Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
aralikta aradigimda 2017 basvurulara yeni gecildigini soylemisti uzman .cok guzel ilerlemis siraniz.en kisa zamanda yavrularimiza kavusuruz insallah.
İnşallah siz nereden ne zaman başvuru yaptınız
[/QUOTE]
Ben duzceden basvurdum.fakat kucuk biryer oldugu icin sira az ancak bebek gelmiyor ankarada yasiyorum suan tayin nedeniyle . dosyami aldirsam mi bilemedim dusunuyorum

İzmir'de sıralar bayramdan sonra ilerleyecekmiş, covid testi pozitif çıkan ailelere vermeye basyacaklarmis yavrucaklari...çok şükür kavuşmak için gün sayıyorum resmen

Merhaba arkadaşlar. Evlat edinmede 40 yaş sınırlaması kalktı mi ? 40 yaş üzeri 0_1 yaş bebek için başvuru yapan var mı aranızda ?

Merhaba biz Istanbul'dan başvurduk 43 yaşa kadar 0-1 yaş bebek evlat edinebiliyoruz. Illere göre değişiklik olur mu bilemiyorum.

Bi arkadaşım başvurmak istiyor. Yaşı 40. Kayseriden başvuru için gittiler ama 40 yaş üzeri olunca bebek evlat edinemezsiniz demişler. Ben de bu yaş probleminin ortadan kalktigini duymuştum bakanımız açıklama yaptı diye biliyorum Kayseride neden böyle bir engel oluşturdular acaba

40 yaş sınırı kesin olarak kalkti yine de bir üst sınır gerekli tabii.. Istanbul için bu 43 yaş doldurmuş olmak üzere belirlenmiş bence ilgili açıklamayla tekrar görüşsünler

Ne tuhaf. Yaş şartı kalmışsa kalkmıştır. Neden şehirlere göre farklı uygulama oluyo anlamış değilim. İnsanları zora sokuyorlar.

Cimere yazıp durumumu anlatsin bende kalktı diye biliyorum hatta dün evlat edinen ailelerin Instagram da canlı yayını vardı. Bu soru ısrarla soruldu onlarda öyle dedi yaş sınırı kalktı diye .... Instagram hesabından @elifnazingünlüğü takip edip sorabilirsiniz

GöZ yaşları içinde okudum benimyavruma da West sendromu tanısı konuldu yüreğim kıpır kıpır lütfen cevap atın nasılsın uz şu anda
Mesajı tesadüfen okudum bu topiğe artık çok fazla girmiyordum. Arada bir bakıyorum sevinçlerini dinlemek ve bilgi vereceğim konular olursa yardımcı olayım diye. Arkadaşımın adına ben yazayım dedim arkadaşımın oğlu şuan gayet iyi sağlığı yerinde. İkinci çocuğuna da kavuşalı bir hayli zaman oldu. Çok güzel anne çoook

Transferiniz yapıldımı. Başvurular oldukça fazla. Sıralar çok. Başvurunuzu biran önce yapın bence. Zamandan kazanmış olursunuz. Eğer tedavi olumlu sonuç verirse de sıranızı beklemeye alır Yani dondurursunuz. En azından çok daha fazla beklememiş olursunuz. İnsan evladına kavuşunca sonra diyor tedaviyi bile boşuna uğraşmışım. Biz hep onu dedik. Çok şükür bin şükür iyiki de turmamış tedaviler. Yoksa kızımızla yollarımız nasıl birleşecekti. Hiç geç kalmayın. Nacizane fikrim. Tabiki karar sizin.

Çok benzer şeyler yaşadım. Eşim sıra beklerken tabi acabaları vardı. Şimdi ise kızımız için ölüp bitiyor. Çevredekilerde öyle. Kavuşunca bu sevinç sevgi daha da yoğunlaşıyor inşallah en yakın zamanda kavuşursunuZ. İnşallah

Hiç düşünüp vakit kaybetmeyin. Ben ilk aklıma bu konu geldiğinde hızlıca acaba konusu geçmişti. Ama karar verdikten sonra hiç acabalarım olmadı o eşimde vardı. Son güne kadar kafası karışıktı. Kızımıza kavuştuğumuz anda o kadar değiştiki fikri duyguları anlatmak çok zor. İnsan sevmek bir yana ömrünü ona feda ediyor. Şimdi tek amacımız kızımızın mutluluğu, herşey onun için.
biz 23 ay bekledik. Kızımız 2.5 yaşında. İnanın hiç hiççç düşünmeyin bile. Her günümüze şükürler olsun. Eşimle hep diyoruz iyiki olmamış iyiki tedaviler tutmamış. Hatta birara ya hamile kalırsam diye muhabbstimizde olmuştu. Eşimin dediği yok olsa bile kızımın yeri bambaşka denişti.

Kalbinizden öpüyorum guzel anneler. Allah birlikte uzun saglikli omurler versin ailenize, guzel yavrularınıza. Oradaki cocuklarin durumu hakkinda bir sey yazmak istedim ben de hiç bilmeyenler için. tanıdığım bir hanım, kiz kardesiyle birlikte yurtta büyümüş ailesi bakamamiş. 18 yasina gelip yurttan ayrildiklarinda bir komsulari yemeğe çağırmış. Sofrada yaprak sarma vermiş. Ilk kez görmüş yaprak sarmayı. Sanmış ki yaprağı soyulacak icindeki pirincler yenecek öyle yapmış soymuş. 18 yasinda bakin. Komşu kadin ogretmis boyle yenir diye. Bu hanimin yasi var bayagi. Simdi sartlar iyilesmistir umarım.

Ne tuhaf. Yaş şartı kalmışsa kalkmıştır. Neden şehirlere göre farklı uygulama oluyo anlamış değilim. İnsanları zora sokuyorlar.
evet yaş sınırı kalktı ama her ilde valilikle birlikte bir komisyon kuruldu . o komisyon belirliyor yaş sınırını benim bulunduğum ilde de yaş sınırı 40 . Komisyon karar veriyor 40 yaş üstünde olunca çocuk 20 yaşına geldiğinde ailenin yaşını göz önüne aldıklarını ve yaş geçince bebek bakımı zor olacağı için bu kararı aldıklarını belirttiler

Çok teşekkür ederim canım. Cimere yazı yazmak mantıklı. İnstagram hesabını da takibe alacağım

Teşekkürler bilgi verdiğiniz için. Aslında 40 yaş üstü olup da bebek bakmada zorlanacak kişiler zaten başvuruda bulunmaz kendine güvenen kendinde o gücü bulan kişiler başvurur. Bu kadar sorun etmemeleri lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…