Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vazgeçtim sildim profiline bakar mısın oraya yazdımCnm cvp yazmssin ama gorunmuyor tikliyorm acilmiyor @Vayneymis
Ağzına yüreğine sağlık şuan bana okunuyor ama inan kalbimden hepiniz için ayrı ayrı istiyorum. Hepimize tez vakitte nasip etsin. @Vayneymis ben 4 tane daha okudum.@Vayneymis okudum canım.rabbim Zeynep arkadaşimiza cok tatliş cok guzel bebişler nasip etsin saglikli sıhatlı vatana millete hayirli evlatlar nasip etsin
10 tane okunmuştur canımmm Rabbim tez zamanda kabul etsin inşaallah dualarımızı niyetlerimiziAminnn
Benim hesabıma göre tamamlandı o halde ??10 tane okunmuştur canımmm Rabbim tez zamanda kabul etsin inşaallah dualarımızı niyetlerimizi
Bende öyle hesapladım canım hayırlısı olsun inşaallah hakkında güzel haberler verirsin bize hep birlikte sevinirizBenim hesabıma göre tamamlandı o halde ??
İnşallah . Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın çok zorBende öyle hesapladım canım hayırlısı olsun inşaallah hakkında güzel haberler verirsin bize hep birlikte seviniriz
Amin canım :)))Bende öyle hesapladım canım hayırlısı olsun inşaallah hakkında güzel haberler verirsin bize hep birlikte seviniriz
Ama ben okuyamadim dahaOkunan 44 kızlar Allah kabul etsin allah razı olsun herkesten
Arkadaşı beklicez haber verdiğinde dua edicez ok herkes dursun
Yaa maşallah süper oldu canım ne güzel Allah herkesten razı olsun çok mutlu oldum böyle ilerleyince topikOkunan 44 kızlar Allah kabul etsin allah razı olsun herkesten
Arkadaşı beklicez haber verdiğinde dua edicez ok herkes dursun
AminYaa maşallah süper oldu canım ne güzel Allah herkesten razı olsun çok mutlu oldum böyle ilerleyince topik
Tamam acele etmeAma ben okuyamadim daha
Evet Allah bize bir hafız daha yolladı o yüzdenMisafirlikteyim oyuzden masallah 1 gunde bitti @Vayneymis
Senin iyi niyetinden hafız arkadaşlarımız sağ olsun bize çok destek oldu canım ellerine sağlık topik içinEvet Allah bize bir hafız daha yolladı o yüzden
1 günde bile bitmediki gece olunca 1 gün edicek :))
Yaa neguzelll cnm ozmn 44 ise smdide bitiriyorsanz iptal et misafrlktn eve gecince okuycmEvet Allah bize bir hafız daha yolladı o yüzden
1 günde bile bitmediki gece olunca 1 gün edicek :))