Merhaba yüreği güzel anneler anne adayları bizde İstanbul'da başvurumuzu yaptık. Ama çok zor bı surecms.saglik raporu almak için Haydarpaşa numune ye gitmiştik ordan veririz dediler işlemler başladı. Sonra Erenköy gittiğimizde onu saymiyoruz dediler. Tekrar ücret istendi ve işlemler yeniden başladı çok yorucu bı surec geçiriyoruz hala sağlık raporunu şu alamadık ins alacağız. Sanırım dosyayı teslim ettiğinizde hersy daha kolay olacak. Benim tecrübeli arkadaşlara sormak istedim bazı sorular var. Özellikle ev ziyareti ile ilgili. Açıkçası benim kedilerim var ve evde tüy haliyle oluyor temiz ve titiz biriyim sürekli ev temizlerim ama yinede insan korkuyor aniden geldiklerinde kedinizin tüylerini fln gorurseler bı sorun olur mu diye. Ve genel anlamda ev ziyaretinde nelere dikkat ediyorlar. İkincisi esimin maaşı iyi. Fakat SGK da gözüken az. Elden primleri oluyor dolar bazında. Ama şu Corona zamaaninda haliyle olamadı. Bu sorun teşkil eder mi.o kdr çok için dolu ki. Bı an önce kavuşma hayaliyle. Özlemle dolu yüreğimiz. Şu evrak işleri bı an önce bitip sıra alacağım günün gelmesini diliyorum. Her anne adayı gibi. Çok uzun yazdım ama bıkmadan okuyan arkadaslarim cevap verirse mutlu olurum.
Masallah, sizin adiniza cok cok sevindim. Allah evladinizla hayirli bir omur nasip etsin. Ne zaman basvurmustunuz, kiz-erkek ya da yas tercihi yapmismiydiniz? Cok merak ediyorum ne kadar suruyor ortalama?Arkadaşlar merhaba, biz kavuştukdarısı en kısa zamanda tüm bekleyenlere
Masallah, sizin adiniza cok cok sevindim. Allah evladinizla hayirli bir omur nasip etsin. Ne zaman basvurmustunuz, kiz-erkek ya da yas tercihi yapmismiydiniz? Cok merak ediyorum ne kadar suruyor ortalama?
Ankara da nereye başvurdunuz acaba.? 5 yıllık evlilik şartı var mımerhaba bende ankaradan başvurdum siz ne zaman başvurdunuz ve kaçıncı sıradasınız
eğer 30 yaş üstüyseniz 5 yıl evlilik şartı gerekmiyorAnkara da nereye başvurdunuz acaba.? 5 yıllık evlilik şartı var mı
Biz de 0-1 yaş belirttik sadece kurumun yönlendirmesiyle onun dışında sorulan kriterlere evet dedik. Ama henüz evrakları teslim tarihimiz 3 gün önce. Yani daha çoook var sanırım bize :) Allah ayırmasın, çok çok mutlu olsun sizinle birlikte. Yanıtınız için çok teşekkür ederimCok tesekkür ederim2017 yılında başvuru yaptık biz.. 0-1 yaş kız bebek sırasında yaklaşık üç sene bekledik.. hukuki süreci devam eden bebek, kardeşi-ikizi olan bebek, tedavi edilebilir rahatsızlığı olan bebek kabul edebileceğimizi belirttik.. bunlar da süreci etkiliyor.. ne kadar az kriter olursa sıra o kadar cabuk gelir demişti uzmanımız.. 34 ayda geldi bizim bebeğimiz.. sanki hep bizimleymiş gibi hissediyoruz.. umarım en kısa zamanda tüm bekleyenler bu eşsiz duyguyu yaşasınlar
25 yaşındayım eşim 30 yaşın içerisinde. 1 buçuk yıllık evliyimeğer 30 yaş üstüyseniz 5 yıl evlilik şartı gerekmiyor
Biz de 0-1 yaş belirttik sadece kurumun yönlendirmesiyle onun dışında sorulan kriterlere evet dedik. Ama henüz evrakları teslim tarihimiz 3 gün önce. Yani daha çoook var sanırım bize :) Allah ayırmasın, çok çok mutlu olsun sizinle birlikte. Yanıtınız için çok teşekkür ederim
İçime su serptiniz, çok teşekkür ederim :) İnşallah Allah hayırla sonuçlandırsın, tüm yavrular ailelerinin yanında mutlu huzurlu büyüsün, hayırlı evlatlar olsunGüzel dilekleriniz için ben teşekkür ederimOlsun, evrak teslimi en önemli adım. Bundan sonra işleriniz su gibi akacak emin olun. Bizim evrak teslimimiz daha dün gibi geliyor.. beklemek zor ama süreci keyifli hale getirdiğimizde çok da güzel bekleniyor.. şansınız bol, yolunuz acık olsun ❤
merhaba bende aydı sorunu yaşıyorum lütfen banada cvp yazın nasıl başladınız nasıl geçti altta yatan sebep neydi heyecanla bekliyorum bendeGöZ yaşları içinde okudum benimyavruma da West sendromu tanısı konuldu yüreğim kıpır kıpır lütfen cevap atın nasılsın uz şu anda
Merhaba bizde mersinde sıra bekliyoruz erkekte 19 kızda 29Mersin’de sıra bekleyen var mı kaçıncı sıradsınız
Nasıl bir duygu anlatırmısınız pekiArkadaşlar merhaba, biz kavuştukdarısı en kısa zamanda tüm bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?