Kafakarisik
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
öncelikle merhaba
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
11 yıllık evliyim.evliligimin ikinci ayında dis gebelik yaşadım.3.ayı bana normal yolla gebelik yasayamayacagimi,tüp bebek yöntemi ile gebe olabileceğimi söylediler.tup bebek denemeleri başladı 3.denememde enfeksiyon kaptigim için ikiz gebeliğin sonlandırıldı.4.denemem çok uzun ve mesekkatliydi 7 ay sürdü yumurtam kalmamış yok rahim duvarlar yapışmış falandı filandı yumurtalar dollendi.2tanrsi evet bu sefer oldu dendi çünkü 7yil neler neler yaşadım ölümlerden döndüm tedavilerde ve bu sefer en iyi doktorlar en ince tedaviler yapilmisti transfere girerken haber geldi ikiside döllenme durmuş dendi doktor uğraşma dedi senin yumurtan yok çok riskisin daha önctedavide apse olmuştum enfeksiyon nedeni ile hiçbir doktor kabul etmiyordu beni neyse uzatmadan ben eşime evlat edinelim dedim yaşımız geçiyor ben artik tedavi göremem dedim eşim tek erkek ailesi yakınımızda oturuyor çok eski arkadaşları komşuları hele eşi dostuneder.ben başkasının çocuğunu alamam yapamam ne olur anla deneriz daha iyi doktorlara gideriz biraz dinlen dedi .bir yıl sonra kuruma gittik ikna ettim zorla .kurumda herşeyi okadar açık soyledilerki bırakılan çocuklarla ilgili eşim heralde sadece onların anne baba olmuş yada bakamamış bırakmışlar diye düşünüyorduki eve geldik tek kelime etmedi evrakları doldurmadı ve hayir dedi.ben çok üzülmüştüm eşime çok kızmıştım aradan 2 yıl geçti ve birgün eşim geldi ağlayarak hiç unutmam hayatım evlat edinelim bşk şimdiye başvursaydık siramiz gelmişti bile ben şaşırdım ve hayir dedim ben istemiyorum dedim beni ikna etmek için günlerce internetten bak bunlarda evlat edinmişler kendi çocuğun olacak o başkasının çocuğu değil bizim olacak diye.dedim ki ey rabbim sen sadece bize sabır ver zamanı gelince herşey nasılda kendiliğinden oluveriyor.ben kendi ailem duydukları anda sıraya girdi heycanla bekliyorlar ama eşimin ailesi duyduğundan beri yalandan tavırları üzüntüleri benide esimide üzüyordu. Kotu asla birşey demiyorlar ama süstukları ve hiç konusunu açmadıkları için ben çok eziliyordum.bugun bize geldiler ve benim ordugum kıyafetlere bakarken sordular nezaman gelecek? bizde 80. Siradayiz 1veya bir buçuk yıl sürer ama 50.sıradaki birine arayip kurumdan sıra sizde demişler öyle olursa çok çabukta gelebilir sıra dedik heycanla onlarda ilk defa çok isteyerek ve hevesle inşallah gelsin artik yaşlandık biz ölmeden görelim diye.bu bizim için okadar onemliydiki çok konuşmazlar bu tepkileri bizi ağlattı onlar gittikten sonra eşimde bende ağladık. bende eşimde acaba severmiyiz alışabilirmiyiz eş dost akraba neder duygusunu okadar çok yasadikki. Arkadaşın biri bu duyguları yaşıyorsan bence başvurma gibi büyük cümleler kurmuş ama herkesin bi aile ve çevre yaşamı şartları var öyle kolay olmuyor bu işler benim eşim ilk duyduğunda erkek olsa sana kız olsa bana nikah düşer diyen asla diyen biriyken şuan gelmeden kızımız kurban olurum onun baba dizisine diyip dişlerini sıkıp ağlayan biri oldu kolay değil ama zaman muhtesem bir ilaç. Haa zaman kaybetme başvur başvurduktan sonra dusun
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
çok zamanın oluyor.bekleme süresi çok uzun 2017 nin 11.ayında başvurduk hala 80.siradayiz şükürler olsun ne kaldiki diyoruz bazen panikleyip baslasakmi artik odasından falan oluyoruz. Allah tüm bekleyenlere sabır versin