- 27 Şubat 2013
- 14.409
- 41.152
- 798
Kısaca evlat edinme çocuğu nüfusuna alma,koruyucu ailelik de çocuğu nüfusuna alamıyorsun. Ama ikisinde de çocuk her daim yanında seninle oluyor.Kızlar evlat edinme ile koruyucu aile arasında ne farkı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısaca evlat edinme çocuğu nüfusuna alma,koruyucu ailelik de çocuğu nüfusuna alamıyorsun. Ama ikisinde de çocuk her daim yanında seninle oluyor.Kızlar evlat edinme ile koruyucu aile arasında ne farkı var
Peki ileride elimden alınması gibi bi durum var mıKısaca evlat edinme çocuğu nüfusuna alma,koruyucu ailelik de çocuğu nüfusuna alamıyorsun. Ama ikisinde de çocuk her daim yanında seninle oluyor.
Size soruluyor zaten geçici mi kalıcı mı istiyorsunuz diye? Elden alınma durumu yokPeki ileride elimden alınması gibi bi durum var mı
Anladım teşekkür ederimSize soruluyor zaten geçici mi kalıcı mı istiyorsunuz diye? Elden alınma durumu yok
Koruyucu ailelikte tabiki o risk var. Fakat benim bildiğim çoğunun aile ilgisiz görüşmeye bile gelmiyorlar.Peki ileride elimden alınması gibi bi durum var mı
evlatlik verilmiyorlar zaten, sadece koruyucu aile.belki o cocuklarin aileleri ortaya cikacak veya akrabalari isteyecek. keske yabanci hic bilmedikleri ailelerin yanlarina verilmeden bir sure devlet tarafindan korunsa, sonra aileleri ortaya ciktiktan sonra bi kismi en azindan ailelerin yanina doner. su zamanda kimin iyi niyetli, kimin kotu niyetli oldugunu anlayamaz kimse. hele de cocuk kacirma olaylari zirve yapmisken.
ben çokkk istiyorum, eşimi ikna etmeye çalışacağım bu akşam. inşallah olur.
Merhabalar il olarak neresi sizin birde ne zaman başvuru yaptınız siraniz ne kadar kalmış yardımcı olur musunuzMerhaba arkadaslar,
Sıramiz cok yaklasmis. Uzmanimiz hazirliklarinizi tamamlayin dedi. Cok kisa bir sure icinde bebeginiz gelebilir dedi.
Kendimi kaybolmus hissettim. Bebegi olan bir cok arkadasim var elbette fakat bu baska bir yol ya, bu yoldan gecmis biriyle konusmaya cok ihtiyacim var. Ankaradayim. Eger bu yollardan gecmis sizlerden biri benimle gorusmeyi kabul ederse cok sevinirim. Yuzyuze de olabilir, telefonla da. Ozelden yazabilirsiniz eger aranizda vaktinizi ayirabilecek olan olursa.
Cok tesekkurler :)
Evlatlıkta hiçbir şekilde elinden alamazlar. Ama koruyucu aile de eğer çocuğun akrabalarından biri istese çocuğun yararına olacak şekilde yapılıyor yani aileye de geri verilebilirPeki ileride elimden alınması gibi bi durum var mı
Merhaba ben de yeni başvuru yaptım ben de Ankara’da yaşıyorum ne kadar sürede sıra geldi size acaba? Benim bir oğlum var 1 oğlum da doğacak, kız bebek istiyorum. Erkek de olur tabi ama kız evlat duygusunu da tatmak isterim.İyi akşamlar bende ankadayım yeni başvuru yaptım daha onay aşamasındayız.siz kaç yılında başvuru yapmıştınız kaç yıl beklediniz?bekleme süreci çok uzun geliyor gözüme .
Merhaba bizde evlat edinmek için başvuru yapacaz ama devlet hastanesin den yada üniversite hst den istenilen psikolojik raporu için nasıl bir yol izlediniz süreci biliyorsunuz diye size sormak istedimMerhaba arkadaslar,
Sıramiz cok yaklasmis. Uzmanimiz hazirliklarinizi tamamlayin dedi. Cok kisa bir sure icinde bebeginiz gelebilir dedi.
Kendimi kaybolmus hissettim. Bebegi olan bir cok arkadasim var elbette fakat bu baska bir yol ya, bu yoldan gecmis biriyle konusmaya cok ihtiyacim var. Ankaradayim. Eger bu yollardan gecmis sizlerden biri benimle gorusmeyi kabul ederse cok sevinirim. Yuzyuze de olabilir, telefonla da. Ozelden yazabilirsiniz eger aranizda vaktinizi ayirabilecek olan olursa.
Cok tesekkurler :)
Merhaba öncelikle hayırlı olsun başvurunuz. Biz Anadolu yakasında olduğumuz için Erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden randevu alarak işlemlerimize başladık sağlık kuruluna randevu alıyorsunuz size bir evrak vermiş olmalı kurum ne için orada olduğunuz ile alakalı o belgeyi doktora iletmeniz yeterli zaten sürece başlanıyor ve onların yönlendirmesi ile devam ediyorsunuz.Merhaba bizde evlat edinmek için başvuru yapacaz ama devlet hastanesin den yada üniversite hst den istenilen psikolojik raporu için nasıl bir yol izlediniz süreci biliyorsunuz diye size sormak istedim
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için evet evrak var elimizdeMerhaba öncelikle hayırlı olsun başvurunuz. Biz Anadolu yakasında olduğumuz için Erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden randevu alarak işlemlerimize başladık sağlık kuruluna randevu alıyorsunuz size bir evrak vermiş olmalı kurum ne için orada olduğunuz ile alakalı o belgeyi doktora iletmeniz yeterli zaten sürece başlanıyor ve onların yönlendirmesi ile devam ediyorsunuz.
Rica ederim ne demek sizin için en hayırlısı kolaylıklar ile olsun inşallah.Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için evet evrak var elimizde
Depremzedeli çocukları vermiyorlar daha önce sırada bekleyenler var ve hiç de öyle kolay değil duygusal davranıp başvurmak hiç doğru degilNeolur bakabilecekler durumu müsait olanlar mutlaka mutlaka başvuruda bulunsunlar