Başınız sağolsun çok ama çok üzüldüm, babasını kaybetmiş bir kız çocuğu olarak en büyük yaramdır babam, yaşayan bilir. Allah sabır versin. Sizi ne kadar güzel büyütmüşler ki böyle güzel sözler çıkıyor ağzınızdan yüreğinizde Nur içinde yatsın babanız.. Evet yoruma gelecek olursak, çok çok güzel yazmışsınız böyle düşünen zihniyetler kesinlikle değil evlat çocukları bir hayvan bile yanlarında olmamalı, Nasıl kötü cahil bir düşünce bu ya halen bu yüzyılda neler düşünüyor o beyniniz çok yazık çok üzüldüm.. Bende anne adayıyım evlat edinmek için başvurdum sıramı öğrenmeme az kaldı, kız yada erkek evladım benim herşeyim evimin yuvamızın baş tacı çiçeğimiz en değerlimiz olacak inşallah. Ben erkek evladım doğsa da aynı olacaktım nasıl bir beyin sapkınlığı bu yaa.. Lütfen burada böyle kişiler yorum yapmasın cidden, insan olduğuma üzülüyorum böyle kişilerle aynı yerde yorum yapmak bile üzüyor beni.. Güzel kalpli yürekler yazsın biz her sabah bakanların içini karartmaya hakkınız yok.. Siz üzülmeyin ne güzel evladınız karnınızda, günleriniz hamileliğiniz çok güzel geçsin sağlıkla evladınız kucağınıza alın inşallah.. Biz çok özel insanlarız bence bu yorumu yapan vatandaşla o kadar farklıyız ki çok şükür.. Evladımızı da böyle insanlardan uzak tutup büyüteceğiz, yeni nesil cahilliğe yer vermeyecek inşallah.. çok sevgiler