- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
300 okudum kalan 700
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
774 aldım sadakasını verince okumaya baslicam mazaretli yazısını silebilirsin gül yüzlüm ❤EVLAT İSTEME DUASI İÇİN LISTEMIZ
@cibilicibilisaksak06 (GAMZE)
@Ssy8491 (SEHER)
@hediye-i rahmet(RUKİYE)
@HemDeliHemAsik(HATICE KIZI HANİFE) MAZERETLİ
@ikraberraol(ÖZLEM)
@Umutvar123 ( BETÜL )
@bezginblog (EMINE KIZI ESRA)
@annesinineseri(ESER)
@Gullbahcemm(TÜLAY VE EŞİ İSMAİL)
@Mirac46 (DUYGU)
@Hayalimdi gercek oldu (HATİCE)
@cansu_tr(CANSU)
@glmserser (SEÇİL)MAZERETLI
@zeynoc17( BÜŞRA CAN)
@Monalisa09 (ASU)
@Zehra_gns (ZELIHA KIZI ZEHRA)
@Lokumcukk ( ÇİĞDEM)
@sonbaharyagmuru( SERİFE)
Kızlar liste bu sekilde 4774 toplam okunacak sayimiz herkes okuduğu kadarını sayıdan düşsün lütfen….
Tamm canim Allah kabul etsin.ben şimdi direk 4000 yazayim bilgi geceyim ki baslanmasin helaligi olsun istiyom Asunun.eger aksam ezanindan sonra cvp gelmezse ben onun adina sadaka vercem oyle baslayalim. Allah razi olsun tekrar774 aldım sadakasını verince okumaya baslicam mazaretli yazısını silebilirsin gül yüzlüm ❤
İlahi Tülay nasil güldüm estagfirullah ya sen benden daha değerlisin sen bizim gozbebegimizsinEVLAT İSTEME DUASI İÇİN LISTEMIZ
@cibilicibilisaksak06 (GAMZE)
@Ssy8491 (SEHER)
@hediye-i rahmet(RUKİYE)
@HemDeliHemAsik(HATICE KIZI HANİFE) MAZERETLİ
@ikraberraol(ÖZLEM)
@Umutvar123 ( BETÜL )
@bezginblog (EMINE KIZI ESRA)
@annesinineseri(ESER)
@Gullbahcemm(TÜLAY VE EŞİ İSMAİL)
@Mirac46 (DUYGU)
@Hayalimdi gercek oldu (HATİCE)
@cansu_tr(CANSU)
@glmserser (SEÇİL)MAZERETLI
@zeynoc17( BÜŞRA CAN)
@Monalisa09 (ASU)
@Zehra_gns (ZELIHA KIZI ZEHRA)
@Lokumcukk ( ÇİĞDEM)
@sonbaharyagmuru( SERİFE)
Kızlar liste bu sekilde 4774 toplam okunacak sayimiz herkes okuduğu kadarını sayıdan düşsün lütfen….
Duasini paylasacagimiz kisi monolisa
09 Asu.
Kardeşimizden onay bekliyorum aksam ezanina kadar gelirse duamiza baslariz gelmezse izni olursa ben helallik alirim Asudan onun yerine sadakasini verir sizleride bekletmemis olurum.
Bu arada çok degerli bi kardeşimiz hanife, Asu kardesimizin onay verirse baslayin diye 774 u aldim dedi bu bilgiyide geceyim biz duamiza baslayinca 4000 den baslayacagiz insallah
Senin guzel kalbin canimin ici ben haticenin sayfasini yeni gordum inan kusurum varsa affedin inan bu aralar bi oraya bi buraya kosturmaktan gorememisim misafirler gitsin gerekirse sabaha kadar okurum. Daha kuran acip okuyamadim evler batik yemek yapilacak camasir falan dunya isi bitmiyo kiİlahi Tülay nasil güldüm estagfirullah ya sen benden daha değerlisin sen bizim gozbebegimizsin
Sen evinin işini hallet sonra okursun Rabbim zaman içinde zaman yaratsin senin için ❤Haticeye de okursun insallahO
Senin guzel kalbin canimin ici ben haticenin sayfasini yeni gordum inan kusurum varsa affedin inan bu aralar bi oraya bi buraya kosturmaktan gorememisim misafirler gitsin gerekirse sabaha kadar okurum. Daha kuran acip okuyamadim evler batik yemek yapilacak camasir falan dunya isi bitmiyo ki
CAnım sen 1800 aldın doğru mu ilk sayfada bi yanlışlık oldu galibaRabbim okuyan butun kullarindan razi olsun. Sagolun kardeslerim Rabbim cumlemizin muratlarini versin. Mumkünse aksam ezaninda büşra kardeşimize dua edelim.
Siradaki kardesimizin adi Asu onun duasini sonra yapalim bi cagrida bulunalim oncelikle helalligini alalim ve oyle baslatalim
Duam vardi affedersin rukiyecim yok ilk 500 okudum sonra 500 en son 300 daha aldim ama hak olarak borcum olsun die o an misafirim vardi sonradan okuyup teslim etmek adinaCAnım sen 1800 aldın doğru mu ilk sayfada bi yanlışlık oldu galiba
Cansum 2 dakka izin verirsen cunku asu yok ve ben o gelene kadar beklemek istedim sadakasini vermis mi bilmiyom.az biraz bekleyin ben onun adina sadaka vereyim size donuş yapayim canim250 aldım sanırım kalan 3750
Allah razi olsun canim bitmiyo inan uzerime aldığim dualarimda var kuranimda oyle duruyo azicik yariladim islerim bitsin olmazsa sabahlayacagimSen evinin işini hallet sonra okursun Rabbim zaman içinde zaman yaratsin senin için ❤Haticeye de okursun insallah
Busracim duan bitti kuzum ezanlada duani yaptik insallah ve yine sadaka vermen gerekecek canim sadakani muhakkak verArkadaslar okumus bitirmissiniz masallah Allah razi olsun hepinizden hepinizin duaları kabul olsun insallah