Haha kendini motivasyon etme yontemi ortaligi karisitirpta hi tm cnm hi muhttp olmuyorm
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha kendini motivasyon etme yontemi ortaligi karisitirpta hi tm cnm hi muhttp olmuyorm
Senin neden laflari algilayamadgni anladim daha cocuksun da ondan :) ah cnm yanls topiktesin arkana bakmadan uzaklas burdan hadi yeteri kadr sayfayi kirlettinTamam anne![]()
Senin neden laflari algilayamadgni anladim daha cocuksun da ondan :) ah cnm yanls topiktesin arkana bakmadan uzaklas burdan hadi yeteri kadr sayfayi kirlettin
Pardon ama suclayacak ne dedim? Sen duayi tamamlamak istedigin icin iptal et okumayi dedim ? Ben seni niye suclayim o yorumdan bunu cikartiorsan ben engel olamam oyle dusnmene istedgini dusuneblrsin topigin huzurunu basta kim bozdu acaba bunu iyi dusun insanlara neler dedgini ? Ben 15 kisiye okunduysa eger 3 une okuyamamisimdir enfazla rabia ve aysel arkadslar aktif olduklari halde ve mazeret bildirmedikleri halde hic birsey ypmadin baska yerlere yazdilar okumadilar benmi battim gozunr birak Allah askina ya topik sahibi olarak bu yakismiyor sanaİnanmıyorsan yemin edeyim sen okumadın die asla sana sitem etmedim aklıma dahi gelmedi ama başlarda da okumadan boş geçiyordun sildiğimde de bağırıp topiğin huzurunu bozduğun için ben de seni bu şekilde idare etmek zorunda kaldım. Ulu orta lekeleniyorum . Sabaha kadar yazsam bitmez İnan . Ben de sana latife yaptım eskileri hatırlatmak için. Şuan okuyup acele etmene zaten gerek yok tamamlamıştı konuyu da kapattık ama sen hâlâ bi tane okuyamadan bitti yazın beni suçluyorsun
Haklısın kusura bakma ben de istemezdim Böyle olsun Allah’a emanet olKizlar mrb. Artik tartismalarinizdan icim sisti gercekten. Sizler icin okuyordum. Rabbim kabul etsin. Ama bu kadar mahalle arasi gibi tartismalar iyice soguttu gercekten beni. Gercekten hic samimi bulmuyorum Artik bu grubu. Allah a emanet olun. Ben gruptan cikiyorum. InsaAllah tez zamanda evlatlariniza kavusursunuz. Allah'a emanet olun. Hersey gonlunuzce olsun.
cikma bosver sorunlu birninsan var o utanip ciksin kusura bakmaynKizlar mrb. Artik tartismalarinizdan icim sisti gercekten. Sizler icin okuyordum. Rabbim kabul etsin. Ama bu kadar mahalle arasi gibi tartismalar iyice soguttu gercekten beni. Gercekten hic samimi bulmuyorum Artik bu grubu. Ben gruptan cikiyorum. InsaAllah tez zamanda evlatlariniza kavusursunuz. Allah'a emanet olun. Hersey gonlunuzce olsun.
Tamam canımSimdi izniniz varsa arkadaşlar gönul razılığımız varsa bi sonraki arkadaş için dua alalim mı.ben bi tane alayım çok az işim kaldi bigün epey yoruldum sabah namazından sonra okurum inşallah.
Işılcim isim belli edersen aciliyeti yoksa kimsenin sıradaki arkadaş burçin için ise sabahtan ben okuyup bağışlayayım yok baska biri içinse onun adına bağıslayayım belli ederseniz diger arkadaşa ona göre bilgi alayım netten çıkarım hayırlısıyla.
Kafanizi şişirip haddim olmayarak üzdümse sözlerimle kusura bakmayın inanın üzüldüm