- 13 Kasım 2014
- 148
- 197
- 40
Benim onayım Ekim 2023basvuru Ekim 2022 en son Şubat'ta aramistim kız 132 idi son durumu bilmiyorumsizin ekim 20223 başvuru bizim 2022 temmuz sizin sıranız kaçta kız sırası bekliyorsunuz sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim onayım Ekim 2023basvuru Ekim 2022 en son Şubat'ta aramistim kız 132 idi son durumu bilmiyorumsizin ekim 20223 başvuru bizim 2022 temmuz sizin sıranız kaçta kız sırası bekliyorsunuz sanırım
Aramıza hoşgeldiniz surecinizin hangi aşamasındasiniz gerçi her anı ayrı bir heyecan Ankara'dan olan arkadaşlar size yardımcı olurlarMerhaba hanımlar, ben yeni geldim,ne kadar heyecanlı bi surecteyiz, Rabbım hepimizin hayırla ve sağlıkla kavuşmamızi nasip etsin inşallah, ankara güncel sira kaçta acaba bi bilginiz var mi
bende bakalım mayıs gelsin anneler günü bize ne sürprizler olacak bakalım 2 rakamlara inseydi iyiydi hayırlısı inşallahBenim onayım Ekim 2023basvuru Ekim 2022 en son Şubat'ta aramistim kız 132 idi son durumu bilmiyorum
hoş geldiniz Allah sabır versin güzel heyecan dolu günler sizi bizi bekliyor inşallahMerhaba hanımlar, ben yeni geldim,ne kadar heyecanlı bi surecteyiz, Rabbım hepimizin hayırla ve sağlıkla kavuşmamızi nasip etsin inşallah, ankara güncel sira kaçta acaba bi bilginiz var mi
Benimde suanki hedefim iki rakamlı sayılara inmek hepimizin beklentisi aynıbende bakalım mayıs gelsin anneler günü bize ne sürprizler olacak bakalım 2 rakamlara inseydi iyiydi hayırlısı inşallah
Hosbuldum sırada bekliyoruz inşallahAramıza hoşgeldiniz surecinizin hangi aşamasındasiniz gerçi her anı ayrı bir heyecan Ankara'dan olan arkadaşlar size yardımcı olurlar
Hosbuldum Amin inşallahhoş geldiniz Allah sabır versin güzel heyecan dolu günler sizi bizi bekliyor inşallah
O günlerde gelir inş, söyle arkamıza bi bakınca anlıyor insan kaçtan düştüğünü, aklımiza bile gelmez o rakamlar,nerden nereye deriz insbende bakalım mayıs gelsin anneler günü bize ne sürprizler olacak bakalım 2 rakamlara inseydi iyiydi hayırlısı
O konuda bilgim yok çünkü banada henüz gelmediEve bildiri geliyormuş sanırım sira hakkında, kaçıncı sira da geliyor ki..
O konuda bilgim yok çünkü banada henüz gelmedi
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
selinka | Mar.21 | UŞAK | Kız/Erkek | |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | |
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | |
ehlikanaat | Oca.23 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Neslihan1610 | Şub.23 | YALOVA | Kız/Erkek | |
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | |
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | |
Cnm0618 | May.23 | ANKARA | Kız | |
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | ||
zeynepmhmt | Eki.23 | İSTANBUL | Kız | |
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | |
feyzaumran | ANKARA | |||
Verda | Kız | |||
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile | |
ballıcicek | Ara.21 | ANTALYA | Erkek | Nis.23 |
Rahime63 | Oca.22 | ADIYAMAN | Kız | Mar.24 |
Siz basvurali baya olmuş sona yaklasmissinizdir hangi şehirden başvurdunuz ve sıra numaranız kaçGünaydın kızlar bizim de Ekim 2021 başvuru tarihimiz
Merhabalar Ankara dan basvurduk kız bebek sirasindayiz insSiz basvurali baya olmuş sona yaklasmissinizdir hangi şehirden başvurdunuz ve sıra numaranız kaç