Evlat sahibi olamamak...

Ben hayatta her insanin mutlaka birseylerle imtihana tabi tutulacagina inanirim kimi yoklukla kimi varligiyla herkezin ama mutlak sikintisi imtihani farklidir,seninde intihanin evlatla/evlatsizlikla olabilir kimbilir...ama bana sorarsan eger yokluktansa varlikla intihan daha zor gibi,bilemezsinki neden nasip olmuyor belki sabrin sinaniyor,belki nasibinde var ama nasibine daha var yada olmamasi senin icin daha iyi kim bilebilir?sana verebilecegim tek teselli sabret arkadasim,dua et olsada olmasada dua et,hakkinda hayirlisi ise rabbim sana zaten verir birde bunu takinti haline getirme kendimden biliyorum neyi cok istesem oyle basit engeller cikiyorki onume istedigim olmuyor neyi cok istersen imtihaninda o oluyor...Rabbim sanada hayirli ise saglikli bor evlat nasib etsin tez zamanda

Çoğu arkadaşın dediği gibi ve çevremde de gözlemlediğimce çocuk sahibi olamamanın en büyük nedeni stres. Lütfen kafana çok takmamaya çalış. Sonuçta bir kere olmuş. Bir daha neden olmasın ki? Üzülüp kendini heba etme. Henüz zamanı gelmemiş diye düşün.

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım bizde eşimle aynı şeyleri yaşadık çok zor.bi umut test yapıyorsun ve negatif.bizde tup bebek yöntemiyle evlat sahibi oldum cok şükür sizde dr gidin zman kaybetmeden arkadaşların dediği gibi devlette yapıyorlarmis araştırın. Allahım isteyen herkese nasip etsin .

Tesekkur ederim canim dikkate aldım

İçimden bende derdim bizim sınavımızda yokluğuyla...ya sabır çekip yoluma baktım.hayirlisi insallah kafamdaki kara bulutlar dağıldı

Rabbim insallah tez zamanda size hayirli bir evlat verir insallah. Icinizi ferah tutun ve kafanizdan cocuk meselesini atin stres yapmayin. Bir defa hamile kalmissiniz demekki olmuyor degil oluyor. Vardir bir zamani yeterki sabredin.

Hanımlar kiminize cevap yazdım kiminize yazamadım.Yazdiklariniz icin hepinize cok tesekkur ederim.

Hep yazıyorum burada. Kuzenim 12. Tüp bebekte bebeğini kucağına aldı. Umudunu kaybetme. İnşallah seninde olur. Sana dua edicem bu gece.

Hayattaki tek amacım anne olabilmek, herkesin var benimde olsun diye alınmış bir karar değil bu ,zira 10 yaşında öğretmen ne olucan sen büyüyünce diye sordunğunda ANNE demiş tüm sınıfın alay konusu olmuştum.Onlar (öğretmen de dahil) istersem herşey olabileceğimi ama anne olamayacağımı bilmiyolardı, ben o yaşta farkındaydım.Halla olamama ihtimalim olduğunu biliyorum emmeeee elimden geleni yapıcam sizde umudunuzu kaybetmeyin.Yerinizde olsam ne yapar eder parayı biriktirirdim.

Sakin umudunu kaybetme.Ben de 4 sene sonunda ogluma kavustum.ustelik 2 kurtajdan sonra.Allah'a sigin.O herseyin en iyisini bilir.Ben hamile kalmama mucize ve imkansiz gibi bakiyodum.Ama en sonunda kavustum.Senin gibi doktor kapisinda hamileleri gordukce cok aglamisligim var.Elinden geldigince moralini yuksek tut.Rabbim seninle beraber tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin.❤

Gece gece ağlattın beni kız zaten çok duygusalım dua edeceğim sen ve çocuk sahibi olmak isteyen herkes için... bir kere hamile kalmışsın yine kalırsın belki? Ama stresten uzak dur... düşünme bunlardı kim ne derse desin boşver.... insanlar boş konuşup birilerini üzmeyi pek seviyor öyleleriyle konuşmana değmez. Rabbim hayırlısıyla size de evlat nasip etsin. Olmuyorsa da hayırlısı buymuş de geç. Sevgini vereceğin bir çocuk bulunur elbet

Evlatlık alın isterseniz?? Bu arada hep hayal kurun dua edin.olacagına İnanın.bu şekilde kendinizi üzmek size zarar verir.kuzeniminde çocuğu olmuyordu tüp bebek yaptılar en son.her şey de olduğu gibi bunda da pes etmemek ve inanç önemli,ne güzel Allah'a dua ediyormuşsunuz.merak etmeyin O sizi duyuyor İnanın doğru zamanda ,hiç ummadığınız bir anda olacaktır,sonra şükürle mutlulukla haykıracaksınız ben inanıyorum sizde İnanın.başlıgı açıp okuduğumdan beri inanıyorum rad

Allah yardımcın olsun. Tez vakitte anne olmayı nasip etsin sana insallah .umudunu hiç yitirme. Çevremde neler gördüm ...7 sene sonra kendiliğinden (tedavisiz) ikizlere hamile kaldı bir yakınım .kuzenim de aynı şekilde ,onun 5 6 yıl sanırım .sana tek tavsiyem ,kendine bir mesgale bulman yada çalışmiyorsan çalışman .kafan her daim dolu olsun ki Olumsuz düşüncelere yer olmasın içinde .bu hamile kalmayı etkileyen birincil sebeplerden ..moral çok önemli .bir süre aklından çıkar ve hiç düşünme .hiç aklında yokken bir bakmışsın karnında (inşallah)anlattıklarına da çok üzüldüm .öyle dost ,arkadaş olmaz .çizgini çek ,dışarda tut derim .

Rabbim tüm isteyenlere ve bana nasip etsin
Duygularıma tercüman oldun

HSG yaptırdin mi bazı dusuklerden sonra tüplerde tıkanıklık olabiliyor. Eşinizede Sperm testi yaptırın eğer hersey normalde yumurtlama takvimiyle gebe kalabilirsiniz

bak ben tup bebek annesiyim. 6 yil gibi bir surecin varsa direk tedaviye baslamalisin.
devlet asilama ile basliyor diye bir kaide yok. rahatsizligina bagli olarak bu surece karar veriliyor. asilama ve tup bebekte kullanilan ilaclar asagi yukari ayni.

oncelikle iyi bir dr bul. oyle yok sorun sendde yok esinde vs denmesine bakma. teshis konulmadan tedavi olmaz. sonra da bol bol dua ile tedaviye basla.

devlwt raporunu iyice arastir.

ayrica sen cocuk sahibi degilsin diye degil bazi annelerin acayip tavirlari merak etme. genel bir acayiplik soz konusu...

genetik test yaptir pihtilasmaya bir baktir. bazen ufacik bir igne derde derman olabiliyor.

dah nee yazabilirim ki. en kisa zamanda rapor ve dr isine giris. ertelikce zamanin daralacak. omrumuzun sonun kadar yumurta uretmiyoruz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…