Merhaba yüreği güzel anneler anne adayları bizde İstanbul'da başvurumuzu yaptık. Ama çok zor bı surecms.saglik raporu almak için Haydarpaşa numune ye gitmiştik ordan veririz dediler işlemler başladı. Sonra Erenköy gittiğimizde onu saymiyoruz dediler. Tekrar ücret istendi ve işlemler yeniden başladı çok yorucu bı surec geçiriyoruz hala sağlık raporunu şu alamadık ins alacağız. Sanırım dosyayı teslim ettiğinizde hersy daha kolay olacak. Benim tecrübeli arkadaşlara sormak istedim bazı sorular var. Özellikle ev ziyareti ile ilgili. Açıkçası benim kedilerim var ve evde tüy haliyle oluyor temiz ve titiz biriyim sürekli ev temizlerim ama yinede insan korkuyor aniden geldiklerinde kedinizin tüylerini fln gorurseler bı sorun olur mu diye. Ve genel anlamda ev ziyaretinde nelere dikkat ediyorlar. İkincisi esimin maaşı iyi. Fakat SGK da gözüken az. Elden primleri oluyor dolar bazında. Ama şu Corona zamaaninda haliyle olamadı. Bu sorun teşkil eder mi.o kdr çok için dolu ki. Bı an önce kavuşma hayaliyle. Özlemle dolu yüreğimiz. Şu evrak işleri bı an önce bitip sıra alacağım günün gelmesini diliyorum. Her anne adayı gibi. Çok uzun yazdım ama bıkmadan okuyan arkadaslarim cevap verirse mutlu olurum.