- 19 Ağustos 2019
- 17
- 4
- 6
- 35
duzcedeyiz suan sizmerhaba hangi ildesiniz şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duzcedeyiz suan sizmerhaba hangi ildesiniz şuan
Hayirlisi olsun umarim isteyen dileyen herkes yavrusuna en kisa zamanda kavusurIstanbuldaniz ama başvuru aşamasındayız![]()
merhabalar, henüz başvuru yapmadım. acele karar vermek istemiyorum her anlamda hazır olmak istiyorum başvurmak için şuan halen tüp bebek tedavim devam ediyo(olumlu gitmesede) önümüzdeki ay transferim olacak şu aşamada değil transferden daha sonra başvurmayı düşünüyorum. yani olumlu da olsa transfer sonucum olumsuzda olsa Allahın izniyle evlat edinme düşüncem var. bakalım nasip ne zamana. siz başvuru yapmayı mı düşünüyorsunuzmerhaba yeni üyeyim yazınızı okudumda fikriniz de değişiklik oldumu başvuru yaptınızm?
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahmerhabalar, henüz başvuru yapmadım. acele karar vermek istemiyorum her anlamda hazır olmak istiyorum başvurmak için şuan halen tüp bebek tedavim devam ediyo(olumlu gitmesede) önümüzdeki ay transferim olacak şu aşamada değil transferden daha sonra başvurmayı düşünüyorum. yani olumlu da olsa transfer sonucum olumsuzda olsa Allahın izniyle evlat edinme düşüncem var. bakalım nasip ne zamana. siz başvuru yapmayı mı düşünüyorsunuz
inşallah en kısa zamanda kavuşuruz ben çok heyecanlıyımOzaman ortalama yari yariya dusmus bu yil sonu kavusursunuz en gec biz kucuk bir ildeyiz sira az ama bebek gelmiyor ankaraya da dosyami alsam mi kararsiz kaldim biran once evlatlarimiza kavusuruz ins
prp bende düşünüyorum araştırıyorum doktoruma sordum başarı oranı %20 bi maliyetide olduğu için hastalarımız isterse yapıyoruz kesin sonuç değil yani ama bi kısım hastada işe yaradığıda olabiliyo dedi fikir almak için başka bi merkeze gittim onlarda yapılabilinir sizin için falan dediler benimde aklımda olan bişey. siz kesin yaptırmaya karar verdiniz miAllah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahBiz tam düşünüyordukki PRP yumurtalık Gençleştirme islemini duyduk...1 senedir adet düzensizliğim var 2 ayda bir oluyorum..nasipse regl olunca gidicez doktora bakalım ne diyecekler...Bir umuttur inşaallah
evet karar verdik regl düzensizliğim başladı yaklaşık 1 senedir..Regl olduğumda ilk işimiz Allah nasip ederse gideceğizprp bende düşünüyorum araştırıyorum doktoruma sordum başarı oranı %20 bi maliyetide olduğu için hastalarımız isterse yapıyoruz kesin sonuç değil yani ama bi kısım hastada işe yaradığıda olabiliyo dedi fikir almak için başka bi merkeze gittim onlarda yapılabilinir sizin için falan dediler benimde aklımda olan bişey. siz kesin yaptırmaya karar verdiniz mi
bende 1,5 yıldır ilaç desteği olmadan adet olamıyorumevet karar verdik regl düzensizliğim başladı yaklaşık 1 senedir..Regl olduğumda ilk işimiz Allah nasip ederse gideceğiz
amin insbende 1,5 yıldır ilaç desteği olmadan adet olamıyorumşu anda donmuş 1 embriyom var ona da kaliteli değil dediler pek umudum yok açıkçası ama yinede transferi olacak, başarısız olursa prp deneyeceğim bende. yani yıllar sonra dönüp baktığımda şunuda deneseydim olurmuydu acaba demek istemiyorum. olmayacaksa bile ben elimden geleni yaptım diye vicdan rahatlığı olsun istiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Canım ne yaptı denediler mi acaba bayagi sene 2009 yazmışsın ama umarım görürsünhayır canım en son çare değil abim bundan 8-9 sene önce veya 10 tam emin değilim :uhm: sadece biyopsi yaptırmış ve canlı hücre bulunamamış doktorda boşuna uğraşmayın sizin çocuğunuz olmaz demiş abimde doktoru dinlemiş ve bunca yıl uğraşmadı doktordan hemen sonra başvurup evlatlık aldılar
ben bu sene çok ısrar ettim abim kabul etmiyordu ama neyse ikna oldu bir kez mikro tese deneyecekler ben bi doktorla görüşmüştüm mikro teseyle bulunma şansı var demişti inşallah bulunur daha adım atmadılar ama bu yaz deneyecekler inşallah rabbim herkese bir evlat nasip eder :Saruboceq:
bu sene bence yavrunuza kavusursunuz .2017 yılında başvuru yaptık 110 la başladı siramız
Merhaba. Kız mı erkek mi başvuru ilerleyen sıranız2017 yılında başvuru yaptık 110 la başladı siramız
İnşallah sabırsızca bekleyen tüm anne adayları bir an önce yavrularımıza kavuşuruzbu sene bence yavrunuza kavusursunuz .
Erkek bebekMerhaba. Kız mı erkek mi başvuru ilerleyen sıranız![]()