Seni çok iyi anlıyorum çokta şey yaşadım bu çocuk sorunu yüzünden ben şunun farkındayım çocuk olur ama tüp bebek ama aşılama bi bakarsın bütün tedavilerden sonra kendiliğinden olur.. nasibimiz bizimle ama çocuğum yok rahatım istediğimi yapabildiğim ve özgür olduğum için kıskananda çok.. Yeni fark ettim
neden bunları diyorsun dersen bazı sıkıntılar yaşadım ordan anladım böyle olduğunu madem olmıyor şuan ozaman anın tadını çıkarmak lazım aslında öyle değil mı? Zamanı gelince birden merhaba ben geldim diyecek zaten
çok sevdiğim biri 6 yıl sonra kendiliğinden oluşan bir gebeliği oldu biriminde 7 yıl sonra yani bence bişeylere acele etmeye gerek yok .. Allah ne verirse hayırlısını versin ben geçen gün dışarıdaydım ve okadar güzel ve genç bir anneye şahit oldum ki maşallahı vardı kadının gerçekten ama evladı tekerlekli sandalyedeydi işte o an dedim ki Allahım sen herkese eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat ver nolursun.. önce sağlık olsun .. o günden beri tutturmuyorum eskisi gibi çocuk diye eşimle nezamandır hep bebek kafasındayız o moddan çıkamıyoruz 3 senedır hemde!! detaya inersem en özel anlarımızın bile tadını çıkaramaz olduk inan mental olarak insan çöküş yaşıyor bence salmalısın bu moddan çıkmalıymış insan meğer dışarıda hayat var tadını çıkar
zamanı gelince istiyen herkese inşallah nasip olur Allah ol der olur , Allah büyüktür
.. uzun oldu ama yazmak istedim kızlar rahat olun bende pko var ondan olmadı uzun süre hala bekliyorum yapacak bir şey yok nasip bu işler