Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Aslında bende anlamadım ama belki ben heyecandan yanlış anladım, belki ten tene alışmak için ama bizde yatak alıcaz inşallah en azından benim yatağıma anne baba yanına yakın yerde olacak çok çok teşekkür ederim, hamile duası tutar çok sağolun sevgiler, sizde sağlıkla kavuşun bebeğinize yavrunuza inşallah

Merhaba. Bugün ordaydım. Sıram net değil ama 121 dediler. 2022 sıraları daha tam oturmadı. Siz de bizden bir gün sonra başvurunuz hatırladığım kadarıyla. 3-4 ay sonra tekrar arayın dediler.
istanbuldan mı bu sıra aceba

Çok teşekkür ederim çok sağolun

Ten tene temas çooook önemli, ben yurtdışında yaşıyorum, burda doğurur doğurmaz çıplak tene koyuyorlar hatta bebeğe ilk müdahale ve kontrolü de orda yapıyorlar. Ebemiz dedi ki, anneye acil müdahale edilmesi gereken bir durum olursa, o zaman babayla ten tene temas sağlıyoruz siz de bol bol yapın. Herşeyi öğreniriz evelallah, mesela YouTube da Osman gonlual mı ismi, bi çocuk doktoru var, kısa kısa videolarda gayet basit anlatıyor. Ben de izleyip ve bazı kitaplar okuyup öğrenmeye çalışıyorum. Gerisi biraz da bebeğimizin bize bizim bebeğimize alışmasına bakıyor :) evet belki ben 9aydır karnımda taşıyorum ama benimki de apayrı bi can olacak, o benden öğrenecek ben ondan öğreneceğim
Dilerim bekleyen herkes sağlıkla kavuşsun ve bütün anneler bebeklerini mutlulukla büyütsün

Merhaba. Bugün ordaydım. Sıram net değil ama 121 dediler. 2022 sıraları daha tam oturmadı. Siz de bizden bir gün sonra başvurunuz hatırladığım kadarıyla. 3-4 ay sonra tekrar arayın dediler.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim evet sizin ile bir gün ara ile başvuruda bulunmuştuk kız bebek için mi 121 sıradasınız aceba ?

Ne güzel siraniz belli olmuş bizde daha o bile yok henüz
Acaba ev ziyaretine gelindikten sonra onaylanma için çok bekleniyor mu?
Biz şuan ev ziyaretine gelmelerini bekliyoruz bu ay gelecekler inşallah

Ne güzel siraniz belli olmuş bizde daha o bile yok henüz
Acaba ev ziyaretine gelindikten sonra onaylanma için çok bekleniyor mu?
Biz şuan ev ziyaretine gelmelerini bekliyoruz bu ay gelecekler inşallah
Bizde süreç şöyleydi. Martta başvurduk. Mayısta geldiler, temmuzda biz kuruma gittik. Sonra bir daha geleceksiniz dediler. Biz sizi çağırırız dediler. Bekle bekle aralıkta bir arayım dedim. Meğerse ekimde onaylanmışız. Bize mektup yollamışlar, ama gelmedi. Haberimiz yoktu. Sıramı ancak şimdi öğrenebildim. Sistemde hala yokuz, ama olacağız , öyle dediler.

Bizde Kasım'da basvurduk,sağlık raporunun sonucunu beklemek zorunda kalinca Ocak ta teslim edebildik dosyayı. Bu ay için geleceğiz haber bekleyin dediler, bakalım bekliyoruz , her an haber gelecek diye sürekli bir düzenli olma çabasındayız

İnşallah güzel geçer herşey bakalım biz hem koruyucu aile olmak için hem evlat edinmek için başvurduk. Burada pek denk gelmedim sanirim ikisine başvurana

İnşallah güzel geçer herşey bakalım biz hem koruyucu aile olmak için hem evlat edinmek için başvurduk. Burada pek denk gelmedim sanirim ikisine başvurana

Biz sonradan koruyucu aileliğe de başvurduk, ama evlat edinme sıramız çok yaklaştığı için evlat edinmeye öncelik verdiler. Şuan koruyucu aile sırasındayız aynı zamanda. Koruyucu ailelik için sıranız çok daha çabuk gelecektir.

Bize ilk gorusmemizde önerdiler süre uzun olduğu için, koruyucu ailede olabilirsiniz daha hizli ilerler dediler. Düşününce evet bı tereddüt ediyor insan ya bir gün giderse diye korkuyor ama beraber geçecek güzel günlere odaklanmak lazım sanırım bı bakmisiz iki taraftan da gelmiş olmuşuz kocaman bir aile

Bize de mektup gelmedi ama eylül ayında son görüşmeye çağırmışlardı ona gitmiştik biz erkek içinde sıraya girdik hangisi önce gelirse artık sistemde neden yokmusuz aceba bana hiç bahsetmediler bu konuda

Bize geldi mektup 18 ocakta kız 14 dü 13 olmuş erkek 10 du 9 olmuş birer sayı düşmüş sadece hakkımızda hayırlısı Rabbim tez zamanda kolaylıkla kavuşturur inşallah

Mektubun kopyasını gösterdiler, yani mektup vardı. Belki bizim sistemde olmamamızın sebebi, uzmanımızın değişmesidir. Bilgilerimiz henüz girilmemiştir. Ya da kullandıkları program Türkiye genelinde çalıştığı için aksaklık yaşanıyor. Bilmiyorum. Daha sira tam oturmadi dediler. Ama belki siz sistemdesiniz, size direk numaranızı söyledilerse. Biz bilgisayarda yokuz şu an. Ama bu sizi her hangi bir şekilde etkilemez dediler.

Bize geldi mektup 18 ocakta kız 14 dü 13 olmuş erkek 10 du 9 olmuş birer sayı düşmüş sadece hakkımızda hayırlısı Rabbim tez zamanda kolaylıkla kavuşturur inşallah
Ne güzel sizin sıranız gelmiş bile çok az kalmis inş bizde bu sıraları görmek nasip olur ssizde mi ankaradan girmiştiniz sıraya aceba?

Ne güzel sizin sıranız gelmiş bile çok az kalmis inş bizde bu sıraları görmek nasip olur ssizde mi ankaradan girmiştiniz sıraya aceba?
İnşallah Allah söyletiyor galiba arkadaşım biz Uşak'tayız sıramızı bekliyoruz Rabbim hayırlısıyla kolaylikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…