- 13 Kasım 2014
- 148
- 197
- 40
Umarım en yakın zamanda kavusursunuzMerhabalar Ankara dan basvurduk kız bebek sirasindayiz ins
Ayyy ne güzel rüyalar peşpeşe güzel kavusmalar olsaMerhaba arkadaşlar dün rüyamda gördüm aramızdan birinin sırası 2 düşmüştü ve hep birlikte cok seviniyorduk çok mutlu olmuştuk kim aceba bu şanslı kişiyoksa çok yakında güzel kavuşmalar mi olacak buna çok ama çok amin diyorum
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
selinka | Mar.21 | UŞAK | Kız/Erkek | |
feyzaumran | Eki.21 | ANKARA | Kız | |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | |
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | |
ehlikanaat | Oca.23 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Neslihan1610 | Şub.23 | YALOVA | Kız/Erkek | |
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | |
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | |
Cnm0618 | May.23 | ANKARA | Kız | |
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | ||
zeynepmhmt | Eki.23 | İSTANBUL | Kız | |
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | |
Verda | Kız | |||
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile | |
ballıcicek | Ara.21 | ANTALYA | Erkek | Nis.23 |
Rahime63 | Oca.22 | ADIYAMAN | Kız | Mar.24 |
ANNELERİMİZ BAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ selinka Mar.21 UŞAK Kız/Erkek feyzaumran Eki.21 ANKARA Kız baramanya Mar.22 ANKARA Kız mirror1981- Mar.22 ANKARA Kız/Erkek Umut2022 Nis.22 ANKARA Kız/Erkek dabalak Tem.22 İSTANBUL Kız/Erkek ezoss Mar.22 ANTALYA Kız/Erkek LimonÇekirdeği Eyl.22 KONYA Erkek Gunes gibi Oca.23 TRABZON Kız ehlikanaat Oca.23 ANKARA Kız/Erkek Neslihan1610 Şub.23 YALOVA Kız/Erkek Tbursa Nis.23 BURSA Kız KalbenAnnelikYolunda Nis.23 BURSA Kız Cnm0618 May.23 ANKARA Kız yagmur adaa Haz.23 SAMSUN zeynepmhmt Eki.23 İSTANBUL Kız fatosshr Ara.23 İSTANBUL Kız Verda Kız MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ BAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ Ömrüm Nisan 22 Ankara Kız Gunes gibi TRABZON Kız Koruyucu Aile ballıcicek Ara.21 ANTALYA Erkek Nis.23 Rahime63 Oca.22 ADIYAMAN Kız Mar.24
Evet yavaş gibi sizde arayacaktiniz galiba ogrendinizmi güncel siraniziMerhaba, nasılsınız? istanbul sırası pek ilerlemiyor bu aralardurdu gibi
Türkiye geneli bi duraksama var gibi sanki Ankarada öyle pek ilerlemedi malesefMerhaba, nasılsınız? istanbul sırası pek ilerlemiyor bu aralardurdu gibi
Ne diyelim en güzel zamanda gelsin evlatlarımız inşaallahTürkiye geneli bi duraksama var gibi sanki Ankarada öyle pek ilerlemedi malesef
evet aradım geçen gün sıramız kız 113 erkek 56 (erkek aynı geçen ayki ile kız 112 idi sanırım donduranlar geri gelince ekleniyor) anlamadım ama bu ara düşme yok siz aradınız mı sıranız kaçta?Evet yavaş gibi sizde arayacaktiniz galiba ogrendinizmi güncel siranizi
birden düşme olur inşallahNe diyelim en güzel zamanda gelsin evlatlarımız inşaallah
Benimde 3ay önce 132 idi şimdi 122 olmuş dediginiz gibi birden duserde bebeklerimize kavuşuruz inşaallahevet aradım geçen gün sıramız kız 113 erkek 56 (erkek aynı geçen ayki ile kız 112 idi sanırım donduranlar geri gelince ekleniyor) anlamadım ama bu ara düşme yok siz aradınız mı sıranız kaçta?
inşallah bu aralar baya yavaş hatta pek düşmüyor, kız sırası daha hızlı düşüyor erkek baya durdu gibi bir şey hayırlısı inşallah, başvurudan aramızda 1 sene var ama kız sırası baya yakınız, demek arada onaylanan dosya olmamış bu sene bitmeden kavuşsak inşallah son yavrularımız olmadan anneler günümüz olsunBenimde 3ay önce 132 idi şimdi 122 olmuş dediginiz gibi birden duserde bebeklerimize kavuşuruz inşaallah
Aslinda aramızda bir sene yok liste yapılırken bı yanlış anlaşılma oldu galiba bende arkadaşı ugrastirmak istemediğim icin duzeltmediminşallah bu aralar baya yavaş hatta pek düşmüyor, kız sırası daha hızlı düşüyor erkek baya durdu gibi bir şey hayırlısı inşallah, başvurudan aramızda 1 sene var ama kız sırası baya yakınız, demek arada onaylanan dosya olmamış bu sene bitmeden kavuşsak inşallah son yavrularımız olmadan anneler günümüz olsun