- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi berraksucan
Çok zor günler yaşıyorsun Anlıyorum ama geçecek ben seni tanımıyorum Ama gğnüşden inanıyorum ki anne olacaksın inşallah ..bende uzun uğraşlar sonucu anne olabilmiş biriyim yaşadıklarının benzerlerini çok yaşadım(sana naçizane tavsiyelerim olacak .bak siz Şanslı kategoridensiniz sorun yokmuş bu çok güzel birde doktora gidip de tüp bebek le bile çok zor anne olmanız cümlesini duyanlar var
Senin yapacağın güzel kardeşim tüp bebek Parasını biriktirene kadar doğal takviyeler almak olacak.eşin ve senin için tedaviye kadar sperm ve yumurta kalitesi artmış olur böylelikle.ikinci şey de bu Süreci kendine ve eşine zehir etmemek olacak .kitap oku film izle ama bu süreçte düşünmemeye çalış ve çevrende sana bu konuda anlayışsız davranan insanları şutlA.günlük yaz en iyi dost oluyo bazen günlük .etraf mucizeler ile dolu.
Senin yapacağın güzel kardeşim tüp bebek Parasını biriktirene kadar doğal takviyeler almak olacak.eşin ve senin için tedaviye kadar sperm ve yumurta kalitesi artmış olur böylelikle.ikinci şey de bu Süreci kendine ve eşine zehir etmemek olacak .kitap oku film izle ama bu süreçte düşünmemeye çalış ve çevrende sana bu konuda anlayışsız davranan insanları şutlA.günlük yaz en iyi dost oluyo bazen günlük .etraf mucizeler ile dolu.