Ben bir biyolojik çocuğum bir de evlat edindiğim çocuğum olsun istiyorum. Benim de uzun zamandır aklımda olan bir şeydi bu konu denk geldi. Fakat evlatlık alan veya evlatlık alınan kimseye denk gelmedim uzun zamandır. Eşiniz memnun muydu hayatından, öz anne babasını çok aramış mı mesela, veya babasıyla karşılaştığında bir problem yaşanmış mı iki aile arasında veya eşinizin ruh dünyasında ?
Hic aramamis, anne babasiyla iletisimi benim oz anne babamla olandan cok daha kuvvetliydi. Hayatindan gayet memnundu.
Iki aile arasinda anlasma yapilmis, öz aile 21 yas dolana kadar iletisime gecemiyor, gecerse agir yaptirimi varmis (kayinpederim bir kere bahsetmisti cok detayini bilmiyorum)
Öz aileden miras hakkini kaybetmiyor ama vefati durumunda oz aile mirascisi olamiyor
Tamamen evlat edineni koruyan, öz aileyi sinirlayan sartlar var. Ama bunlar kanun mu, o an avukat ise hakimdi de kural mi koydu onu bilemem.
22 yasinda karsilastilar, biz evliydik. O saatten sonra 2 aile arasinda ne olucak ki zaten, gelip adami benden alip bölüşmeye calisacak degiller :)
Yalniz bana konu sahibi bu sureci boyle profesyonel goturemeyecek gibi geliyor.
Sanki ortalik evlat verilmek istenen cocuk kayniyor da secip alacak gibi bi tavir hissettim.
Esimin annesi 22 yasinda evlenmis cocugu olmamis, esimi 46 yasinda evlat edinmis, babasi da 52 yasindaymis.