasip etsin.
Hoşgeldiniz ilk sayfadaki kuralları okuyun uyarsa sizi de yazalımGeldim bitanem
İnşaşşah hayırlısıyla olur camım benim anlıyorum çok zor beklemekTesekkur ederim. Allah Razi olsun. Diger arkafaslarda haklarini helal etsinler. Inanin bu surec cok zor bir surec. Butun o tedavilerin ignelerin ardindan en zoru iste bu bekleme sureci. Bu 2. Tedavim. Ve çok heyecanlıyım. Rabbim tüm herkese gönlünün muradını tez zamanda versin. Hepimize katından salih evlatlar nasip etsin.
İnşallahCanım bence herkes gerçek adını da yazsın dua ederken isim isim etmek daha makbul diyorlar ya isim listesi ile duamızı yapalım inşallah... benim ismim gamze duanızda bana da yer verin inşallah
Amin tamam ekliyorumBenimde adım seher kızlar banada duanızda yer verin okudum kabul ediyorum @Vayneymis beni ekle ALLAH'IN izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?