- 24 Mart 2016
- 553
- 2.717
- 113
- Konu Sahibi toprakgulistan
-
Çocuğun biyolojik anne babası ile olan nesep bağının kayıt altında olması önemli olan.Hayır kişiler arası evlat edinme de genelde doğumda bırakıyır anne çocuğu. Çocuk kuruma gitmeden bize geliyoe. Avukat oluyor ilk günden itibaren her şey yasal
İlerde ortaya çıkmayı bırakın evlat verme aşamasında arkadaşın elinde avucunda ne varsa alırlar .Bana hiç yasal gelmedi kişilerarası evlat verme işi
Zaten çocuğunu verecek birini bulmak da zor olur herhalde
Bulsanız da kurumdan alınmış gibi olmaz bence
Gerçekten size ulaşmaları, çocuğa ulaşmaları ve maddi beklentileri olma ihtimali çok yüksek
En iyi ihtimalden düşündüm benİlerde ortaya çıkmayı bırakın evlat verme aşamasında arkadaşın elinde avucunda ne varsa alırlar .
Bence riskli. İlerde sorun olabilir.Kızlar kişiler arası evlat edinmek istiyoruz. Üstünkörü bilgim var. Bu şekilde evlat edinen var mı, çocuğu nasıl buldunuz, yasal süreç nasıl ilerledi, kuruma haber vermemiz gerekiyor mu ve ya ön başvuru vs . Ben çok yoruldum çok üzülüyorum dayanamıyorum artık evlat hasretine
İleride sorun yaşamamak adına yasal yolları tercih etseniz daha iyi sanki.. Ama evlat edinmek çok kutsal birsey bence, bu kararı vermeniz ne güzelKızlar kişiler arası evlat edinmek istiyoruz. Üstünkörü bilgim var. Bu şekilde evlat edinen var mı, çocuğu nasıl buldunuz, yasal süreç nasıl ilerledi, kuruma haber vermemiz gerekiyor mu ve ya ön başvuru vs . Ben çok yoruldum çok üzülüyorum dayanamıyorum artık evlat hasretine
Arkadaşlar beni anlamaya çalışın ben kötü bir şey yazmadım. Kuruma da başvurduk biz. Sadece süreci kısaltmak adına kişilerarası evlat edinme yöntemine de başvurmak istiyoruz. İki evlat edinme şeklide devletin yasaları altında yapılıyor. İllegal hiçbir durum yok. Çocuğu geri isteme riski her ikisindede var ben bunu demeye çalışıyorum .Kurumdada geri isteme riskleri var hani ben olaya şöyle bakıyorum Allah beni ayrılıkla imtihan edecekse doğurduğumu da kaçırabilirler Allah korusunkurumda sıra beklememek adına kişilerarası düşündük (
Kişilerarası evlat edinme şeklide yasal. Yine devlet gözetiminde yapılıyorİleride sorun yaşamamak adına yasal yolları tercih etseniz daha iyi sanki.. Ama evlat edinmek çok kutsal birsey bence, bu kararı vermeniz ne güzelkişiler arası çocuk alışverişi yasalarımızda da suç, o yola hiç girmeyin bence..
Aile sizi tanımıyor eğer kurumlardan evlat edinirsenizArkadaşlar beni anlamaya çalışın ben kötü bir şey yazmadım. Kuruma da başvurduk biz. Sadece süreci kısaltmak adına kişilerarası evlat edinme yöntemine de başvurmak istiyoruz. İki evlat edinme şeklide devletin yasaları altında yapılıyor. İllegal hiçbir durum yok. Çocuğu geri isteme riski her ikisindede var ben bunu demeye çalışıyorum .
Kurumdada geri isteme riskleri var hani ben olaya şöyle bakıyorum Allah beni ayrılıkla imtihan edecekse doğurduğumu da kaçırabilirler Allah korusunkurumda sıra beklememek adına kişilerarası düşündük (
1-1.5 sene en fazlakurumdan evlat edinmek için çok mu sıra bekleniyor bu yüzden mi istemiyorsunuz?
Risk kurumdan alınan cocukta daha azdir çünkü kayitlari devlet tutuyor ve diğer aileye çocuğunuz şu ailede diye bilgi verilmiyor. Ama siz birinden alip onu buyuttugunuzde veren aile sizi hem maddi olarak somurebilir cocugu kullanarak hem de ornegin on sene siz ona paralar akitirsiniz sonra gider mahkemeye cocugumu geri istiyorum der daha cok caniniz yanar. Lütfen bilmediğiniz konuda bu kadar basite indirgemeyin.Hayır yanlış anladınız tabii ki öyle değil. Kurumdan evlat edinsekte aynı risk var . Aile bir gün isteyebiliyor çocuğu. Biz doğursakta Allah nasip etmezse yine etmez . Ben bunu demeye çalıştım. Gerçekten anne olmak istiyoeum bir çocuğa yuva olmak istiypruz . Bir gün gelirler korkusuyla hareket edersek kimsesiz çocukları kimse evlat edinmez zaten ...
Hayir sadece dogumda birakmaz, belki hersey yolundayken durumu kotulesir vermek zorunda kalir ya da baska koşullar olabilir. Bence siz fazla hayal dunyasindasinizHayır kişiler arası evlat edinme de genelde doğumda bırakıyır anne çocuğu. Çocuk kuruma gitmeden bize geliyoe. Avukat oluyor ilk günden itibaren her şey yasal
Evet ben de hatirliyorum inanın o cocugun psikolojisini düşünüyorum boyle ego yaparak cocugu surukleyen aileler çocuğun hayatını da olumsuz etkiliyorEn iyi ihtimalden düşündüm ben
Hiçbi beklentide olmayıp sorunsuz çocuğu verecek olsalar hadi
Yine de gelecek için çok riskli
Tam emin değilim ama bi ara öyle bi dava vardı sanki
Aile çocuğu geri istiyordu
Haberlere filan çıkmışlardı
Öyle mi bilmiyordum yasal olduğunu .umarım gönlünüzce olur, hayırlı bir iş yapıyorsunuz rabbim işinizi kolaylaştırsınKişilerarası evlat edinme şeklide yasal. Yine devlet gözetiminde yapılıyor
Evet ama anlamadığınız bu durumda yapılan şeyi yani çocuğu bir başkasına değil bana evlat vermeye ikna etme sürecinin genelde "çocuk ticareti " kapsamına girecek koşullarda yapıldığıKişilerarası evlat edinme şeklide yasal. Yine devlet gözetiminde yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?