• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olamamak...

Allah saglik sihhat versin yeterki simdi cocuk sahibi olmak icin cok fazla yol var zaman gectikce insan umitsizlige kapilir elbet ama vardir bir zamani demek lazim bende bir ara cok takmistim kafaya sonra bir rahatsizlik yasadim o an dedim sagliktan ote birsey yok insan o anlarda anliyor Allah ne zaman hayirliysa sizin icin ozaman verecektir eminim

Biraz uzun oldu özür dilerim hanımlar.Neye nerden başlasam bilmiyorum yanı içimdekilerin hepsini doğru bi şekilde paylaşmaya çalışacağım.6 senelik evliyiz uzun zamandır çocuk sahibi olabilmekle geçiyor vaktimiz. daha önce bir kere düşügüm oldu ondan beridir de hamile kalamadım.Esimle bu ay cok umut ettik,dualar ettik,geceleri uykum bölünse kalkıp dua eder olmustum.Agzimdan sukurleri sabırları hic eksik etmedim hep hayırlısını diledim demekki hayırlı değilmiş ki olmadı diye teselli ettim kendimi.Ancak gel gelelim içimdeki evlat ateşini dindiremedim.ruyalarimda hamile olduğumu görürdüm uyanınca karnımı tutar goz yaslarına bogulurdum.:KK43:Az önce yine test yaptım negatif çıktı eşime gösterdim adamcağız defalarca teste bakıp bir umut ışığı aradı.Ama nafile testi bıraktı kenara gözleri doldu hayırlısı olsun dedi ve evin içinde derin bir sessizlik....bende dayanamayıp sizlere yazmak istedim.Doktorlara cok gittik kimi sorunu bende buldu kimi sende bişey yok sorun eşin de dedi kimi de sebepsiz dedi.tedaviler hormon ilaçları,her doktora gittiğimde kapıda kocasıyla sırasını bekleyen hamile kadınlar gördükçe dua ettim bana da nasip etsin diye.yanlis anlamayın gözüm yok kimsenin evladın da rabbim isteyene daha cok versin.gel zaman git zaman etrafımızda ki dost diye nitelendirdiğimiz insanlar evlatlarını bizden kıskanır oldu :KK61:çocuklarını severken sana bakışları o yaşadığım yokluğu tüm benliğimde hissettiriyorlardı.korkar olmustum birinin çocuğuna bişey olurda nazar değdi diye benden bilirler sandım cekindim sevmeye.Özguvenimi kaybettim adeta.Bakislardan çekindiğim icin arkadaşlarımızın çocuklarını gizlice basini oksar sever hemen elimi çekerdim hasretimi dindirirdim.Ancak zamanla gördüm ki etrafımdaki bu insanlar hep canimi yaktılar.sonra herkese kapattim kendimi Allahtan baska kimsem yok dua ettim hep 1 evlat istedim kucağımda sallayacağım ninniler söylecegim oyunlar oynacagim bir evlat diledim.nasip olmadı....haberlerde gördüm annesi bebeğini denize atıyor öyle içim yandı ki dedim ki kendi kendime ver bana ben bakarım büyütürüm benim olsun....öylece o can yitip gitti...:KK61:tekrar tedaviye başlayacağım...sabrıma sabır katabileceğim bişeyler duymaya ihtiyacım var etrafımda derdimden anlayacak tek bir arkadasım bile yok.ne olur bana güç toplayabileceğim bişeyler söyler misiniz.

Arkadasim seni anliyorum ama her seyin hayirlisini dilemek ve tevekkül etmek lazim olmuyor ise vardir yaradanin bir bildigi benimde olmuyor ama kendini harab etmeye gerekyok sadece evlat istiyorum demek cok yanlış okadar evlat varki ana baba katili vatan haini onun icin hayirli saglikli evlatlar olarak dua etmak lazim kusura bakma arkadasim uzduysem seni

2 yıldır içinde bulunduğum durum .. :KK43: hamdolsun ki bir saglik sorunumuzyok ama olmuyor.. Demekki vardır Rabbimin bir bildiği. Bizlerinde imtihanı budur belkide .. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah ..
Ve inanın bu yazıyı ben yazmışım gibi ayni. Hayatlarımız o kadar benziyor ki o haberi bende gördüm ve o kadar çok ağladım ki o an çok dualar ettim. Yazdığınız her bir yazı her bi söz benim başımdan da geçti defalarca ve hala da geciyor. Bizi en çok biz anlarız . O yuzden bol bol dua EDELİM .
Canim bende ayni durumdayim butun testlerimi yaptirdim rahim filmide cektirdim temiz cikti bi sikinti yok.ama yaklasik 2 yildir korunmadigimiz halde benimde olmuyo .

6 yıl çok uzun bir zaman değil. kendinizi bebek için şartlayıp birlikte olursanız bir kaç yönden olumsuz sonuç almanız muhtemel.

dile kolay diyeceksiniz belki ama inanın tek çare düşünmeyi bırakmak. bebek geleceği zamanı kendisi belirliyor. o kadar plan kurdum hesap kitap yaptım ovulasyon taip ettim ne oldu. bu ay olmaz zaten dediğim, bebeği hiç düşünmediğim ayda hamile kalım.

allah her şeyin hayırlısını versin size de hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah en kısa sürede.bir ricam olacak çokça dertlenip hüzünlendiğiniz hatta ağladığınız zamanlarda ağzınızdan çıkan dualara çok dikkat edin olur mu. kendi ettiği duayla imtihan olan o kadar çok insan var ki. hayırlısını dilemeyi bırakmayın dilinizden. evlatla imtihan en acısı. varlığı da yokluğu da imtihan. Allah sabır versin, kısa zamanda güzel haberler almanız duası ile...

Biraz uzun oldu özür dilerim hanımlar.Neye nerden başlasam bilmiyorum yanı içimdekilerin hepsini doğru bi şekilde paylaşmaya çalışacağım.6 senelik evliyiz uzun zamandır çocuk sahibi olabilmekle geçiyor vaktimiz. daha önce bir kere düşügüm oldu ondan beridir de hamile kalamadım.Esimle bu ay cok umut ettik,dualar ettik,geceleri uykum bölünse kalkıp dua eder olmustum.Agzimdan sukurleri sabırları hic eksik etmedim hep hayırlısını diledim demekki hayırlı değilmiş ki olmadı diye teselli ettim kendimi.Ancak gel gelelim içimdeki evlat ateşini dindiremedim.ruyalarimda hamile olduğumu görürdüm uyanınca karnımı tutar goz yaslarına bogulurdum.:KK43:Az önce yine test yaptım negatif çıktı eşime gösterdim adamcağız defalarca teste bakıp bir umut ışığı aradı.Ama nafile testi bıraktı kenara gözleri doldu hayırlısı olsun dedi ve evin içinde derin bir sessizlik....bende dayanamayıp sizlere yazmak istedim.Doktorlara cok gittik kimi sorunu bende buldu kimi sende bişey yok sorun eşin de dedi kimi de sebepsiz dedi.tedaviler hormon ilaçları,her doktora gittiğimde kapıda kocasıyla sırasını bekleyen hamile kadınlar gördükçe dua ettim bana da nasip etsin diye.yanlis anlamayın gözüm yok kimsenin evladın da rabbim isteyene daha cok versin.gel zaman git zaman etrafımızda ki dost diye nitelendirdiğimiz insanlar evlatlarını bizden kıskanır oldu :KK61:çocuklarını severken sana bakışları o yaşadığım yokluğu tüm benliğimde hissettiriyorlardı.korkar olmustum birinin çocuğuna bişey olurda nazar değdi diye benden bilirler sandım cekindim sevmeye.Özguvenimi kaybettim adeta.Bakislardan çekindiğim icin arkadaşlarımızın çocuklarını gizlice basini oksar sever hemen elimi çekerdim hasretimi dindirirdim.Ancak zamanla gördüm ki etrafımdaki bu insanlar hep canimi yaktılar.sonra herkese kapattim kendimi Allahtan baska kimsem yok dua ettim hep 1 evlat istedim kucağımda sallayacağım ninniler söylecegim oyunlar oynacagim bir evlat diledim.nasip olmadı....haberlerde gördüm annesi bebeğini denize atıyor öyle içim yandı ki dedim ki kendi kendime ver bana ben bakarım büyütürüm benim olsun....öylece o can yitip gitti...:KK61:tekrar tedaviye başlayacağım...sabrıma sabır katabileceğim bişeyler duymaya ihtiyacım var etrafımda derdimden anlayacak tek bir arkadasım bile yok.ne olur bana güç toplayabileceğim bişeyler söyler misiniz.

yemin ederim gözlerim doldu okurken. Senin kadar uzun yıllarım yok bebek beklediğim ama o kadar iyi anlıyorum ki.. Ben de Mart 2016'da ilacımı bıraktım. Hala deniyoruz ve deli gibi istiyorum ben şahsen. Hıçkırıklara boğularak ağladım.. Ama düşünmeden ve üzülmeden de alamıyor insan kendini.. Ben sadece her ay umutla beklemeyi bıraktım (tabi ne kadar yapabiliyorsam) ama şunu biliyorum Allah çok istersek ve hayırlısı olacaksa verir.. İnancını hiç yitirme. En kötü geç vakit bebek sahibi oluruz diyorum. Ama sağlıklı olsun tek dileğim o..

Back