Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
İyi akşamlar İstanbul dan bugün ilk görüşme için gittik evrakları tamamlayıp uzun heyecanlı bir yola başlayacağız allahım hepimizin yolunu açık etsin tez zamanda kavuşalım meleklerimize inş

İyi akşamlar İstanbul dan bugün ilk görüşme için gittik evrakları tamamlayıp uzun heyecanlı bir yola başlayacağız allahım hepimizin yolunu açık etsin tez zamanda kavuşalım meleklerimize inş
İyi akşamlar cnm hayırlı olsun Allah tez zamanda meleğine kavuştursun uzun ve meşakkatli bir yola adım atmışsınız rabbim kolaylık versin inş 🙏

Sıran baya yaklaşmış cnm bende İstanbul’da sıradayım bizde 2019 da başvurduk ama bizim sıra daha uzun kızda 83 erkekte 47 idi en son senin şimdi bir tercih yapman lazım az kalmış ya hangisini düşünüyorsun
Yoo tercih yapması gerekmiyor hangisi önce gelirse ve eğer isterse onu alıyor...

Bu kadar geçmi oluyor sırayı öğrenmek,ocak 2019 mu?? inşallah bu yıl bitmeden kavuşursun meleğine
İnş cnm 🙏🙏🙏 şöyle söyliyim zaten evrak testiminden itibaren 1 yıl sürüyor görüşmeler felan bunlar olumlu olursa 1 yılın dolmadan dosya kurula onaya gidiyor eğer onaylanırsa sıra numaranı öğreniyorsun bizim ekstra bazı evrak problemimiz oldu o sebepten biraz daha geç öğrendik tamamen bizle alakalı yani bir yıl dolmadan sırasını Öğrenen bile oluyor

İnş cnm 🙏🙏🙏 şöyle söyliyim zaten evrak testiminden itibaren 1 yıl sürüyor görüşmeler felan bunlar olumlu olursa 1 yılın dolmadan dosya kurula onaya gidiyor eğer onaylanırsa sıra numaranı öğreniyorsun bizim ekstra bazı evrak problemimiz oldu o sebepten biraz daha geç öğrendik tamamen bizle alakalı yani bir yıl dolmadan sırasını Öğrenen bile oluyor
Hayırlısı bakalım

Arkadaşlar bu özgeçmişte tam olarak neler yazmalıyız yada fotoğraflar yani ailecek filan mı olmalı yada bu vermiş olduğumuz arkaşlarımızı arıyorlarmı çok merak ediyorum bunları,ilk ev ziyaretine ne zaman geliyolar bana yaşadıklarınızı anlatırsanız sevinirim

Arkadaşlar bu özgeçmişte tam olarak neler yazmalıyız yada fotoğraflar yani ailecek filan mı olmalı yada bu vermiş olduğumuz arkaşlarımızı arıyorlarmı çok merak ediyorum bunları,ilk ev ziyaretine ne zaman geliyolar bana yaşadıklarınızı anlatırsanız sevinirim
Merhaba cnm özgeçmişinde çocukluğundan başla bu zamana kadar yaşadığın güzel anılarını ,okul hayatını iş hayatını çocukluğunu aileni seni anlatan bir yazı yazıyorsun kendini tanıt yani içinden geldiği gibi
Resim olayına gelirsek beş resim veriyorsun zaten bunlardan biri eşinle beraber çekildiğim bir fotoğraf olsun bir aile fotoğrafı olabilir sonra arkadaşlarınla çekilmiş fotoğrafın olabilir sana kalmış yani tamamen verdiğin numaralardan da iki kişiyi arıyorlar bizde öyle olmuştu benim arkadaşımı ve eşimin arkadaşını aramışlardı bütün bu evrakları eksiksiz verirsen zaten ev ziyaretin gerçekleşiyor onun içinde hBr verip geliyorlar zaten evin durumunu görmek maksat çoçuklu bir aileye uygunmu değil mi diye rahat ol yAni aksi birşey olduğunda zaman veriyorlar düzenleme yapman için. 🤗

Merhaba cnm özgeçmişinde çocukluğundan başla bu zamana kadar yaşadığın güzel anılarını ,okul hayatını iş hayatını çocukluğunu aileni seni anlatan bir yazı yazıyorsun kendini tanıt yani içinden geldiği gibi
Resim olayına gelirsek beş resim veriyorsun zaten bunlardan biri eşinle beraber çekildiğim bir fotoğraf olsun bir aile fotoğrafı olabilir sonra arkadaşlarınla çekilmiş fotoğrafın olabilir sana kalmış yani tamamen verdiğin numaralardan da iki kişiyi arıyorlar bizde öyle olmuştu benim arkadaşımı ve eşimin arkadaşını aramışlardı bütün bu evrakları eksiksiz verirsen zaten ev ziyaretin gerçekleşiyor onun içinde hBr verip geliyorlar zaten evin durumunu görmek maksat çoçuklu bir aileye uygunmu değil mi diye rahat ol yAni aksi birşey olduğunda zaman veriyorlar düzenleme yapman için. 🤗
Anladım canım tşk ederim ne biliyim heyecan yaptım

Haftaya Perşembe bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi psikiyatri bölümüne randevu aldık onun sonucunu beklemeye gerek yoktu dimi bu ay bitmeden evrakları teslim etmek istiyoruz o zaman sıraya girmiş oluyoruz dimi???

Haftaya Perşembe bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi psikiyatri bölümüne randevu aldık onun sonucunu beklemeye gerek yoktu dimi bu ay bitmeden evrakları teslim etmek istiyoruz o zaman sıraya girmiş oluyoruz dimi???
onun sonucu direk kuruma gidiyor onu beklemiyorsun ama ordan bir kagıt olması lazımdı onu dosyana ekle öyleydi yanlış hatırlamıyorsam sıraya şimdi girmiyorsun cnm bütün görüşmelerin bittikten sonra dosyan kurula giriyor orda değerlendiriliyorsunuz eğer olumlu olursa sıraya giriyorsun yAni şu an daha çok erken sıraya girmen için bir yılın sonunda oluyor dosyanı teslim ettiğin tarihten itibaren 1 yılın dolmadan dosyanı kuruma sokuyorlar şu an senin için görüşmeler önemli onları olumlu şekilde atlatmaya bak

Size verilen evrakların hepsini tamamlamanız gerekiyor. En son heyete de çıkıyorsunuz, heyet dediğimde sizi o süreçte farklı farklı nedenlerle gören doktorlar ve ekstra 1-2 görevli daha oluyor kurumda. Biz 2,5 ay önce Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıklarında Heyete çıktık orada da çocuğa nasıl bakmayı düşünüyorsunuz, iş konusunu nasıl halledeceksiniz diye sordular sanırım 5 dakka sürmedi bile. Erenköy'de önce psikologla görüşüyorsunuz sonra sizi teste gönderiyor 600 soruluk bir test yanıtlıyorsunuz. Sonra bir görüşme daha yapıyorsunuz neden evlat edinmeyi seçtiğinizle ilgili. Sonra da heyet. Ama hepsi için randevu almayı unutmayın özellikle heyet randevusuz kabul etmiyor. Endişeniz olmasın ama biz pandemi sürecinin başında bu adımları geçmemize rağmen 15 günde hallettik hepsini :) Heyet size bir belge verecek onu uzmanınıza götürünce zaten başvuru tarihiniz sizi sıraya girme tarihiniz oluyor. Biz şuan şehir dışındayız ama uzmanımız başvurunda 1 ay sonra ev görüşmesi için aradı ama uygun olmadığı için yapamadık. O süreç de hızlı ilerliyor sanırım ama her durumda 1 yılın geçmesi gerekiyor dosya onayı için :) İnşAllah hepimiz için en hayırlısı olsun

Back