- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Serifecim Allah razi olsun200 aldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serifecim Allah razi olsun200 aldim
Zehracim Allah razi olsun600 okudum kalan 1000
Allah şifa versin canım yoruldun bide direncin düştü dikkat etKizlar hayirli geceler hepinize benim midem çok kötü ve dahasi üşüyom o yüzden hepinizi Allaha emanet ediyorum
Allah razi olsun rukiyecim dun biseyler yasadim onun uzuntusu vardi bide gercekten dun halsizlestim gece hep agladim Rabbime hamdu senalar olsun yinede Ondan gelen basimiza tac ama bu evlatsizlik cok zor eşine yetersizmiş gibi ona evlat verememezlik zor hala gozumde yaş Rabbim yardim etsin herkeseAllah şifa versin canım yoruldun bide direncin düştü dikkat et
Allah razi olsun duygucum500 aldim kalan 500
Bu senin suçun değil ki bitanem Allah ol demedikçe hiç bişey olmaz. Ağlama lütfenAllah razi olsun rukiyecim dun biseyler yasadim onun uzuntusu vardi bide gercekten dun halsizlestim gece hep agladim Rabbime hamdu senalar olsun yinede Ondan gelen basimiza tac ama bu evlatsizlik cok zor eşine yetersizmiş gibi ona evlat verememezlik zor hala gozumde yaş Rabbim yardim etsin herkese
Allah razi olsun hanifemSon 300ü aldım kalan:0
Dunden beri o kadar kotüyum ki hala gozumden yas eksik degil o kadar istedim ki benimde evladim olsun dün kotuydum o yuzden okuyamadim kuran Rabbim senden razi olsun bana destegini unutamam. Uzerimde hak var die buraya gireyim toparlanayim istedim..kardesimizin duasi bitmis okuyan her kardesimden Rabbim razi olsun duasini öglen ezanindan sonra yapalim icim rahat etsin.Allahim size en hayirli olanindan versinBu senin suçun değil ki bitanem Allah ol demedikçe hiç bişey olmaz. Ağlama lütfen
Amin canım amin ❤ gel bı öpeyim yüzün gülsün :* :)Dunden beri o kadar kotüyum ki hala gozumden yas eksik degil o kadar istedim ki benimde evladim olsun dün kotuydum o yuzden okuyamadim kuran Rabbim senden razi olsun bana destegini unutamam. Uzerimde hak var die buraya gireyim toparlanayim istedim..kardesimizin duasi bitmis okuyan her kardesimden Rabbim razi olsun duasini öglen ezanindan sonra yapalim icim rahat etsin.Allahim size en hayirli olanindan versin
Kurban olayim sagol Allah muradini versinAmin canım amin ❤ gel bı öpeyim yüzün gülsün :* :)
Amin canım cümlemizin insallahKurban olayim sagol Allah muradini versin
Tamm canim Rabbim razi olsun sendenCanim ben sabah itibariyle mazeretliyim bilgin olsun Gullbahcemm sen ilgileniyorsun sanirim listeyle
Her ay doktora gidip her ay aglayarak cikmak, gebe birini gordugunde imrenerek bakmak, her ay regl oldugunda esine soyleyememek, bebek yok mu daha diye sorduklarinda icinde biseylerin parcalanmasi, bebek kiyafeti magazalarina uzaktan bakip girememek.. daha sayayim mi hep yasiyoruz bunlariAllah razi olsun rukiyecim dun biseyler yasadim onun uzuntusu vardi bide gercekten dun halsizlestim gece hep agladim Rabbime hamdu senalar olsun yinede Ondan gelen basimiza tac ama bu evlatsizlik cok zor eşine yetersizmiş gibi ona evlat verememezlik zor hala gozumde yaş Rabbim yardim etsin herkese