- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
İnşallah canımm BenimBende tekrar yapmaya başladım canım fırsat buldukçada okudum devam edicem inşaallah gündüz okuyamicam ama gece okurum inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımm BenimBende tekrar yapmaya başladım canım fırsat buldukçada okudum devam edicem inşaallah gündüz okuyamicam ama gece okurum inşaallah
İnşallah canımm Benim
Canım yeni arkadaşa geçince 15 okurum diğer arkadaşlar ona göre okusunlar nasıl olur ???İnşallah canımm Benim
Ya sen ne kadar iyi bir insansın ağlıyorum şuan tamam şuan okumaCanım yeni arkadaşa geçince 15 okurum diğer arkadaşlar ona göre okusunlar nasıl olur ???
Olurmu öyle şey canım daha fazlada okurum sıkıntı yok sen ayarla ona göre okurum benYa sen ne kadar iyi bir insansın ağlıyorum şuan tamam şuan okuma
Arkadaşlarla konuşalım bugün bağışlama duasını da yapsınlar herkes ikinciyi belirleyelim sen o zaman okursun
Tamam canım benim üzülme zaten yeni başladık duaya hamile olucan inşalllahGünaydın.
Regl oldum. 1 okuduğumla kaldım. Allah'ın izniyle cumaya kadar biterse yetişeceğim.
@Vayneymis
Amin Allah razı olsun ben de bilmiyorum secdeyi araçtırıcam:))@Vayneymis Erwaaaa ve diğer arkadaşlar allah razı olsun sizlerden ümmet olmak bu işte tanımasakta Gönüller bir umarım rabbimden dileğime kavuşurum sizlerde en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah
Bana surenin secdesini anlatırmısınız
Olurmu öyle şey canım daha fazlada okurum sıkıntı yok sen ayarla ona göre okurum ben
Amin Allah razı olsun ben de bilmiyorum secdeyi araçtırıcam:))
Rabbim verdim derse üç çocuğum varKızlar şuan tam 41 tamamlamış olduk ceymi için Aysel arkadaşımız yani
KaPrisLiPazen arkadaşımız da bir tane okumuş Allah kabul etsin onu listeye yazmıyorum çocuk düşünmediği için sanırım bir evladı var bizi düşünmüş sağolsun Allah razı olsun
Amin çok sağolunRabbim verdim derse üç çocuğum var
Gene elimden geldiğince okurum daha da inşallah
Rabbim evlat isteyenleri evlat hasretiyle birakmasin inşallah
Benim bat 3 Şubat tatlım eklemerhaba arkadaşlar
Amaç:
Topiğimizin amacı konu başlığından da anlaşılacağı üzere hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip olmamız için Meryem suresi okumak
Kurallar:
1) her hafta bir kişi için 41 Meryem suresi okunacak
2) iki defa mazeretsiz bildirim yapmayanlar liste dışına alınacaktır
3) editörlerimizin de belirttiği üzere sohbet yasaktır
Listemize girdikten sonra hamile olan arkadaşların isimlerinin yanında hamilelik emojisi vardır. Hepimize umut olsun
1- ceymi (AYSEL)
2- U Umudumallahtan bat 19 şubat
3- Erwaaaa bat 14 şubat
4- Rakika
5- R4bi4
6- @Vayneymis Bat 14 şubat
7- A AsyaaAyazz
8- Cikolatalikurabiyem
9 @selcanmehmetcan
10- M meha123
11- @nurtenn64
12- SEVDAM07
13- D Durbidk
14- nursevdi
15- T Tatlianne20
16-@elsin1
17-@lionyez
18-@Fatmae20
19-@Burcinak bat 20 şubat
20- K Karak87
21- Hllkl
22- H hayalalemiveben
23- P pembehayaller06
24- Isimsiz 1
25- @papatya4680
26- miyaww__
27- polyanna_30
28- F Fenomenal
28- @Mucizeolsakeske
29- R Rad-8
30- KaPrisLiPazen (çocukları var bizler için okuyor)
Hepimiz için hayırlı olsun [/USER][/USER]
ceymi (AYSEL) (4 tane okudu)
U Umudumallahtan okumadı)
Erwaaaa 17 tane okudu
Rakika (3 tane okudu)
R4bi4 (2 tane okudu)
@Vayneymis (1 tane okudu)
A AsyaaAyazz 2 tane okudu
Cikolatalikurabiyem
@selcanmehmetcan (okumadı
M meha123 (okumadı
@nurtenn64 1 tane okudu
@SEVDAM07(okumadı
D Durbidk (okumadı
@nursevdi(okumadı
T Tatlianne20 1 tane okudu
@elsin1(1 tane okudu)
L lionyez 1 tane okudu
F Fatmae20 (okumadı)
B Burcinak (okumadı)
K Karak87 1 tane okudu
Hllkl (okumadı)
Cikolatalikurabiyem (haftaya)
P pembehayaller06 1 tane okudu)
H hayalalemiveben (1 tane okudu)
Isimsiz 1 1 tane okudu
@papatya4680 (haftaya)
miyaww__ (1 tane okudu)
F Fenomenal 1 tane okudu
polyanna_30 okumadı
R Rad-8 1 tane okudu
@Mucizeolsakeske okumadı
KaPrisLiPazen 1 tane okudu
Aysel ceymi için 41 tane okundu bugün herkes Aysel için Allah’a dua etsin ve tilavet secdeleri yapılsın