- 25 Temmuz 2019
- 274
- 562
- 103
Çok teşekkür ederim inanın çok güzel bir duygu gerçekten. O kadar güzel bir kızım varki evet ben kız sırasında baya bir gerideydim erkekten, ama nasip işte. Ben Düzce'den bekliyordum, Düzce'den arandım.Başka bir ilde yaşıyorum, ancak bulunduğum ilde 0-1 yaş sevgi evi olmadığı için çevre illerden birine yani Düzce'ye atandı dosyam. Burda herkes yazıyor ya beklediğin günleri unutuyorsun diye arkadaşlar valla öyle. Şurda herkesten uzun süre beklemişimdir ama iyiki beklemişim.maşallah ne kadar güzel bir haber... dilerim bir gün hepimiz sırayla yazmak nasip olur.. bizde kız erkek farketmez demiştik ve ben hep erkek daha hızlı ilerliyor diye ama aceba kız da olur mu dedim şimdi bir an:) Allahım sağlıkla gelsin kız erkek farketmez evlat hepsi, ne güzel anlaşmışsınız duygularınızı hangi şehirden başvuru nereden arandınız vaktiniz olursa bize de yol göstermek amacıyla yazarsanız çok sevinirim.. kızınızla mutluluklar dilerim
İnşallah en kısa zamanda sizin de haberlerinizi okurum. Yine de her gün mutlaka bakıyorum buraya kavuşan var mı diye. Öpüyorum hepinizi, dualarım sizinle.