- 23 Temmuz 2010
- 911
- 138
Merhaba oğlunuz ile size güzel ve mutlu bir ömür diliyorum size bir sorum olacak aceba 8 sıradan 1 düşünce mı geldi bebeğiniz yoksa daha erken mi geldi bebeğiniz?8 sıraya geldiğiniz zaman bebeğinizin gelmesi ne kadar zaman sürdü aceba? Cevap verirseniz çok mutlu olurumMerhaba, yakında güzel bir haber alacağız demek ki... Biz sıramız 8 e düştüğünde odasını vs.hazırlamaya başlamıştık. Bana fırsat kalmadan teyzeleri oğlumun yatağını, bebek arabasını vs. almışlardı. Eksikler bir kaç günde giderilir. Aynı gün bile alabilirsiniz. Telaş yapmayın. Kısmetleri ile geliyor bebişler. Bir günde her şeyleri fazlasıyla oluyor. Hayırlı ,uğurlu, sağlıklı bir evladınız olması dileğiyle. Takipteyim.....
Merhaba, öncelikler teşekkür ederim. Darısı hepinizin başına... 8.sıradan sonra beklemeye devam ettik. 1.sıraya geldiğimizde haber geldi. Ama bu siteden arkadaşlarım ve liste sayesinde zaten biz kim önde kim sonra biliyorduk. Yani bir önceki arkadaşı tanıyordum. Ona haber geldiğinde bize haber verdi. Hepimizi bir telaş aldı. O bebişine kavuştu. Sonra ben telefon elimde beklemeye başladım. 1 ay da sürebilirdi bir günde .. Geçmiş zaman tam hatırlamıyorum ama sanırım 1 hafta içinde eşimi aradılar. Ve bizim kavuşma hikayemiz başladı. 8.sıradan sonra da ne kadar sürdü inanın şu an hatırlamıyorum. Geçmiş mesajlarıma bakmak gerekir. :)) Burda hepinizin heyecanına ortak olmak beni mutlu ediyor. Her an sizinle aynı heyecanı paylaşıyorum. Hepiniz için hayırlı olsun... Gelsin bebişler listemiz şenlensin....Merhaba oğlunuz ile size güzel ve mutlu bir ömür diliyorum size bir sorum olacak aceba 8 sıradan 1 düşünce mı geldi bebeğiniz yoksa daha erken mi geldi bebeğiniz?8 sıraya geldiğiniz zaman bebeğinizin gelmesi ne kadar zaman sürdü aceba? Cevap verirseniz çok mutlu olurum
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim her geçen gün biraz daha heyecan artıyor ins bizde en kısa zamanda o güzel haberi alırızMerhaba, öncelikler teşekkür ederim. Darısı hepinizin başına... 8.sıradan sonra beklemeye devam ettik. 1.sıraya geldiğimizde haber geldi. Ama bu siteden arkadaşlarım ve liste sayesinde zaten biz kim önde kim sonra biliyorduk. Yani bir önceki arkadaşı tanıyordum. Ona haber geldiğinde bize haber verdi. Hepimizi bir telaş aldı. O bebişine kavuştu. Sonra ben telefon elimde beklemeye başladım. 1 ay da sürebilirdi bir günde .. Geçmiş zaman tam hatırlamıyorum ama sanırım 1 hafta içinde eşimi aradılar. Ve bizim kavuşma hikayemiz başladı. 8.sıradan sonra da ne kadar sürdü inanın şu an hatırlamıyorum. Geçmiş mesajlarıma bakmak gerekir. :)) Burda hepinizin heyecanına ortak olmak beni mutlu ediyor. Her an sizinle aynı heyecanı paylaşıyorum. Hepiniz için hayırlı olsun... Gelsin bebişler listemiz şenlensin....
Merhabalar ,aynen sessizleşti grubumuz ,inşallah evladına kavuşanlar olmuştur da onun sessizliğidir.Ben de bayram önü aranırım diye bekliyorum ama bakalım hayırlısı,kolaylıkla olsunmerhaba, nasılsınız pek sessiz bir grup olduk
inşallah sıranız çok düşmüştür benim istanbul düşme olmuştuMerhabalar ,aynen sessizleşti grubumuz ,inşallah evladına kavuşanlar olmuştur da onun sessizliğidir.Ben de bayram önü aranırım diye bekliyorum ama bakalım hayırlısı,kolaylıkla olsun
Selamlar inşallah bir dahaki bayram evlatlarimizla daha güzel geçer diyelimselam güzel anne adayları nasılsınız neler yapıyorsunuz bayramınız nasıl geçti? Kurumu arayan var mı sırasını öğrenmek için var mı gelişme ben yine zor dayanıyorum aramamak için:) sevgiler
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
selinka | Mar.21 | UŞAK | Kız/Erkek | |
feyzaumran | Eki.21 | ANKARA | Kız | |
Verda | Oca.22 | ANTALYA | Kız | |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | |
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | |
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
omrum06 | Nis.22 | ANKARA | Kız | |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | |
zeynepmhmt | Eki.22 | İSTANBUL | Kız | |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | |
ehlikanaat | Oca.23 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Neslihan1610 | Şub.23 | YALOVA | Kız/Erkek | |
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | |
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | |
Cnm0618 | May.23 | ANKARA | Kız | |
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | ||
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | |
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile | |
ballıcicek | Ara.21 | ANTALYA | Erkek | Nis.23 |
Rahime63 | Oca.22 | ADIYAMAN | Kız | Mar.24 |
en son ne zaman aradınız bilgi aldınız, ben her ay arıyorum 3 ay bekleyemiyorum 5 kız 5 erkek düşme olmuştu aradığımda inşallah temmuzu zor bekliyorum arayacağımSelamlar inşallah bir dahaki bayram evlatlarimizla daha güzel geçer diyelimbenim kurumu aramama daha çok var ama bende merak içindeyim... Ama galiba İstanbul için biraz sıra ilerlemesi olmuş öyle duydum
Şubattan Mayıs ayına sadece 10 düşmüştü ama mayıstan sonraki zamandan haberim yok siz aradığınızda bir ayda mi 5 düşmüştüen son ne zaman aradınız bilgi aldınız, ben her ay arıyorum 3 ay bekleyemiyorum 5 kız 5 erkek düşme olmuştu aradığımda inşallah temmuzu zor bekliyorum arayacağım
Ocak ayından sonra hiç kavuşma olmamış üzüldüm şimdi
ANNELERİMİZ BAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ selinka Mar.21 UŞAK Kız/Erkek feyzaumran Eki.21 ANKARA Kız Verda Oca.22 ANTALYA Kız baramanya Mar.22 ANKARA Kız mirror1981- Mar.22 ANKARA Kız/Erkek ezoss Mar.22 ANTALYA Kız/Erkek Umut2022 Nis.22 ANKARA Kız/Erkek omrum06 Nis.22 ANKARA Kız dabalak Tem.22 İSTANBUL Kız/Erkek LimonÇekirdeği Eyl.22 KONYA Erkek zeynepmhmt Eki.22 İSTANBUL Kız Gunes gibi Oca.23 TRABZON Kız ehlikanaat Oca.23 ANKARA Kız/Erkek Neslihan1610 Şub.23 YALOVA Kız/Erkek Tbursa Nis.23 BURSA Kız KalbenAnnelikYolunda Nis.23 BURSA Kız Cnm0618 May.23 ANKARA Kız yagmur adaa Haz.23 SAMSUN fatosshr Ara.23 İSTANBUL Kız MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ BAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ Gunes gibi TRABZON Kız Koruyucu Aile ballıcicek Ara.21 ANTALYA Erkek Nis.23 Rahime63 Oca.22 ADIYAMAN Kız Mar.24
evet ben 3 haziranda aramıştım 5 kız 5 erkek düşmüştü bu ay bakalım ortalama ayda 3-5 düşüyor gibi sadece bir ay 10 düşme olmuştu ama çok oldu ilk zamanlar (keşke dayanabilsem 3 ay aramadan ama sabredemiyorum) bakalım ne kadar dayanıcamŞubattan Mayıs ayına sadece 10 düşmüştü ama mayıstan sonraki zamandan haberim yok siz aradığınızda bir ayda mi 5 düşmüştü
evet artık bu sene kavuşmalar çoğalsın inşallahOcak ayından sonra hiç kavuşma olmamış üzüldüm şimdi
bu listede üstte ilk sırada olanlar baya beklemiş 2021 ne kadar uzun 3 yıl of kavuşan vardır belki üst sıradaki arkadaşlardanOcak ayından sonra hiç kavuşma olmamış üzüldüm şimdi