- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 53
- 35
O unlemleri falan kaldır bence senin bana o şekilde yazmaya hakkın da haddin de yok topigi ve konu sahibini begenmiyorsaniz çıkın çıkın gidin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O unlemleri falan kaldır bence senin bana o şekilde yazmaya hakkın da haddin de yok topigi ve konu sahibini begenmiyorsaniz çıkın çıkın gidin![]()
Yenisi eskisi mi var kıdem mi konuşuyor burdaSuan cikmadi siz smdiden bahsediyorsnz topik sahibide sndiden bahsedyr hatta ben savundm hizli okunsn dedm neyin kafasni yasiyorsnz anlamyrm gruba giripte dua okumyan kisileri takip edin lutfen benim ne dedgimi kimse sorgulsyamaz sen yeni girdin dha once cogu kisi kizdi ben anladm kendiliğinden bukadr hizli okunuyor cok alan arkdslrmz oldgu icin bunannr dyxn kelimelerin yavs okuyn diemi cok komiksnz
Bana emir veremezsin cicim sus dersin susarım konuş dersin konuşurum baş üstüne bence de muhattap olmayın yazarken de harfleri yutmayınHmmm unlem size ne gibi birsey cagristiriyor cok komiksiniz wallahi daha fazla sizlenmuhttp olamicm konuya snradn dahil olan sizsiniz ve snradan gelende siz? Sizde karisma hakkini bulmuyorm msjlarim gayet acik ama anlayamiyosaniz benim sorunum degl ben aciklama ypiyorm yanls anlasiliyor ben hizliya bsey demiyorm diye hala konsmya devm gece gece boyle bos konusup kimse benim sinirimi ziplatamaz dua topigi susun sizin muhattpnz deglm
Ben istedigim yere unlem de koyarim bu sizi ilgilendrmz sizin bana yorum ypmaya ne haddiniz var? Konuyu sizle konusmuyorm farkindaysaniz bi geldiniz dua topigini tartisma ortamina cevirdinz bravo sizinde bnim soyledklrme yorum ypma haddiniz yok ben size ogretemicem ogrenmeniz gerekiyor buzman kadr herseye karisilmadgini ki boyle kutsal bir sayfaya sizi kaale almiyorum gidin baska bir topikte gurleyinYenisi eskisi mi var kıdem mi konuşuyor burdayazdiklarinizdan sadece bunu anladım ne demek istediğinizi anlamadım neyse bence diğer arkadaşa geçelim @Vayneymis ne kadar çabuk okursak o kadar iyi
Yaa he heBen istedigim yere unlem de koyarim bu sizi ilgilendrmz sizin bana yorum ypmaya ne haddiniz var? Konuyu sizle konusmuyorm farkindaysaniz bi geldiniz dua topigini tartisma ortamina cevirdinz bravo sizinde bnim soyledklrme yorum ypma haddiniz yok ben size ogretemicem ogrenmeniz gerekiyor buzman kadr herseye karisilmadgini ki boyle kutsal bir sayfaya sizi kaale almiyorum gidin baska bir topikte gurleyin
Yorum yapip sayfayi isgal etmeye devm ettikce pek mumkun olmuck onceden boyle gereksz yorumlr olmazdi yaBana emir veremezsin cicim sus dersin susarım konuş dersin konuşurum baş üstüne bence de muhattap olmayın yazarken de harfleri yutmayınönce burda olmak değil mesele.Mesele çok ve hızlı dua cavusum
![]()
Yorum yapip sayfayi isgal etmeye devm ettikce pek mumkun olmuck onceden boyle gereksz yorumlr olmazdi ya
Türkçe kurallarına uyalım lütfen diiil olmaz değilArkadsi biri uyarsin cnku burasi okul diil farkinda diil cnku tanimadigi biriyle sanalda tartisiyor ve haddi olmayan bir konuyla ilgili sen avukatimisin yanls yerdesin ozmn
Sen ilk once bir yazilani algila turkce kurallarini sen ogrenrsin sonra turkceyi algilayamiyorsn kizim bak haddini asmaTürkçe kurallarına uyalım lütfen diiil olmaz değil
Haklısın canım ben artık muhattap olmuyorumArkadaşlar konu kapansın dua topiği burası .
Cok komik bu ya diil diil!!!!! sen sutunu ic yat arkds frkinda degil dua topigi oldgunun fesatliga gelmiş buraya
Tamam anneSen ilk once bir yazilani algila turkce kurallarini sen ogrenrsin sonra turkceyi algilayamiyorsn kizim bak haddini asma
İnanmıyorsan yemin edeyim sen okumadın die asla sana sitem etmedim aklıma dahi gelmedi ama başlarda da okumadan boş geçiyordun sildiğimde de bağırıp topiğin huzurunu bozduğun için ben de seni bu şekilde idare etmek zorunda kaldım. Ulu orta lekeleniyorum . Sabaha kadar yazsam bitmez İnan . Ben de sana latife yaptım eskileri hatırlatmak için. Şuan okuyup acele etmene zaten gerek yok tamamlamıştı konuyu da kapattık ama sen hâlâ bi tane okuyamadan bitti yazın beni suçluyorsun@Vayneymis cok saol sayfaya bir yorum atiyosn ortalik karisiyor seni bunaltanlra iyimser yakalsyrsun ben bi laf dedim yanlis anlayark ustume geliyorsn bi dua topignn sahibi boyle dememeli kaytariyorsn dua okuyamadm die sucluycksin bu nedmk oluyor cok ayip yaptigin