Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
selinkaMar.21UŞAKKız/Erkek
feyzaumranEki.21ANKARAKız
baramanyaMar.22ANKARAKız
mirror1981-Mar.22ANKARAKız/Erkek
Umut2022Nis.22ANKARAKız/Erkek
dabalakTem.22İSTANBULKız/Erkek
ezossMar.22ANTALYAKız/Erkek
LimonÇekirdeğiEyl.22KONYAErkek
Gunes gibiOca.23TRABZONKız
ehlikanaatOca.23ANKARAKız/Erkek
Neslihan1610Şub.23YALOVAKız/Erkek
TbursaNis.23BURSAKız
KalbenAnnelikYolundaNis.23BURSAKız
Cnm0618May.23ANKARAKız
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
zeynepmhmtEki.23İSTANBULKız
fatosshrAra.23İSTANBULKız
VerdaKız
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
Gunes gibiTRABZONKızKoruyucu Aile
ballıcicekAra.21ANTALYAErkekNis.23
Rahime63Oca.22ADIYAMANKızMar.24

Evet yavaş gibi sizde arayacaktiniz galiba ogrendinizmi güncel siranizi
evet aradım geçen gün sıramız kız 113 erkek 56 (erkek aynı geçen ayki ile kız 112 idi sanırım donduranlar geri gelince ekleniyor) anlamadım ama bu ara düşme yok siz aradınız mı sıranız kaçta?

Benimde 3ay önce 132 idi şimdi 122 olmuş dediginiz gibi birden duserde bebeklerimize kavuşuruz inşaallah

Benimde 3ay önce 132 idi şimdi 122 olmuş dediginiz gibi birden duserde bebeklerimize kavuşuruz inşaallah
inşallah bu aralar baya yavaş hatta pek düşmüyor, kız sırası daha hızlı düşüyor erkek baya durdu gibi bir şey hayırlısı inşallah, başvurudan aramızda 1 sene var ama kız sırası baya yakınız, demek arada onaylanan dosya olmamış bu sene bitmeden kavuşsak inşallah son yavrularımız olmadan anneler günümüz olsun

Aslinda aramızda bir sene yok liste yapılırken bı yanlış anlaşılma oldu galiba bende arkadaşı ugrastirmak istemediğim icin duzeltmedim benim başvuru Ekim 2022 onay Ekim 2023

Anneler günümüz kutlu olsun kalben anneler aylardır takip ediyorum gelişmelerinizi. Eşimle biz de bu yola yeni girecek olanlardanız. Önümüzdeki günlerde randevumuzu oluşturup başvuru yapacağız inşallah. Uzun bir süreç bekliyor. Allah herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…