• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Zeynep için okuyoruz L lionyez
1inci okuma günü

Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (şu kadar günde bitecek diye kati kural yok. Acele etmeden okuyoruz zaten sayımız da fazla olduğundan kısa sürede bitiyor)

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır

3- sohbet etmek yasaktır

Not: herkes en az 1 sure okumalı

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz alımlara kapalıdır ——-

1- ceymi ceymi
6 @Vayneymis ışıl mazeretli
7- [USER=853636]@Cikolatalikurabiyem 1
8- [USER=719027]@selcanmehmetcan 1
9- [USER=528994]@nursevdi
2
10- kalp
11- P pembehayaller06 kadriye 2
19- @Mfsg 1
20 [USER=873694]@Gullbahcemm tülay ve eşi İsmail
21 [USER=708113]@Yariiimm 2
22 [USER=450837]@nisan06

23 @Yasmin42423 1
24 [USER=873122]@Erolummm semanur 5
25 [USER=630190]@glmserser seçil 1
26 [USER=685737]@Halitim

27- @Meleekk3
28- Pes etme Pes etme 1 [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Tamam seni iptal ediyorum 43 le kapatıyoruz ama bak çok kaytarıyosun regl olmassan 5 tane oku sıradaki kişiye :) yani hamile olursan hamilelik hediyesi oku :))
tabi seve seve okumammi hic ana ask olsun cnm kaytariyormyum herkese okumuyormuym 1 de olsa ben sen smdi dua gecicegin icin iptal et dedim yoksa 1 2 saate giderm eve ozmn okurum iptl etme ozmn :)yokmu hamilelik haberi alanlr aramizda ya

Ya bu konuyu uzatmasak ben cok sıkıldım skntı cikartmak isteyen herkes cikarir bnece bizden bi lutfen herkes cok cok aliyor ve 3 tane kaldi hadi okuyun demiyorki arkadas kisiler istekleri üzerine okuyorlar ve çok az kaliyor okuyanlara nasil engwl olunsun herkes bir umut bklior biran once bize sira gelsin die bence boyle super belki diger arkdsta daha yavas okucaz sende hergun okumaya calis

Arkadaşım elimizden gelince okuyoruz elbette ama her daim müsait olamıyoruz ki. Ayrıca hızlı gitmesine daha önce sizde tepki vermişsiniz hatta bırakın 3 günü 4 yada 5 gün olsun geliştiremiyorum diye cevap yazmışsınız şimdi niye ben hızlı gidiyor deyince tepki veriyorsunuz. Gerçekten anlamak güç.

Ben akisa bakiyorum ellerinde olmadan hizli gidiyor baski yapilmadan biri diyor ordan 5 aldim biri diyor 10 aldim gunlere bölun deniliyor ama hizli bitiyor bende karsiyim hala gercktn gun icinde kendimnkini bile okumaya firsat bulamiyorm ard arda 2 tane okuyorm nyse hayrlsi olsn bosvrn benislere yogunlasalim

Cok güzel hepnizden allah razi olsun rabbim saglikla kucaginiza kucagimiza evlat almayi nasip etsin inşallah..
H hayalalemiveben canim sende elinden geleni yaptigini biliyoruz biz evde müsait oldigumuz zaman okuyoruz hani sikmadan icimizden geliyor sende kendini sikma yetisebilgine yetis oku baktin 41 tamamlanmissa diger arkadsimiza okursun olmazmi gerçekten okuyamadim die uzulme icin rahat etsin bizde cok memnun oluruz...

Yaa neguzelll cnm ozmn 44 ise smdide bitiriyorsanz iptal et misafrlktn eve gecince okuycm
Selamun aleykum kizlar ben az evvel eve geldim net yoktu kusura bakmayın yeni açtim iş güç öyle duruyo ben okuyamadim sabah bir tane okumuştum başka bi arkadaşımiz icin ona bağışlamistım.
Zeynep arkadaşımiza okuyamadim hakkını helal etsin.ama ben bi tane okuyup ona kendim hediye etmek istiyorum kusura bakmasin nolur.
Rabbim tez zamanda sağlikli salih evlatlar versin inşallah

Selamun aleykum kizlar ben az evvel eve geldim net yoktu kusura bakmayın yeni açtim iş güç öyle duruyo ben okuyamadim sabah bir tane okumuştum başka bi arkadaşımiz icin ona bağışlamistım.
Zeynep arkadaşımiza okuyamadim hakkını helal etsin.ama ben bi tane okuyup ona kendim hediye etmek istiyorum kusura bakmasin nolur.
Rabbim tez zamanda sağlikli salih evlatlar versin inşallah
Önemli değil canım sonuçta bildirim yaptın sağol. İlgisiz değilsin ki. İlla herkese okuyacaksın die kural olsaydı listeyi alımlara kapatırdım hep açık bıraktım çünkü burda öyle bi sıkıntı yok sağlık olsun nolıcak tamamlandı zaten

Önemli değil canım sonuçta bildirim yaptın sağol. İlgisiz değilsin ki. İlla herkese okuyacaksın die kural olsaydı listeyi alımlara kapatırdım hep açık bıraktım çünkü burda öyle bi sıkıntı yok sağlık olsun nolıcak tamamlandı zaten
Allah razi olsun bugün çok yoğunduk dedigim gibi yeni geldik bulaşıklarim bi yandan yemek bi yandan ama ben yazmadan mutfağı toparlamak istemedim üzerimde yük kaldı vicdanen icim yandı bu ayni kuran okunmadığında vicdanin nasil sizliyosa arkadaşlara bilgi gecmemekte vicdanen üzüyo ben duami yaptim.
Zeynep arkadasimizda helal etsin hakkini sabah erkenden kalkar okurum hangi arkadasa geçiceksek zeynep arkadaşimiza da ayrica hediye ederim.

Back