- 29 Nisan 2018
- 29
- 5
- 16
- 41
Sizde.mi Mersin’de başvurdnuz yada ne zaman başvurdunuz diyeyimBiz bekleme sürecindeyiz ❤ Henüz sıramızı da öğrenemedik daha çok var sanırım bize ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde.mi Mersin’de başvurdnuz yada ne zaman başvurdunuz diyeyimBiz bekleme sürecindeyiz ❤ Henüz sıramızı da öğrenemedik daha çok var sanırım bize ☺
Balıkesir de yılda kaç bebek bulunduğuna göre yaklaşık bir zaman hesaplayabilirsiniz bence.İnşallah bir an önce kavuşursunuzMerhaba biz Balıkesir’den başvurduk. Kasım 2019 da evrakları teslim ettik, 5 görüşmemizi de tamamladık , sıramızı yeni öğrendik. Erkekte 8 , kızda 23 imiş. acaba ne kadar sürede gelir bu 8. sıra
İnşallah çok teşekkür ederim Yılda kaç bebek bulunduğuna dair bir fikrimiz yok , uzmanımız da belli olmadığını söyledi. Bazen aylarca çıkmıyormuş , bazen de bir anda 3-4 tane çıkabiliyormuş. İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla en kısa sürede kavuşuruzBalıkesir de yılda kaç bebek bulunduğuna göre yaklaşık bir zaman hesaplayabilirsiniz bence.İnşallah bir an önce kavuşursunuz
Kusura bakmayın lütfen ben sorunuzu yeni gördüm. İstanbulda yaklaşık 3 yıl bekledik. Sıramızı 2020 Nisan ayında sordugumuzda 20’lerdeydik, Mayıs sonunda ise sıramızın geldiği haberini aldık. O nedenle tavsiyem sıralara çok takılmamak. İnşallah en hayırlı zamanda tüm bekleyenler kavuşsun yavrularınaHangi şehireydiniz kaç yıldır bekliyordunuz acaba
Kusura bakmayın yeni gördüm sorunuzu.. anlatmak çok zor bu duyguyu gercekten sıramız geldiğini duyduğumuzda tabi heyecanımız tarifsizdi.. ama kavuştuğumuz an daha da tarifsiz bir andı.. zaten kader bizleri birleştiriyor bir şekilde yavrularımızla.. kızımı getirdiler ve hiç yadırgamadan kucağıma geldi.. inanın kurumdaki görüşmeler olmasa unutuluyor yaşanılan süreç.. o hep bizimle birlikteymiş gibi hissediyoruz..sıralar için sabırsızlandığım hatta zaman zaman umutsuzluğa düştüğüm sıkıntılı anların hepsini unutturdu.. sizlerin de öyle olacak.. umarım en kısa zamanda dileyen herkese nasip olsunNasıl bir duygu anlatırmısınız peki ❤
Hayırlı olsun başvurunuz. Aslında maddi duruma bakıyorlar. Kirada oturmak sorun değil. Araba olması şartı da yok. Önemli olan gelir toplamının eve ve çocuğa yetebilmesi.oturduğunuz şehre göre değişiyordur gider durumu. Yani il ilçe vs gibi demek istedim.Arkadaşlar hepinize merhaba bizde e devlet üzerinden başvurumuzu yaptık önceden gidip şahsen başvuru yapmak gerekiyordu sanırım şimdi pandemiden dolayı e devletten önbaşvuru yapılabiliyor sizlere bir sorum olacak : benim üniversite yıllarımdan kalma devlete olan kyk borcum var bu evlat almama engel olur mu ? Bide illa çok yüksek gelirli olmak mı gerekiyor evlat edinmek için yani evin araban çok yüksek gelirli işin mi olmalı ? Asgari ücretle çalışan biri kirada oturuyorsa evlat edinemez mi ? Teşekkür ederim şimdiden
Bugün gittik evet haftaya psikolog testi için randevu aldık idrar verdik doldurmamız için de bir kağıt verdi tekrar psikolog testten sonra tekrar randevu almaya çalışarak görüşme yapacağımızı söylediler okadar zorki şuan randevular çok dolu sağlık kurulu için ama uzmanımız böyle olabileceğini söylemişti bize hayırlısı olsun hepimiz için güzel bir başlangıç yaptık en azından sanırım süreç böyle oluyor değil mi.Merhaba, biz 4 ay önce MHRS'den almıştık MHRS | Kullanıcı Girişi oradan baktınız mı? Vakalardaki artışlar nedeniyle sanırım yeniden çalışmalara sınır getirdiler o nedenle biraz yoğunluk olabilir. Sağlık kurulu dışında diğer adımları hallettiniz mi?
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.Evet bizde de süreç böyle ilerlemişti. O adımları da geçtikten sonra kurula çıkacaksınız ve sonrasında size bir
Kağıt verecekler o kağıt ve diğer evrakları uzmanınıza götüreceksiniz. Orada başvurunuzla ilgili birkaç soru daha soracaklar (cinsiyet-yaş-ve kurumun kategorize ettiği kategorilerden engelli bebek-tedavi edilebilir hastalığı olan bebek gibi) Allah hayırla sonuçlandırsın
Canım çok üzüldüm inan Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın insanlar çok kötü kalpli bizim onlara nasıl hasret olduğumuzu anlayamazlar.Merhaba arkadaşlar....bende çok uzun yıllar bekledim.... sonunda kızımı üzerimize aldık.... darısı başınıza inşallah....bu özel güzel duyguyu herkes tatmali ... dünyamız değişti... yanlız kötü birşey geldi başımıza....okadar fesat insanlar varki ... kızımıza ilgimizi kıskanıp şikayet etmişler... kızımı darp edip... dövüp... hiçbir şekilde ihtiyacını karşılamıyor musuz.... kurumdan geldiler ben şok.... komşular a sormuşlar gelmeden herkes iyi baktığımı söylemiş... Zaten iyi bakıyorum nasıl yavruma darp edebilirim ...yıllarca beklemisim....2 buçuk yaşında yavrum a nasıl kıyarım... başına böyle bir olay gelen varmı... savcılığa vermeyi istiyorum...bu iftirayı nasıl atarlar... nasıl vicdan...bizlerin tek zayıf noktası yavrum ...buradan vurmak istediler... çok kötü bir durum... başına böyle bir şey gelen varmı arkadaşlar.... çok üzgünüm çok...