Evlat ayrımı!!!

Memur! Ya da öğretmen gelini ile oturacak o :)
Allah sizede sabır versin.öyle iyi anlıyorum ki...

Ben anlamıyorum zaten bu tip kafaları.Kimsenin kuruşunda şuyunda buyunda değiliz ama insan kendi evlatları arasında nasıl ayrım yapabiliyor anlamıyorum.Yarın öbür gün bizlerde öyle olur muyuz?Yoksa eski kafalar mı böyle çalışıyor?Kimse kimsenin iğnesine muhtaç değil allahtan.

Eşimlerde 3 kardeş, eşim en küçükleri. Her şeylerine eşim koşmasına rağmen Aynı ayrımı bizde eşimin ailesinden görüyoruz.Ben bu konuda eşime tek kelime etmem ama eşim gerçekten çok üzülüyor.Kalpleri kırılmasın diye de elinden geleni yapar.Ama ikimizde yaranamıyoruz.
O yüzden en iyisi mesafe koymak herkesle.Evime gelir yemeğimi yer başım üstüne.Laflarını da duymuyorum artık.Hiç saygısızlığımız da olmadı kendilerine.

Bize gelince bir çöp getirmez kv.dem ama diğerlerine gidince akıtır da akıtır.Gerçi neme lazım ilerde verdiğinin lafını da ederler.Bize bir şeyleri geçmesin, lafı da olmasın. Ben eşimin emeklerine üzülüyorum sadece.

Çok içiçe geçmişsiniz birazcık ayrı gayrı takılsanız hem her zaman fedakar olan ötelenir, değersizleşir bu bütün ilişki türlerinde böyledir maalesef en kutsal duygu olan evlat ana ilişkisinde bile... Kendini acındırmak da dünyanın en işlevsel silahıdır...

İnanın 5 kuruşlarında gözüm yok.
Çok şükür iyiyiz.
Eşinizde benim eşim gibi.sizi yürekten anlıyor,ve beni anladığınızı biliyorum.
Rabbim sevsin ne diyeyim.

Ne yapalım gelene gelme denmez.
Konu gelmesi değil zaten
Validemin ayrımcı tutumu.
Eşim aynen hayatta kendini acındırmaz
Minnet etmez.
Kaynımda tam tersi sürekli yakınır.
Acındırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…