- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
- Konu Sahibi toprakgulistan
-
Ben konu sahibinin yazdıklarından hazırda alınacak bir çocuk olduğunu anladım doğrusuEvet ama anlamadığınız bu durumda yapılan şeyi yani çocuğu bir başkasına değil bana evlat vermeye ikna etme sürecinin genelde "çocuk ticareti " kapsamına girecek koşullarda yapıldığı
Konu sizin çocuk satın almanız değil kiArkadaşlar ne ben kırılayım ne siz kırılın. Ama bu evlat ticareti değil. Ben de insanım . Duygu çağlar gizli nin bir başka doğum hikayesi kitabını okumanızı tavsiye ediyorum. Kişilerarası evlat edinme yazıp devletin sitesini de inceleyebilirsiniz. Tamamen yasal bir durum bu. Evlat hasretiyle sınamasın rabbim kimseyi. Herkese sevgiler .... başka bir şey yazmayacağım...
Yasal olsa bile karşınızdaki insanlar ne kadar güvenilir?Arkadaşlar ne ben kırılayım ne siz kırılın. Ama bu evlat ticareti değil. Ben de insanım . Duygu çağlar gizli nin bir başka doğum hikayesi kitabını okumanızı tavsiye ediyorum. Kişilerarası evlat edinme yazıp devletin sitesini de inceleyebilirsiniz. Tamamen yasal bir durum bu. Evlat hasretiyle sınamasın rabbim kimseyi. Herkese sevgiler .... başka bir şey yazmayacağım...
Kendi doğurmadığınız bir çocuğa annelik yapmak isteyecek kadar yüce gönüllüsünüz. Gerçekten tebrik ediyorum sizi.Arkadaşlar ne ben kırılayım ne siz kırılın. Ama bu evlat ticareti değil. Ben de insanım . Duygu çağlar gizli nin bir başka doğum hikayesi kitabını okumanızı tavsiye ediyorum. Kişilerarası evlat edinme yazıp devletin sitesini de inceleyebilirsiniz. Tamamen yasal bir durum bu. Evlat hasretiyle sınamasın rabbim kimseyi. Herkese sevgiler .... başka bir şey yazmayacağım...
Aile "hastahaneye bırakıyor " filan demiş konu sahibi arkadaş..gidip oradan seçilip alınıyor diye düşünüyor sanırım.Hastahane çocuğa yeni aile mi arıyor sanıyor arkadaş?! Hastahane de bu durumdaki çocuğu yetkili mercilere teslim ediyor oysaki ?!Ben konu sahibinin yazdıklarından hazırda alınacak bir çocuk olduğunu anladım doğrusu
Ondan sorun olmayacağına emin gibi
Diğer türlü kim kimden çocuğunu isteyebilir ki?
Sitesi filan da yoktur herhalde çocuğunu vermek isteyenlere ulaşılabilen
Ben bir biyolojik çocuğum bir de evlat edindiğim çocuğum olsun istiyorum. Benim de uzun zamandır aklımda olan bir şeydi bu konu denk geldi. Fakat evlatlık alan veya evlatlık alınan kimseye denk gelmedim uzun zamandır. Eşiniz memnun muydu hayatından, öz anne babasını çok aramış mı mesela, veya babasıyla karşılaştığında bir problem yaşanmış mı iki aile arasında veya eşinizin ruh dünyasında ?Benim eski esim evlatlikti.
Annesi dogumda vefat etmis, babasi bakamam diye evlatlik vermis 3 günlükken.
Yasa disi bir durum degil. Eski kimlik kaydi kapatilip mahkeme yoluyla yeni aileye kaydolmus.
Iki babadan da yasal mirasci.
22 yasindayken öz babasiyla da tanisti.
Herkes geri isterler demis ama siz cocugunu vermek istemeyen birinden cocuk almaya mi calisacaksiniz ki? Böyle bisey tabi ki olmaz. Ama diger turlusu de ha dedin mi denk gelmez.
Kurumda sira gelmesi, bunun denk gelmesinden daha kolay bence.
Niyetiniz çok güzel, tebrik ederim sizi, inşaAllah en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunuza.Kurumdan alırsak yine aynı risk var ... biz kuruma da gittik bu arada. Ordan sıra gelirse yine evlat edinicez illa kişilerarası değil
Ben bir biyolojik çocuğum bir de evlat edindiğim çocuğum olsun istiyorum. Benim de uzun zamandır aklımda olan bir şeydi bu konu denk geldi. Fakat evlatlık alan veya evlatlık alınan kimseye denk gelmedim uzun zamandır. Eşiniz memnun muydu hayatından, öz anne babasını çok aramış mı mesela, veya babasıyla karşılaştığında bir problem yaşanmış mı iki aile arasında veya eşinizin ruh dünyasında ?
Ben bir biyolojik çocuğum bir de evlat edindiğim çocuğum olsun istiyorum. Benim de uzun zamandır aklımda olan bir şeydi bu konu denk geldi. Fakat evlatlık alan veya evlatlık alınan kimseye denk gelmedim uzun zamandır. Eşiniz memnun muydu hayatından, öz anne babasını çok aramış mı mesela, veya babasıyla karşılaştığında bir problem yaşanmış mı iki aile arasında veya eşinizin ruh dünyasında ?
Merhaba. Çok ayrıntılı bilinmediği için sanki halihazırda bi çocuk var da siz alıp annesi babası olacaksınız gibi anladı bazı arkadaşlar sanırım. Siz de az buçuk biliyorsunuzdur bu yol yasal. Ama bu yol daha zorlu aslında.Arkadaşlar ne ben kırılayım ne siz kırılın. Ama bu evlat ticareti değil. Ben de insanım . Duygu çağlar gizli nin bir başka doğum hikayesi kitabını okumanızı tavsiye ediyorum. Kişilerarası evlat edinme yazıp devletin sitesini de inceleyebilirsiniz. Tamamen yasal bir durum bu. Evlat hasretiyle sınamasın rabbim kimseyi. Herkese sevgiler .... başka bir şey yazmayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?