Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Teşekkürler bilgi verdiğiniz için. Aslında 40 yaş üstü olup da bebek bakmada zorlanacak kişiler zaten başvuruda bulunmaz kendine güvenen kendinde o gücü bulan kişiler başvurur. Bu kadar sorun etmemeleri lazım.
rica ederim.Ben öyle düşünmüyorum benim bir hastam 43 yaşında kişiler arası evlat edinme aşamasında bebek 6 aylık aşılarına bile asla düzenli getirmiyor ve her geldiğindede bu bebek gece uyumuyor çok huysuz hiç dinlenemiyorum diye söyleniyor. Bebeği her getirdiğinde söyleniyor daha velayetide almadı 1 yıl bakmadığı için. elbette çok iyi bakıcak olanda vardır tabi ama yaş geçince insanların tahammül gücü azalabiliyor

Transferiniz yapıldımı. Başvurular oldukça fazla. Sıralar çok. Başvurunuzu biran önce yapın bence. Zamandan kazanmış olursunuz. Eğer tedavi olumlu sonuç verirse de sıranızı beklemeye alır Yani dondurursunuz. En azından çok daha fazla beklememiş olursunuz. İnsan evladına kavuşunca sonra diyor tedaviyi bile boşuna uğraşmışım. Biz hep onu dedik. Çok şükür bin şükür iyiki de turmamış tedaviler. Yoksa kızımızla yollarımız nasıl birleşecekti. Hiç geç kalmayın. Nacizane fikrim. Tabiki karar sizin.
mesajınız ve öneriniz için çok teşekkür ederim transferim bu ay yapılacak inşallah. şimdi vücudu hazırlıyolar bakalım neler olacak çok fazla umutluda değilim ama insan umutsuzum derken bile umut ediyo. vaktinizi almayacaksam eğer size birkaç sorum olsa şimdi durum şöyle eşimde bende evlat edinmek için başvurmayı düşünüyoruz transferim başırılıda olsa başarısızda olsa farketmez istiyoruz bunu. yalnız iş durumundan dolayı muhtemelen şehir değişikliğimiz olacak 3-4 aya hayatımda ki pek çok şey daha net olacak. hangi ilden başvurduğumun bi önemi oluyor mu sıra açısından falan acaba birde bende eşimde henüz 29 yaşındayız evliliğimiz de 5 yılı doldurmadı bu önümüzde bir engel teşkil eder mi internetten bakıyorum ama net cevaplar bulamıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. evladınıza olan sevginiz ve şu sözlerinizden dolayı sizi canı gönülden kutluyorum tüm mücadeleci sevmeyi böylesi yürekten başarabilen anne babaları kutluyorum. iyi ki güzel yürekleriniz var :KK200:

Mesajı tesadüfen okudum bu topiğe artık çok fazla girmiyordum. Arada bir bakıyorum sevinçlerini dinlemek ve bilgi vereceğim konular olursa yardımcı olayım diye. Arkadaşımın adına ben yazayım dedim 😁 arkadaşımın oğlu şuan gayet iyi sağlığı yerinde. İkinci çocuğuna da kavuşalı bir hayli zaman oldu. Çok güzel anne çoook😍
Ay çok sevindim ne güzel rabbim zorlu günlerin yardımcısı olsun

rica ederim.Ben öyle düşünmüyorum benim bir hastam 43 yaşında kişiler arası evlat edinme aşamasında bebek 6 aylık aşılarına bile asla düzenli getirmiyor ve her geldiğindede bu bebek gece uyumuyor çok huysuz hiç dinlenemiyorum diye söyleniyor. Bebeği her getirdiğinde söyleniyor daha velayetide almadı 1 yıl bakmadığı için. elbette çok iyi bakıcak olanda vardır tabi ama yaş geçince insanların tahammül gücü azalabiliyor

bu konular genellemeye gelmiyor ne yazık ki... Her sepetin vardır elbet çürük elması, size çürük olan denk gelmiş... Ama bu demek değil ki, 40 yaşında kucağına alan her kadın aynı tepkiyi verecek. evet çok zor, evet çok yorucu ve bazen de yıpratıcı... Ama bu evlat edinmiş bir anneye has durum değil... sadece etiketleniyoruz, evlat edindiğimiz için daha fazla veya daha az özen bekleniyor misal bizden.... ben 10 yıllık tedavi sonucu anne olan ama 3 yaşındaki çocuğunu evde yalnız bırakan anne de gördüm, yaşı 40 falan da değildi üstelik. biyolojik olarak anne baba olan herkes aynı özeni gösterebiliyor olsaydı zaten bizler evlat edinemezdik. günlük gazeteleri açın; bu konuda özü/üveyi belirleyen şey nedir bilmiyorum. ama biyolojik çocuğuna kardeşine tecavüz eden bir yığın baba, abi, amca vs haberi mutlaka görürsünüz. bize gelince evlat edinen babaya kız çocuk helal, o yüzden evlat edinme dinen caiz değil benzeri fetvalar yer alıyor ama... elbet sepette çıkan çürük elmalar ama biyolojik aile sepetinde çıktığı kadar olur mu, sanmıyorum... o çürük elmaya dayanarak genel yaşanan buymuş gibi bakmak yanlış.... sadece bunu söylemek istedim...

evlat edindim, 4, 5 yaşında kızım var, hiç anne olamyı biyolojik olarak denemedim, bu konuda doktora gitmedim... sağlık sorunlarım vardı evet ama benim tercihim evlenmeden önce bile bu yöndeydi... hiç denemedim toplumsal olarak normal olan yoldan anne olmayı ve hala bilmiyorum, hala denemiyorum. benim için dünyada, şu yaşımda başıma gelen en güzel şey kızım, bin kere hayata gelsem öncesi sonrası hiç umrumda değil, bu yol kızzıma çıkacaksa ben sadece o yolu seçerim...

40 yaşında, 4,5 yaş cadı annesinden duyurulur :D

bu konular genellemeye gelmiyor ne yazık ki... Her sepetin vardır elbet çürük elması, size çürük olan denk gelmiş... Ama bu demek değil ki, 40 yaşında kucağına alan her kadın aynı tepkiyi verecek. evet çok zor, evet çok yorucu ve bazen de yıpratıcı... Ama bu evlat edinmiş bir anneye has durum değil... sadece etiketleniyoruz, evlat edindiğimiz için daha fazla veya daha az özen bekleniyor misal bizden.... ben 10 yıllık tedavi sonucu anne olan ama 3 yaşındaki çocuğunu evde yalnız bırakan anne de gördüm, yaşı 40 falan da değildi üstelik. biyolojik olarak anne baba olan herkes aynı özeni gösterebiliyor olsaydı zaten bizler evlat edinemezdik. günlük gazeteleri açın; bu konuda özü/üveyi belirleyen şey nedir bilmiyorum. ama biyolojik çocuğuna kardeşine tecavüz eden bir yığın baba, abi, amca vs haberi mutlaka görürsünüz. bize gelince evlat edinen babaya kız çocuk helal, o yüzden evlat edinme dinen caiz değil benzeri fetvalar yer alıyor ama... elbet sepette çıkan çürük elmalar ama biyolojik aile sepetinde çıktığı kadar olur mu, sanmıyorum... o çürük elmaya dayanarak genel yaşanan buymuş gibi bakmak yanlış.... sadece bunu söylemek istedim...

evlat edindim, 4, 5 yaşında kızım var, hiç anne olamyı biyolojik olarak denemedim, bu konuda doktora gitmedim... sağlık sorunlarım vardı evet ama benim tercihim evlenmeden önce bile bu yöndeydi... hiç denemedim toplumsal olarak normal olan yoldan anne olmayı ve hala bilmiyorum, hala denemiyorum. benim için dünyada, şu yaşımda başıma gelen en güzel şey kızım, bin kere hayata gelsem öncesi sonrası hiç umrumda değil, bu yol kızzıma çıkacaksa ben sadece o yolu seçerim...

40 yaşında, 4,5 yaş cadı annesinden duyurulur :KK70:
Ne kadar güzel yazmissiniz harfiyen katiliyor o güzel yureginizden öpüyorum 😘

40 yaşında, 4,5 yaş cadı annesinden duyurulur :KK70:
evet üstte yazan düşünceleriniz doğru haberde okuyorum zaten. kurulun niye 40 yaş dediğine örnek verdim. ben de sırada bekleyen bir anne adayıyım

Merhaba..
Bir yakinim 1 yillik cocukla surec gecirdikten sonra vefat etti.
Annede bobrek hastasi 38 kilo
Cocugun durumu ne olur fikri olan varmi kurum geri alirmi
Ztn hasta olduklari icin zor almislardi

Merhaba,

Evlat edinme için 21 Mayıs'ta ilk başvurumuzu yaptık şimdi Erenköydeki amatem ve psikoloji raporu dışında eksiğimiz kalmadı. Çarşamba günü onu tamamlayacağız inşallah. Benim merak ettiğim sıralamada ilk başvuru tarihi mi esas alınıyor yoksa evrakları teslim ettiğimiz zaman mı?

Merhaba,

Evlat edinme için 21 Mayıs'ta ilk başvurumuzu yaptık şimdi Erenköydeki amatem ve psikoloji raporu dışında eksiğimiz kalmadı. Çarşamba günü onu tamamlayacağız inşallah. Benim merak ettiğim sıralamada ilk başvuru tarihi mi esas alınıyor yoksa evrakları teslim ettiğimiz zaman mı?
Merhaba, hayırlı olsun başvurunuz. Sıralamada evrakları teslim ettiğiniz süre esas alınıyor.

Merhaba, hayırlı olsun başvurunuz. Sıralamada evrakları teslim ettiğiniz süre esas alınıyor.
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Bir soru daha sorsam; Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesindeki prosedür biraz gözümü korkuttu. Sanki prosedürlerde sorun yaşayacağız gibi hissediyorum. Alkol - sigara herhangi bir madde kullanımımız yok, kolay geçer mi süreç sizce, randevu almak yeterli mi ilk gidişimizde?

Allahım ne güzel bir haber Allah size bağışlasın güzel bir yuvanız olsun Rabbim bizi de tez zamanda kavuştursun inş

Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Bir soru daha sorsam; Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesindeki prosedür biraz gözümü korkuttu. Sanki prosedürlerde sorun yaşayacağız gibi hissediyorum. Alkol - sigara herhangi bir madde kullanımımız yok, kolay geçer mi süreç sizce, randevu almak yeterli mi ilk gidişimizde?
Roca ederim..biz de bakırköy sadi konuk da hallettik. Eğer hiç kullanmıyorsanız ilk tahlilde raporu verirler merak etmeyin çok uğraşmazsınız

Back