• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Doğru diosun bi kişiye söz vermiştim hatta başka isteyene demiştim dolu die tamam kusura bakma hemen düzeltiyorum :KK66:
Sen düzelt onu canım arkadaş bekliyomuş 20 okumaya çalışıcam pazartesiye bitiririm inşaallah diğer arkadaşlarda katılınca kısa sürede biter hayırlısıyla :dua::dua:

Doğru diosun bi kişiye söz vermiştim hatta başka isteyene demiştim dolu die tamam kusura bakma hemen düzeltiyorum :KK66:
Tesekkur ederim. Allah Razi olsun. Diger arkafaslarda haklarini helal etsinler. Inanin bu surec cok zor bir surec. Butun o tedavilerin ignelerin ardindan en zoru iste bu bekleme sureci. Bu 2. Tedavim. Ve çok heyecanlıyım. Rabbim tüm herkese gönlünün muradını tez zamanda versin. Hepimize katından salih evlatlar nasip etsin.

Tesekkur ederim. Allah Razi olsun. Diger arkafaslarda haklarini helal etsinler. Inanin bu surec cok zor bir surec. Butun o tedavilerin ignelerin ardindan en zoru iste bu bekleme sureci. Bu 2. Tedavim. Ve çok heyecanlıyım. Rabbim tüm herkese gönlünün muradını tez zamanda versin. Hepimize katından salih evlatlar nasip etsin.
Estağfirullah canım Benim dalgınlığım

İnşaşşah hayırlısıyla olur camım benim anlıyorum çok zor beklemek

Back