- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
Yarin sabah ilk isim canim Allahin izniyle. Allah razi olsunBusracim duan bitti kuzum ezanlada duani yaptik insallah ve yine sadaka vermen gerekecek canim sadakani muhakkak ver
Tamam canım ben sayı aldım sadeceCansum 2 dakka izin verirsen cunku asu yok ve ben o gelene kadar beklemek istedim sadakasini vermis mi bilmiyom.az biraz bekleyin ben onun adina sadaka vereyim size donuş yapayim canim
Allah razi olsun canim gonul rahatligiyla baslayalim ben Asudan helallik alirim beklettigim icin ozur dilerim.buyrun bismillah diyerek duaya ortak olalimTamam canım ben sayı aldım sadece
CAnım sen bi daha bak istersen ben 3 kere 500 bi kere 300 yazdığını gördüm fazla Asu arkadaşa niyet edip bağışlarsınAsu kardesimizin hacetine 1000 aldim
Kalan 2750
Bakayim istersen rukiyem ben kendime not dusuyom ordan siliyom sonra sorun olmasin diye oyle olursa zaten hediye ederim busra kardesimize asuya zaten niyetlendimCAnım sen bi daha bak istersen ben 3 kere 500 bi kere 300 yazdığını gördüm fazla Asu arkadaşa niyet edip bağışlarsın
BeniEVLAT İSTEME DUASI İÇİN LISTEMIZ
@cibilicibilisaksak06 (GAMZE)
@Ssy8491 (SEHER)
@hediye-i rahmet(RUKİYE)
@HemDeliHemAsik(HATICE KIZI HANİFE) MAZERETLİ
@ikraberraol(ÖZLEM)
@Umutvar123 ( BETÜL )
@bezginblog (EMINE KIZI ESRA)
@annesinineseri(ESER)
@Gullbahcemm(TÜLAY VE EŞİ İSMAİL)
@Mirac46 (DUYGU)
@Hayalimdi gercek oldu (HATİCE)
@cansu_tr(CANSU)
@glmserser (SEÇİL)MAZERETLI
@zeynoc17( BÜŞRA CAN)
@Monalisa09 (ASU)
@Zehra_gns (ZELIHA KIZI ZEHRA)
@Lokumcukk ( ÇİĞDEM)
@sonbaharyagmuru( SERİFE)
Kızlar liste bu sekilde 4774 toplam okunacak sayimiz herkes okuduğu kadarını sayıdan düşsün lütfen….
Siradaki kardesimiz BÜŞRA CAN ZEYNOC17
KARDESIMIZDEN ONAY GELINCE DUASINI PAYLASACAĞİZ INSALLAH.
O YUZDEN DUAYA BASLARKEN BÜSRA KARDEŞİMIZIN HACETINE DIYEREK ALDİM DERSENIZ MUTLU OLURUM ALLAH ŞİMDİDEN DUALARİNIZI KABUL ETSIN
yeni listede adım yok beni de eklermisiniz acabaBakayim istersen rukiyem ben kendime not dusuyom ordan siliyom sonra sorun olmasin diye oyle olursa zaten hediye ederim busra kardesimize asuya zaten niyetlendim
Allah razi olsun baharcim ekleyeyim tabii biraz musade eder misin biseyler yazdim kontrol ettim diger teli kullancam bunda ekran kendini kapatiyo250 aldım kalan 2000
Allah razi olsun200 okudum kalan 1800
Busra icin
Hediye-i rahmet 300 aldi kalan 4474 yapar
Gullbahcem ise 500 aldi
Burada parantez acayim ayni anda bende sayi almisim ben 500 hediye 300 aldigi icin ekrani duzelttim
Hediye 300 aldi kalan 4474
Gullbahcemm 500 3974 kaldı
Mirac46 500 aldi kalan 3474
Zeynoc17 474 almış kalan 3000
Burada parantéz yine acayim ayni anda bende sayi alayim dedim 474 dü alayim duz olsun dedim fakat zeynoc17 önce almis ve uyardi bende tamm dedim direk 500 alayim dedim duz olsun dedim yani
Zeynoc17 474 almisti sayi 3000 iken
Gullbahcemm 500 aldim kalan 2500
Sonra misafirim geldi hak olsun sonra okuyayim diye 300 daha aldim kalani yazamadim kapi caldigi icin kalan ise
2500 den 300 dusersem kalan 2200
Zehra 500 aldı kalan 1700
Lokumcukk 700 aldi kalan 1000
Zehra 300 aldi kalan 700
Hemdelihemasik 500 aldi kalan 200
Zehra 200 aldi kalan 000
Baktim canim aldiklarimada not var elimde kagidimi atmadim 2 tane 500 1 tane 300 almisim son aldigim 300 u misafir gitti gece kuran okurken yaptim.yine sizde kontrol edin zaten fazla okudumsa ben ayrica hediye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?