Merhaba, edevletten mi basvuru yaptiniz? Direkt Koruyucu Aile İlk Gorusme seceneginden mi yaptiniz? Bulamiyorim basvuru yerini, yardimci olur musunuz?Dün akşam başvurdum e-devlet üzerinden. Umarım koşullara uyuyoruzdur ve kabul ediliriz.
bu arada eğer Trakya taraFIna gelen ve ihtiyacı olan bebekler olursa sütannelik yapmaya hazırım. Lütfen bilginiz olursa bana mesaj atın.
Aile Bakanlığından depremzede çocuklar için 'koruyucu aile' açıklaması
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, depremzede çocuklara 'koruyucu aile' olmak isteyenlerin e-Devlet üzerinden veya ikamet ettikleri ilin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerine şahsen başvuru yapabileceklerini açıkladı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, deprem nedeniyle yakınlarına ulaşılamayan çocuklara koruyucu aile olmak isteyenlerin e-Devlet üzerinden veya ikamet ettikleri ilin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerine şahsen başvuru yapabileceklerini duyurdu. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, aile ve yakınlarına ulaşılamayan çocukların ilk olarak bakanlığa bağlı kuruluşlara alındığı, güvenli şekilde bakımlarının sağlandığı ve ailelerine ulaşma çalışmaları yapıldığı belirtilerek, "Deprem bölgesinde korunma ve bakım ihtiyacı tespit edilen çocukların durumları meslek elemanlarımız tarafından titizlikle değerlendirmekte, sırada bulunan ve mevcut koruyucu ailelerimizin yanlarına yerleştirme işlemleri sürdürülmektedir. Yeni başvuruda bulunacak koruyucu aile adaylarımız e-Devlet üzerinden veya deprem bölgesinin dışında ikamet ettikleri ilin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerimize şahsen başvurabilirler. Vatandaşlarımıza çocuklarımız için koruyucu aile olma talepleri konusunda göstermiş oldukları hassasiyet nedeniyle teşekkür ederiz" denildi.
Merhaba. Evet oradan ve o sekmeden yaptım. zaten 2 sekme çıkıyordu Koruyucu aile yazınCa, birisi para ödemesi gibi bi şeydi. Ben de ilk başvuru olarak işaretleyip devam Ettim.Merhaba, edevletten mi basvuru yaptiniz? Direkt Koruyucu Aile İlk Gorusme seceneginden mi yaptiniz? Bulamiyorim basvuru yerini, yardimci olur musunuz?
Çok sağol kuzumm
Merhaba. Evet oradan ve o sekmeden yaptım. zaten 2 sekme çıkıyordu Koruyucu aile yazınCa, birisi para ödemesi gibi bi şeydi. Ben de ilk başvuru olarak işaretleyip devam Ettim.
Tesekkurlereluard
Koruyucu Aile Ön Başvurusu
Bu hizmeti kullanarak, çeşitli nedenlerle biyolojik ailesi yanında bakımları bir süre için sağlanamayan çocukların eğitim, bakım ve yetiştirilme sorumluluğunun devlet denetiminde gerçekleşen aile hizmet modeli için görüşme talep edebilirsiniz.www.turkiye.gov.tr
e-devlet girişi yapıp bu formun doldurulması yeterli...
Arkadaş böyle yazmış bonusmerhaba arkadaşlar. hepimize geçmiş olsun. önceliği kadın olan kamu çalışanlarına veriyorlar. inşallah başvuran ve şartları sağlayan herkese çıkar.
Bunun bir önceliği var mıdır? Herkese verirler mi?
O kadar sıkı denetimler sonrası oluyor ki bu işler. 500 başvurudan sadece birkaçı kabul görüyor. Kabul görmesi de yetersiz. Devamlı olarak denetleniyor. Ani denetimler yapılıyor. Ayrıca çocuğa oda sunulması gerekiyor, maddi durum yeterliliği çok önemli, karı koca herkes bu işten razı mı, değil mi vs. Bildiğimiz bilmediğimiz çok fazla kriter var. O yüzden bu anlamda aile bakanlığına güvenebilirsiniz.belki o cocuklarin aileleri ortaya cikacak veya akrabalari isteyecek. keske yabanci hic bilmedikleri ailelerin yanlarina verilmeden bir sure devlet tarafindan korunsa, sonra aileleri ortaya ciktiktan sonra bi kismi en azindan ailelerin yanina doner. su zamanda kimin iyi niyetli, kimin kotu niyetli oldugunu anlayamaz kimse. hele de cocuk kacirma olaylari zirve yapmisken.
Sağol alsem. Maddi durum iyi ama çalışmıyorsa şansı yok mudur acaba civcivArkadaş böyle yazmış bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?