• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Ya arkadaşlar anlamadığım neden aynı kişiler sürekli muhalefet amaç kısa sürede daha çok dua almak değil mi hepimizin amacı belli ne kadar çabuk dua alırsak bakarsın kabul olur durumdan memnun olmayan çıksın bence topikten valla konu sahibi olsam çıkarırdım benim bile okumaktan içim şişti ben gurur yapar çıkardım Allah aşkına iyice geldiler tepeme artik

Allah razi olsun bugün çok yoğunduk dedigim gibi yeni geldik bulaşıklarim bi yandan yemek bi yandan ama ben yazmadan mutfağı toparlamak istemedim üzerimde yük kaldı vicdanen icim yandı bu ayni kuran okunmadığında vicdanin nasil sizliyosa arkadaşlara bilgi gecmemekte vicdanen üzüyo ben duami yaptim.
Zeynep arkadasimizda helal etsin hakkini sabah erkenden kalkar okurum hangi arkadasa geçiceksek zeynep arkadaşimiza da ayrica hediye ederim.
Canım hiç sorun diil listenin başından beri herkes herkese okuyacak die kural olmadığından hak yok için rahat olsun . Önemli olan iki gün üstüste bildirim yapmamazlık yapmamak ve günde 1 tane okumak ama dünyanın bin bir türlü hali var en kötü ihtimal okuyamadığında mazeret beyan edersin :))

Selamun aleykum kizlar ben az evvel eve geldim net yoktu kusura bakmayın yeni açtim iş güç öyle duruyo ben okuyamadim sabah bir tane okumuştum başka bi arkadaşımiz icin ona bağışlamistım.
Zeynep arkadaşımiza okuyamadim hakkını helal etsin.ama ben bi tane okuyup ona kendim hediye etmek istiyorum kusura bakmasin nolur.
Rabbim tez zamanda sağlikli salih evlatlar versin inşallah

Kuzum iyi niyetini anlıyorum varsa hakkım helali hoş olsun Hayir da kusur olmaz. Hiç kendini zorlama yeni arkadaşa geçeceğiz zaten ona sabah okumus olursun hem daha hızlı ilerleriz . Hepimizin zaman zaman yoğunluğu oluyor bunlar hiç sorun değil bak 43 tane tamamladık :KK52: Allah senden razı olsun. 43 tane Meryem Suresi ile bir süre dilek diledim ama en önemlisi hayırlı evlat , Salih bir evlat Rabbim tüm okuyanlara nasip etsin burada olus sebebimiz de belli o yüzden Gerçekten okumak için kendini zorlama. :dua::dua::dua:

S
Kuzum iyi niyetini anlıyorum varsa hakkım helali hoş olsun Hayir da kusur olmaz. Hiç kendini zorlama yeni arkadaşa geçeceğiz zaten ona sabah okumus olursun hem daha hızlı ilerleriz . Hepimizin zaman zaman yoğunluğu oluyor bunlar hiç sorun değil bak 43 tane tamamladık :KK52: Allah senden razı olsun. 43 tane Meryem Suresi ile bir süre dilek diledim ama en önemlisi hayırlı evlat , Salih bir evlat Rabbim tüm okuyanlara nasip etsin burada olus sebebimiz de belli o yüzden Gerçekten okumak için kendini zorlama. :dua::dua::dua:
Sen çok güzel bir arkadaşsin canim ne muradin varsa versin Rabbim.ve tek tek isim sayamiyorum kızlar Rabbim sizede banada olmayan herkesede salih evlatlar versin en kısa zamanda hepimizin kuçakları tek tek degil çifter çifter dolsun insallâh.hangi arkadaşa gececeksek ben bi tane alayim şu işlerimi bitireyim sabah namazindan sonra okur bağışlarım insallah.

Kizlar ben şu mutfagi toparlayayim evleri düzene koyayim tekrardan bakarim insallah iletilerinize şimdilik Allaha emanet olun

S

Sen çok güzel bir arkadaşsin canim ne muradin varsa versin Rabbim.ve tek tek isim sayamiyorum kızlar Rabbim sizede banada olmayan herkesede salih evlatlar versin en kısa zamanda hepimizin kuçakları tek tek degil çifter çifter dolsun insallâh.hangi arkadaşa gececeksek ben bi tane alayim şu işlerimi bitireyim sabah namazindan sonra okur bağışlarım insallah.

Hiç mütevazi olamayacağım Hepimiz bir harikayız dostum .:rapci: iyilikte yarışmak gerekiyor. :anne: çok sevdiğim bir yazarın bir sözü var kitabında "inananlar için her cagda bir Nuh'un Gemisi bulunur" İlk önce biz inanacagiz doktorlar aracı vesile.

H hayalalemiveben , P pembehayaller06 arkadaşlar sizin disinizda yavaş okumak isteyen yok anladığım kadarıyla ve grubumuzda Allahın bize gönderdiği hafız arkadaşlarımız varken hemen okunması taraftarıyım ama biz bu gidişle bir yılda bitireceğiz listeyi amaç çabuk okuyup dua almak değil mi? Benim teklifime konu sahibimiz de Evet derse bence biz size okuyalım bitsin biz de hizlanalim böylece hayrın çabuk olanı makbuldür siz ister okursunuz geridekilere ister okumazsiniz ama listeyi yavaslatmayin lutfen

Kizzz su msjlarini bi sc artk bisey dicem:) @Vayneymis bana yazrmsn
Açamam özel mesaj ayarlarını canım . Çünkü baksana 1 tane okuyamadım die beni suçlucan nerdeyse . Ben sana nie okumadın demiyorum ki 1 günde yetiştiremessin olabilir ama tam tersi sen bana yürüyorsun. Hızlı okunmuşsa napıyım Allah’a dua mı ediyim allahım bize yavaş yardım et die

Açamam özel mesaj ayarlarını canım . Çünkü baksana 1 tane okuyamadım die beni suçlucan nerdeyse . Ben sana nie okumadın demiyorum ki 1 günde yetiştiremessin olabilir ama tam tersi sen bana yürüyorsun. Hızlı okunmuşsa napıyım Allah’a dua mı ediyim allahım bize yavaş yardım et die
cnm lutfen bana maal edilmesin ve senin boyle dusunmene kirildim gerckten ben ne diyorum hizli okunmussa arkdslarin sucu ne diyorm basta bende oyle dedim evet ama okumadn msj i galiba sirada bkleyen bir suru insan vr die brn seni suclayack hangi kelimeyi kullsnmsm sen beni sucladin daha ,? Cnm cok kaytariyorsun diye burda kanitli aktif olduklari ve baska gruplara yazip benim siramda okumayan kisiler var onlari gormeyip bana mi deniyorsun pes gerckten

Ben diyorm disardaym ?cnm fazlaymis zaten iptal et ozmn dua hmen okuncaksa ben yetisemem ben bkletmeyim diyorum bu mu suç? Bklerseniz 1 2 saate eve gitcem ozmna kadr bklerseniz iptsl etmeyin diyorum sen beni sucluyorsun sesimi cikartmiyorum o msjimdan bunu mu algiladin gercktn pes korumycm kimseyi ya

@Vayneymis cnm abartma istersen herkes okuyor yorumlari goruyor ne yazdigimi arkdslrin sucumu cabuk okunuyor sirada beklenen bir suru insan vr biri 5 aliyor biri 10 aliyor cabuk bitiyor arkadslra yavas okuyun diyemezki kiz dedim ne alingnlik kmseye bsey denmiyor korumakmi tovbe iyilikten maraz dogar dikkat ediyorm seni bunaltan insana bile guzel guzl konsuyrsn

H hayalalemiveben , P pembehayaller06 arkadaşlar sizin disinizda yavaş okumak isteyen yok anladığım kadarıyla ve grubumuzda Allahın bize gönderdiği hafız arkadaşlarımız varken hemen okunması taraftarıyım ama biz bu gidişle bir yılda bitireceğiz listeyi amaç çabuk okuyup dua almak değil mi? Benim teklifime konu sahibimiz de Evet derse bence biz size okuyalım bitsin biz de hizlanalim böylece hayrın çabuk olanı makbuldür siz ister okursunuz geridekilere ister okumazsiniz ama listeyi yavaslatmayin lutfen
Ya benim agzimdan yavas kelimesi ciktmi ypmayin Allah askina ben basta dedimki 3 gunde biticek 2 gunde biticek diretilmesin dedim ve baktim herkes 2ser 3 er aliyor bunada engel olmak sacma geldiginden sesimi cikartmadim cnku kendiliginden gelisen bir hizlilik anladnmi benim bir skntm yk

@glmserser ve ben degl sadce daha bir suru kisi onayliyordu baska sayflrda skntı yok ! 2 gunde olur yeri gelir 3 gunde de bitirilir diyorlardi hayrdir sanki sdce bizim fikrimiz gbi yanse edilmesin hic hoslanmm hele ki dua topiginde ve bunuda topigin sahibin ypmasi boyle yanlis dusunmesi hic hos degl

Ya benim agzimdan yavas kelimesi ciktmi ypmayin Allah askina ben basta dedimki 3 gunde biticek 2 gunde biticek diretilmesin dedim ve baktim herkes 2ser 3 er aliyor bunada engel olmak sacma geldiginden sesimi cikartmadim cnku kendiliginden gelisen bir hizlilik anladnmi benim bir skntm yk
Ben anladım ki seni etiketledim bak sen de itiraz etmişsin en başından sonuçta

@glmserser ve ben degl sadce daha bir suru kisi onayliyordu baska sayflrda skntı yok ! 2 gunde olur yeri gelir 3 gunde de bitirilir diyorlardi hayrdir sanki sdce bizim fikrimiz gbi yanse edilmesin hic hoslanmm hele ki dua topiginde ve bunuda topigin sahibin ypmasi boyle yanlis dusunmesi hic hos degl
O unlemleri falan kaldır bence senin bana o şekilde yazmaya hakkın da haddin de yok topigi ve konu sahibini begenmiyorsaniz çıkın çıkın gidin:-)

Ben anladım ki seni etiketledim bak sen de itiraz etmişsin en başından sonuçta
Suan cikmadi siz smdiden bahsediyorsnz topik sahibide sndiden bahsedyr hatta ben savundm hizli okunsn dedm neyin kafasni yasiyorsnz anlamyrm gruba giripte dua okumyan kisileri takip edin lutfen benim ne dedgimi kimse sorgulsyamaz sen yeni girdin dha once cogu kisi kizdi ben anladm kendiliğinden bukadr hizli okunuyor cok alan arkdslrmz oldgu icin bunannr dyxn kelimelerin yavs okuyn diemi cok komiksnz

Back